Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaamikaaa

dziwne objawy:( prosze o pomoc

Polecane posty

Gość aaamikaaa

Witam, od jakiegos czasu towazysza mi dziwne objawy, trwaja one przez jakis czas po czym zanikaja i pojawiaja sie znowu. Nie wszystko dzieje sie w jednym czasie. jestem mloda osoba, mam 21 lat, studiuje i pracuje, pomimo tego ze klade sie spac zmeczona to budze sie w nocy po kilka razy, czasem jak sie czyms przejme to w ogole nie moge spac. Miewam ataki goraca chociaz generalnie jestem duzym zmarzluchem. Miewam tez dosc silne ataki dusznosci, brakuje mi powietrza i czuje przy tym ucisk w mostku, musze wtedy stac w otwartym oknie ale i to nie wiele pomaga, zazwyczaj dzieje sie to gdy sie zdenerwuje. Trace tez czucie w udach.4 lata temu leczylam sie na polineuropatie, mialam uszkodzone nerwy, ale problem dotyczyl wtedy lydek z udami bylo ok, bylam u neurologa powiedzial ze nie jest to z tym zwiazane. Generalnie jestem osoba bardzo wrazliwa i nerwowa, jesli sie nie wykrzyczr to mam wrazenie ze mnie rozsadzi. Objawy te sa dosc dokuczli, ale da sie z nimi zyc. Przejmuje sie troche nimi, mam pewne obawy, ale chcialabym aby wypowiedzial sie ktos z zewnatrz, obiektywny. Jak myslicie o co moze chodzic i czy powinnam cos z tym zrobic?

Gość DeszczowaPogoda
Zbadaj tarczycę autorko, ja mam nadczynność i też wybudzam się kilka razy w nocy, pocę się więcej i jestem bardziej nerwowa a to wszystko wina nadczynności:(

Gość czop456
chyba masz nerwice,odwiedź psychiatre

Gość aaamikaaa
Badalam tarczyce, wyszla mi niedoczynnosc, dostalam leki i w powtorzonych badaniach wyszla nadczynnosc wiec kazali mi odstawic po jakims czasie badania nic nie wykazaly,