Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edfrerdgvee

CIĄŻA CZY OKRES SPÓZNIA SIE Z INNEGO POWODU- PORADZCIE

Polecane posty

Gość edfrerdgvee

9 dni temu współżyłam z chłopakiem bez zabezszpieczenia, ale trwało to krótko i zastosowalismy stosunek przerywany. Teoretycznie były to dni niepłodne. Przedwczoraj powinnam dostac okresu, niedostałam. Wczoraj robiłam test ciążowy, który jest ponoć wiarygodny w 99,9/5. Wyszedł negatywny. Mnie wczesniej bolało podbrzusze jak na okres. Pare tyg temu mialam bóle jajnika. Dzisiaj strasznie bola mnie piersi jak na okres. ciąża czy po prostu okres sie spoznia?

Gość menta12
po prostu okres się spóźnia. i tyle, nie masz co panikować. Owulacja występuje dużo wcześniej. Czekaj spokojnie na okres. ;>

Gość edfrerdgvee
co za stres... nigdy wiecej sexu bez zabezpieczenia...choc mój partner chciałby dziecka z racji swojego wieku, to ja jeszcze nie

Gość menta12
a ile macie lat?:P

Gość edfrerdgvee
ja 22, a mąż 30.

Gość menta12
Jeżeli się zamartwiasz to na pewno nie jest to ciąża. Na pewno nie mogło wtedy dojść do zapłodnienia ;)

Gość menta12
Chociaż 22 lata masz i skoro masz już męża to wcale nie powinnaś tak panikować ;)

Gość edfrerdgvee
raz mówię mąż , a raz chłopak, bo ślub wzieliśmy 3 tygodnie temu ;) nie powinnam panikowac, ale jeszcze chciałabym dokonczyc studia, a z dziecmi wiadomo jak jest ;)