Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanSerce

śmieszą mnie ludzie co udzielają życiowych lekcji a mieszkanie mają na kredyt

Polecane posty

jacy to oni nie byli zaradni i ciężko pracujący, a wszyscy inni to lenie i z czego są tacy dumni? z kredytu który mają do spłacenia :D

Gość 849489424
mnie też to śmieszny, ale w sumie co mnie to obchodzi? mam to głęboko w dupie. a ty się za bardzo podniecasz zyciem innych ludzi. daj sobie na wstrzymanie i zjamij wlasnym zasranym zyciem hehehehe

Gość mqn
Kredyt nie jest udzielany każdemu.

Gość dziwisz się że niektórzy nie
kradną?

dziwie się że otrzymanie kredytu na jakąś norę w bloku jest teraz wyznacznikiem życiowego sukcesu

Gość facet taki.....
co się dziwic ludzi nie stac na zakup mieszkania za gotówkę:(

Gość dziwisz się że niektórzy nie
no pewnie, bo lepiej pod mostem mieszkać albo do końca życia u rodziców. Wiesz ile taka nora w bloku w Warszawie kosztuje? Skądś trzeba miec na to kasę.. A zarabiając 5-7 tys miesięcznie ile lat będziesz zbierać? Co innego chłop na wsi. Ziemie sprzeda i budować się moze..

a ciebie jest stac wywalic pol miliona w gotowce na dom?? no raczej takich wyplat sie nie widzi.. gdyby nie kredyty to 95% musiala by wynajmowac albo zyc z rodzicami do ich smierci.

wiadomo, że biorą kredyty bo są biedakami ale są z tego powodu niesamowicie dumni, czują się lepsi od innych :D

mnie to nie dziwi ,ale nie lubię ludzi zazdrosych kipiących jadem ...,niech sobie mają te swoje mieszkania na kredyty albo i nie ale to fakt muszą podwyższać swoja samoocenę i podkreślaać że to za ich własne pożyczne a nie od kogoś

Gość może problem w tym
że Ty czujesz się od nich gorszy? bo ja jakoś nie zauważyłam żeby tamci czuli się lepsi od innych

Gość wracaj do domu
rozumiem, że dla ciebie kasa w gotówce pod poduszką jest wyznacznikiem mądrości..

Gość nie- parady dla gejów
o czym wy wogóle piszecie? co ma kredyt do udzielania rad?

piszą tu ludzie i się żalą że nie mają pracy/pieniędzy/mieszkania itp więc zaraz pojawia się jakaś pinda i ich poucza i wyzywa od leni na jakiej podstawie? na takiej że dostała kredyt (najczęściej jeszcze przed kryzysem) :D