Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwy mi puszczają

mój mąż to totalna łamaga i sierota nalał córce wody do uszów

Polecane posty

do tych powyzej: dla was na poczatek moze woda wystarczy? od czegos trzeba zaczac!

Gość zeby do mycia nie do mycia
zeby tez zalewacie woda czy oliwka?

Gość oeiowei
Prymitywne babska :D. Oj tak , ząbki też trzeba olejem namaczać i koniecznie rzepakowym (to dla tej co o tym wspomniała :D ) .

Gość Śmiejcie się ale mnie
również położna pokazywała jak się czyści noworodkowi uszy i robiła to nasączając zwiten waty w oliwce bambino i tym czyściła uszy i tak po kolei pokazywała jak oczka czyścić (oczy solą fizjologiczną i tak samo nosek - to dla złośliwych ;) ).

ty sobie to oleju rzepakowego do lepetyny nalej bo ci brakuje :P

Gość benciaaaaa
Ale my nie mowimy o noworodkach!!

Gość Wszystkowiedząca Zocha ze wsi
Sorry, ale my mówimy o rocznym dziecku a nie o noworodkach. Takim malutkim dzieciom to wiadomo, że nie wodą.

wezcie sobie przynajmniej nie wmawiajcie ze woda w uszkach zaszkodzi bo to dopiero glupota jest. oliwka oliwka ale woda tez nie zaszkodzi wiec sie tak nie wymadrzajcie. kazda majaca dziecko raz w zyciu sie z polozna spotkala i nie takich rzeczy sie dowiedziala wiec ameryki nie odkrylyscie. moje dziecko plywa w basenie( o tak w wodzie) i bez oliwek ma uszy czyste.bye

Gość oeiowei
zeby do mycia nie do mycia - idź się lecz niedouczona babocho. Jak metoda czyszczenia uszu olejem jest ci obca to znaczy że na zabitej wsi żyjesz bo ja takie zalecenie dostałam od swojego laryngologa który leczył mój stan zapalny i powiedział że tak powinno się pielęgnować i czyścić uszy. Wejdź na google, zapytaj lekarza ....zrób cokolwiek żeby poszerzyć swoją wiedzę głupia babo ale nie neguj tylko dlatego że ci nie pasuje jakaś nowinka (jak dla ciebie)

a co noworodkowi woda zaszkodzi skoro z wody wyszedl? skoro sie w wodzie czesto rodza???

Gość oeiowei
Ja nie ważam żeby woda była szkodliwa dla uszu i nigdzie tu tak nie pisałam ale ty zaczęłaś złośliwie pisać o oliwce i czyszczeniu nią uszu . Doucz się. Bye ;)

BRUDNE BABY. oliwka to se stany zapalne lecz. juz se wyobrazam jak od ciebie oliwa jedzie

do oiewei: w ktorym momencie obrazilam czyszczenie uszu oliwka?

Gość oeiowei
Ale złośliwa baba z ciebie :) .

Gość skfjhdjfnjd
Ej wy idiotki włącznie z litości wartą ojoj , idźcie się zatopcie dla zasady bo już się topic psuje . A ty ojoj ciotę masz czy cię facet zdradza że tak zaczepiasz? Kretynka.

Gość Ona nie zaczepia
tylko jej piana zaschła w uszach i drapie , dlatego taka upierdliwa :D....zapomniała przepłukać z wrażenia. Ja słyszałam że uszy czyści się olejem a zewnętrzną małżowinę normalnie wodą i mydłem (olejem tylko lekko wewnątrz) . ojoj ty jak o czymś pierwszy raz słyszysz to daj sznsę sobie poczytac o tym a nie odrazu śmiech że pierwsze słyszysz żeby uszu wodą nie myć. NIkt tu nie pisał że wogóle nie myje wodą ale że natłuszcza i oczyszcza się olejkiem . Mnie lekarka zaleciła olejek migdałowy weleda dla synka.

Gość zupełnie nie rozumiem
Autorko jesteś przewrażliwiona na punkcie dziecka i nie świadoma jesteś tego, że krzywdzisz je robiąc z własnego męża łamagę, bo żadne dziecko nie chciałoby usłyszeć tak o swoim ojcu. A co do uszu, to stare i nie prawdziwe gadanie z ta wodą, masz najlepszy przykład niemowląt kąpiących się w basenach z matkami. Pożyjesz trochę zobaczysz. Dobra rada: Jesteś bardzo impulsywna, a to bardzo odbija się na dziecku w późniejszym wieku, więc zwracaj uwagę na to, co i jak mówisz, szanuj bliskich.

Uszu wcale nie trzeba tak- ''zatoków''. buahahahahaha... Leże:). Wyjątkowo udany temat:).