Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meadline*

Sukienka na wesele

Polecane posty

Gość heeeehhhhe
Nie na wesele a na pogrzeb. Na wesele czerni się nie nosi.

Gość Lulkaaaaaaa
Moze i wyglada przecietnie ale w dzisiejszych jaki ciych nie jest przcietny?hehehe chyba te,ktora mozna zobaczyc na niektorych pokazach mody i w nich nie mozna pokzac sie na np.weselu hahahaha

Gość klaudia1617
no na zdjeciu wyglada tragicznie, mam taka kupilam juz huhu...pare latek temu za ok 300 zl. bardzo ładnie wyszczupla w tali , na zywo daje efekt srebrzysty.na poprawiny, świeta-super

Gość klaudia1617
fajnie do niej pasują czerwone dodatki-np kolczyki, bransoletka, ja osobiscie odpięłam różę i przewiązywałam w talii czerwoną tasiemką satynową i zawiazywalam na kokardke-uroczo wygladalo

Gość baba0jaga
eleganckie super sukienki sa w s.Oliverze ;D

Gość baba0jaga
fajne sukienki eleganckie maja w s.Oliverze :D

Gość niby
Jeśli chcesz sprzedać tą sukienkę bo już kolejny raz widzę ją na kafeterii zamiast pusto ją zachwalać tutaj umieść porządny opis na allegro. Pierwsze tytuł aukcji nikt nie szuka wyjątkowej sukienki ale konkretów. Podałaś jej krój super dodaj deseń i kolor - "czarno białe paski", ozdobę - "róża" do tytułu. W ten sposób odnajdzie ją ktoś ko będzie poszukiwał sukienek w paski. Dodaj także rozmiar xs 34 w tytule. Nie podałaś marki. Nawet jeśli jest mało znana warto ją podać. Jeśli jest to zakup w regionalnym butiku warto napisać w jakim (może ktoś tam kupuje i lubi rzeczy z tego sklepu). Podałaś wymiary ale tylko długość i szerokość w biuście. Polecam dodać szerokość w tali i w pasie. Napisałeś tkanina z delikatnym połyskiem podaj więcej konkretów jaka to tkanina oraz jej skład. Dodaj więcej zdjęć, zwłaszcza zdjęcie ukazujące jak leży założona. Pokaż ją z rożnymi dodatkami. Napisałaś ze przewiązałaś ją kokardką pokaz to Rozmieść i formatuj opis tak aby był czytelny. Ludzie nie lubią czytać zwłaszcza standardowych opisów jak to sukienka jest wspaniała pomijają i odszukują tylko istotne dla nich informacje. standardowe opisy można pominąć. Zmniejsz cenę za dostawę ludzie doskonale wiedza ile to kosztuje i czują się oszukani a ot nie sprzyja zakupom. Nie jest ważne ile ty zapłaciłaś za sukienkę. Mogło by być to nawet 3 tyś ale ile ktoś chce za nią zapłacić. Nie docinaj ludziom jeśli jesteś sprzedawcą (dyskusja o przeciętności). Doskonale zdajesz sobie sprawę że kilka lat temu byłą to sukienka bardzo modna (krój, tkanina itp) obecnie już nie jest. Każda z nas widziała już kilka takich sukienek i nie jedna taką ma/miała. Jednak nie jest to krój klasyczny który po latach jest tak samo super jak w dniu zakupu. Normalna kolej rzeczy. Wystawiłaś ja za 20 zł więc doskonale zdajesz sobie sprawę. Zamiast przeczyć fakt podkreśl jej zalety np. cene.

Gość czarnulka22211
Sprawdźcie na www.diolani.pl nowa stronka z fajnymi sukienkami, ciuszkami. Sama zakupiłam sobie i jestem na prawdę zadowolona :)