Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

chcielibyscie w wieku 25 lat

Polecane posty

Gość fvbgbhtgbt
pod warunkiem ze sama na niego zarobie a nie znajde sponsora:)

Gość żeniffer8187***
a raczej swojego męża któremu co ranek pucuję gały i podcieram włosami gdy nie ma papieru? :)

Nie chcę własnego domu- za bardzo jestem przyzwyczajona do życia w centrum dużego miasta... a na weekendy wyjeżdżamy do rodziców za miasto- jest las, rzeka, wielki ogród.

Gość wez wyluzuj jenifer
jeni zakompleksiencu chciałabyś żebysmy ci zazdroscili ale jesteś najżałosniejsza istotą na tym forum, tak glupi i beznadziejny jak ty to jest chyba tylko master111

Oj zakompleksiona to ja byłam ale jakieś dobre 7-10 lat temu .Teraz nie mam powdu do kompleksów posiadam to oczym zawsze marzyłam i wyglądam tak jak zawsze chciałam ,bo marzenia trzeba spełniać

Gość squarek
swój pierszy dom wybudowałem metodą gospodarczą, czyli ponad 80 procent własnej pracy w wieku 27 lat , budowa trwała trzy lata teraz mam cztery własne domy , które pracują i zarabiają na siebie

a ja się czuję dumna,może nie lepsza ale na pewno dumna że mam wspaniłą kochającą się rodzinę ,swoje wymarzone gniazdko, atrakcyjny wygląd:)

Nie, w dużym mieście wojewódzkim, przy głównym, zabytkowym deptaku nie można postawić domu :) Zależy od trybu życia- lubię jak ciągle coś się dzieje- i np. spontaniczne wyjście do kina w środku nocy :)

Gość jdhuegy4g4334vg34
co z tego domu ci przyjdzie? bedziesz robic swietne imprezy? bedziesz tylko ty twoj maz corka i czasem babcia nuda nuda i nuda! takiego zycia chcialas? licze,ze kiedys sie obudzisz, znajdziesz fajnego faceta i uciekniesz z nim, ogarniesz ile lat zmarnowałas tkwiac w prózni

Gość bejbe oooo bejbeee
a ja nie chce domu bo ciągle podróżuje, ale wycieczki typu Egipt mnie nie bawią...

Gość fdkjkjkjdkjfdkjfdjhfd
Z tym atrakcyjnym wyglądem to cie poniosło.

Zawsze chciałam mieć spokojne zycie w domku w ogródku girllek ,wigillia z moją rodziną i rodizną mojego męża .Mój mąż ma świetnych kolegów więc fajnie będzie z nimi od czasu do czasu poimprezować ,jest też mój brat :). A co do koleżanek wszystkie niestety zbyt zazdrosne ...więc nie potrzebuję sztucznego i fałszywego towarzystwa.Po wrpowadzce do domku będziemy też dużo częściej jeździć za granicę i zwiedzać świat:) .Póki co fajnie się urządza domek w przyszłym roku działkę a potem będziemy kombinować co stworzymy na poddaszu:) wspólne cele:)

Gość eleeeenaaa
nie chciałabym takiej chaty bo ja w ogóle mało w domu siedzę i nie zależy mi

Gość pieksi male dwa
skoro nie ważne od kogo , po kim to dlaczego piszesz o wieku. Bo czy to w wieku 15 czy 25 czy tez 45. Pytanie powinno brzmieć kto chciałby mieszkać w domku tępaczko:)

Gość wwwikiii
pewnie że większość by chciała, ale są i tacy co wcale nie chcą domu bo np. często podróżują, daj zdjęcie domu Jen!

Gość wwwikiii
to czy brzydki ocenimy, daj zdjęcie! a Jen gdzie pracujesz?

Gość Kamilllllla z uk
Tylko że to nie są twoi przyjaciele, gdyby nie twój mąz nie miałabyś NIC! ani pieniedzy, ani szmatek które tuszuja brak urody, ani domu i najwazniejsze ZNAJOMYCH! Tłumacz to sobie tym ze sa zazdrosne :classic_cool: sorry, ale nie wygladasz jak milion dolarów, żeby w końcu twoje życie nie wróciło do punktu wyjścia- twój facet pozna łóadna laske, która ma osobowośc, znajomych pasje- pójdziesz w odstawke i zostaniesz niczym... pomysl o tym, wiesz że to prawda!

Gość JUSTINAbiebeeer1991
musisz być bardzo inteligentna że w wieku 25 lat zrobiłaś taką karierę ze możesz sobie wybudować taki dom!

mój mąż po 7 latach świata pozamną nie widzi ...i ciągle powtarza ,że im dłużej jesteśmy ze sobą tym bardziej mu się podobam i coraz bardziej mnie kocha

Gość Veneczia
trzeba byc bardzo bardzo ubogim intelektualnie żeby stwierdzić "nie potrzbuje przyjaciół wystarczy mi ładna chata" - żal.pl

nie to ,że wystarczy mi ładna chata miałam przyjacółki na których się zawiodłam ,nie mam zaufania do ludzi i dobrze mi się żyje bez ich towarzystwa

Gość Lala19999
" mój mąż po 7 latach świata pozamną nie widzi ...i ciągle powtarza ,że im dłużej jesteśmy ze sobą tym bardziej mu się podobam i coraz bardziej mnie kocha" tak właśnie mi mój powtarzał jak zaczął mnie zdradzać... żeby uspić moją czujność, dodatkowo mówił zebym nie pracowałą, na wszystko dawał kasę bo wolał żebym siedziała w domu i mu uprała i ugotowała - tak mu było wygodnie, a posuwał inną :o