Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

chcielibyscie w wieku 25 lat

Polecane posty

kamila --> wiesz jak ja maz (byc moze..) zdradzi to ona zabierze polowe swojego domu i przygrucha sobie nowego gacha. dla wiekszosci z kafe zdrada to koniec swiata, depresja i mysli samobojcze. jenni sobie radzi, wyrwala sobie kolesia z kasa a was to strasznie widze mierzi... hehe

Gość belzebubeńka
o boże -jesli jesteś szczęśliwa a twoim wyznacznikiem jest życie przy mężu i urzadzanie domu to ok.każdy ma inne priorytety.ja np.nie wyobrażam sobie życia bez pracy,którą uwielbiam,mam tam mnóstwo przyjaciół.i uwierz mi-dzieci przez to wcale nie sa zaniedbane.paradoksalnie-czas który im poświecam jest w 100% dla nich.mąż patrzy z podziwem,wie ,że gdyby nie daj boż enam nie wyszło mam gdzie iść9dom po ciotce plus mega ogród) i utrzymam się sama,do tego szybko znajdę sobie pocieszyciela.ale siedzieć w domu i czekać z obiadem na pana to nie dla mnie.ale jak pisałam kazdy ma inne cele.

jenni jest mistrzynia prowokacji, a wy mimo ze ciagle jej wypominacie owa prowokacje i tak dajecie sie w nia wkrecac, o czym to swiadczy? :D

Gość mnjhgb
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość belzebubeńka
nie wiem czu to prowo-ale jak można iść przez całe życie będąc uwieszoną na facecie?jest tyle mozliwości,ciekawych ludzie.ale odseparować od siebie koleżanki,bo są zazdrosne to żenada.właśnie trzeba je zapraszać ,żęby zobaczyć jak sie facet zachowuje.chyba,że boisz sie tego.a mąż pracuje z samymi facetami?

Gość Kamilllllla z uk
Plenerowa Żona Tak już znajdzie, a że tak zapytam to GDZIE? Jak ona po zdradzie wróci do mamusi, a połowa domu_ haha, jak jej facet wynajmie dobrzego adwokata to najwyzej jej dziecko coś dostanie, ona nie pracowała, nie dokładala, nie badż naiwna. Moze i by poznała, tylko ze jezeli ona nie ma znajomych to taka prawda że nawet nie bedzie miała gdzie wyjśc, żeby "wyrwać" faceta. ;)

męża zamykam do klatki szybko po powrocie do domu a jak idzie do pracy to zakładam mu opaskę na oczy ,żeby nie daj Boże się zakochał;)

Gość wrrolffff
Jenny się "śmieje" a dobrze wie że to chyj nie prowokacja- nie ma znajomych, nikogo buhehehehehehe

Gość mnjhgb
i widzicie o co jej chodzi o naklikanie na topicu ,wtedy czuje sie dowartosciowana ,sama sobie zakłada tematy o sobie ,nawet te prowokacyjne i niepochlebne i obczaja czy jeszcze ktos sie na to łapie ,ale jak widac durniów nie brakuje:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość 3 strony jeżdżenia po tobie
naprawde jesteś dumna?

Gość belzebubeńka
ale dlaczego trzymasz męża w domu w klatce?to karalne.czy leczysz sie psychiatrycznie?

Gość A ja renderuję.....
mnjhgb dobrze prawi:) To jest projekt kafetryjny, jak większość pewnie czarnych nicków tutaj. Nie macie co robić? Juz od dawna trzeba jej topiki ignorowac, bo nędzne te prowokacje i nudne:O

kamilla --> rownie dobrze twoj czy moj maz moglby odwalc takie jaja. dlacego zakadasz ze tylko jenni miala by miec pecha?? kazdemu moze sie cos takiego zdarzyc. a jak masz prace to rownie dobrze mozesz miec wypadek samochodowy i nie moc pracowac, albo po prostu ja stracic. i o czym my tu mowimy skoro jenni jest mloda i atrakcyjna, zawsze dla niej sie ktos znajdzie.

Gość wrrolffff
Jenny ty nasza gwiazdko, już nie wchodzisz na profil byłej swojego mena :classic_cool:

nie sadze poza tym ze jenni dala by sobie wcisnac do podpisania papiery na rozdzielnosc majatkowa :) poza tym skoro facet dobrze zarabia to same alimenty na dziecko bylyby wysokie.

Gość katalonia mala lonia
mysle ze jenni to jakis projekt ktory sprawdza naiwnosc ludzi albo cos....

Gość Kamilllllla z uk
Tylko że gdyby mnie zostawił facet to po 1) ja pracuje- mam kase, po 2) mam przyjaciól i nie zostane w życiu sama, jak zakonnica. Ja poprostu wiem, że facet majać taką kobiete wie że moze zrobić wszystko, nie jest ona interesująca, nie potrafi zrobić w życiu czegos tak ważnego jak nawiązanie przyjażni, ale jej życie jej sprawa, nie udaje to swoje szczęście czekając jak york na męża, gdy wraca z pracy :o

Gość Serio do Jeny
I widzisz, potem się dziwisz, że nikt ciebie nie lubi. Ja akurat pytałam o zdjęcia normalnie jak człowiek z takiej zwykłej ciekawości bo sama domu nie mam. A ty wszystkich traktujesz jak śmieci.

albo jakis uzrad statystyczny albo cos.. albo autorka jest naprawd inbteligentna i jaja spbie z was robi... hahah

ona nie ma tego domu mwoei wam ze to jakis projekt....

i zobaczcie jaka jenni jest mila..napewno ma znajmomuch tylko tu udaje taka....mowie wam to

ja dzisiaj pierwszy raz od 2 tygodni wypoczywam po prostu w domu! nigdzie sie nie ruszam, a poza tym jutro ide do pracy na bardzo rano az do wieczora wiec po prostu odpoczywam. poza tym wysprzatalam dom i zrobilam domowe lody :)

Gość Pewnie głupio ci że..
Ona była tą 1 :) i to w niej był zakoachany,