Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwy mi puszczają

mój mąż to totalna łamaga i sierota nalał córce wody do uszów

Polecane posty

Gość wsiowa babka
Utopić? żeby tylko..można umrzeć normalnie.

Gość można możnaaa
ja sama jestem tego przykładem

Gość nie dość że można się utopić
to i jeszcze miec czyste uszy! każdy normalny wie, że uszy trzepie się o wannę!

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
utopiłaś się ? ja pierdolę.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
uszy trzepie sie w wannie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D

Gość nie dość że można się utopić
nie w wannie a O WANNĘ poprzez rytmiczne uderzanie raz prawą, raz lewą stron twarzy o kant wanny!

Gość las;kd
o ja pi****... biedny ten facet jakaś nawiedzona żoneczka mu się trafiła, dziecko tez biedne:(

Gość to juz ci odpowiem
padlam !!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość fdvsgv
Fuck :O To ta szczotka koło kibla to nie do szorowania uszów? :O Fuck :O

Gość mewciaaaa
Wspolczuje facetowi takiej kobiety, ktorej nigdy nic nie pasuje. Mam taka bratowa i obojetnie czy brat cos zrobi czy nie to i tak jest zle. Zal facetow, ktorzy maja takie kobiety.

Gość proszę więcej
bo chyba nie umiem dbac o higiene jak nalezy. padam ze smiechu po prostu :D

Gość pragnienie za marzenie
ale mnie rozbawił ten topik, już dawno się tak nie uśmiałam na kaffe :D

Ale sie usmialam! poprawiliscie mi humor :) ps autorko - jak do tej pory czyscilas corce uszy?! moj syn ma kazdego dnia wode w uszach przy kapieli i to nie dwie krople,kiedy lezy w wanience i uszy sa cale w wodzie, malo tego - chodzimy z nim na basen i cala glowe ma pod woda :)

Gość trutu tutu majtki z drutu
Ja właśnie miałam zamiar zapisać naszego niemowlaka do szkółki pływania, zaraz jak tylko 3-miesiące skończy, ale teraz to mam poważne wątpliwości.

Gość Wszystkowiedząca Zocha ze wsi
Czy wy umiecie czytać?- No tak się złożyło, że umiemy, tej kobiecie nie chodzi o to, że się dziecko poślizgnęło tylko, że jej się do uszu(nie do uszów autorko-analfabetko) nalała woda, co tam, że się mogła w głowę uderzyć, ważne, że dzieciak ma czyste uszy a babce to nie pasi.

Gość jaagodka czarna jagoda
zauwazcie ze ona jeszcze po mamusie poleciala wiec chlopina ma jeszcze tesciowana karku

Gość ebbgt
No poleciała po kolejnego członka komisji śledczej :D

I cóż wielkiegio sie stalo? do uszu woda naleciała wiec o co wielka sensacja i tragedia? kobieto kurcze ja sama osobiscie nawet gdy stalam nad dzieckiem gdy bylo ono w wannie ile razy wody sie napilo, lub glowką o wanne grzmotnelo bo zabardzo szalało z fikołkami, albo siostra przytopila brata bo jej kaczuche zabiertal, mimo ze zawsze natychmiast reagowalam no to jest to nieuniknione, a ze woda do uszu wleciala? phiii, poczekaj kilka lat jak ci dziecko z rowera sie pozdziera czy z drzewa rąbnie, albo na boisku szkolnym pilka nos przestawi , ,tak tak, to brzmi dramatycznie lecz realnie,sama mam wypadkowe,urazowe dzieci,co w miejscu nie usiedzą, i zawsze guza czy siniaka sobie nabiją,wtedy woda w uszach pojdzie w zapomnienie

Gość no dokladnie tak jest
haha ,dobrze napisane, dziecko male to byle pierdola do stresów doprowadza im starsze to dopiero zaczynają sie powazne urazy

Gość specjalistka nauk wszelkich
Śmiejcie się śmiejcie, a jakby się jej do ustów nalało i tę wodę wypiła to co by było? Takie to funny?:classic_cool:. Tak serio autorko, to współczuję twojemu męzowi takiej żony i takiej matki jego dziecka, jak ty jej myłaś uszy bez wody? Jak ty ją w ogóle myjesz?

specjalista, a no jak to? zaklada dziecku sprzęt, aparat umożliwiający przebywanie płetwonurkowi pod wodą i wtedy przystepuje do procedury mycia :p

Gość Wszystkowiedząca Zocha ze wsi
Specjalistka nauk wszelkich- one tego dzieciaka chyba w ogóle nie myła, nie wyobrażam sobie tego. Lepiej idź autorko po rozum do głowy bo cię facet zostawi a ty będziesz wylewać żale na kafe, że cię zostawił a ty taką idelanążoną byłaś i to nie twoja wina.

Boski temat, boskie odpowiedzi. Solidaryzuje się z mężem autorki, biednyś chłopie. Jeszcze po mamunie poleciała. Tupnij nogą, bo z dziecaka ciamajdę wyhodują!

Gość Nic jej nie będzie
Uszy chorują nie od wody jak się podczas mycia dostanie, ale od stanu zapalnego. W brzuchu dziecko pływa w wodach plodowych i nikt mu uszu nie zatyka

Gość Uszu wcale nie trzeba tak
panicznie chronić przed wodą. Moja córka na początku (tak do 4 miesiąca życia) miała przecierane oliwą z oliwek zgodnie z zaleceniami szpitalnymi (przecierać wacikiem nasączonym jakimś naturalnym olejem) ale bez przesady, w końcu dziecko chodzi na basen, kąpie się w wodzie i pluska i naturalną rzeczą jest to że woda naleje się do uszu . Co mają powiedzieć matki niemowląt które potrafią już nurkować w basenie i mają uszka całe wypełnione wodą? Autorko , choroby uszu powstają poprzez różnice temperatur i to ekstremalne gdzie w ciepłego pomieszczenia wychodzimy z dziekciem lekko zgrzanym na silny wiatr i niską temperaturę. Załatwić uszy można też dziecku poprzez mocno nastawioną klimę w samochodzie podczas upałów. Najczęstszym powodem stanów zapalnych uszu jest manewrowanie w nich pałeczkami higienicznymi, nieleczonym silnym katarem który nie odciągany przedostaje się do dróg usznych i zatoków. Tu gdzie mieszkam , na basenie w zimie wypływa się z hali na mroźne powietrze (basen zewnętrzny) i jeszcze nad głowami wisi tablica "zrób to dla zdrowia" - ja tam z dzieckiem nie próbowałam ale sama jestem wrażliwa a nic mi nie było a wodę w uszach miałam jak najabrdziej :D

hyahahahahahaha hahahaha hehehehehehe hehehehehe hehehehe ale jazda :D:D:D:D a mnie dzisiaj piana w uszach utknela i nic nie slysze:P moral- nie myc uszow woda:D:D:D:D:D:D e tam- wogole sie nie myc:):)

Gość do ojoj
utop sie babo i umyj bo pianę z uszu się wodą wypłukuje

Gość uytresw
ojoj26 - co ty nie wiesz że prawidłowa pielęgnacja uszu polega na oczyszczaniu olejem? Myslisz że wodą najnaturalniej i najlepiej oczyścisz uszy dziecka? Błąd. Uszy powinny być ochraniane olejkiem i tym samym oczyszczane bo to chroni przed bakteriami . Ehh te prymitywy.