Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njknfkdkfjd

80zł od osoby to dużo za obida i zimną płytę

Polecane posty

Gość njknfkdkfjd

Witam, robię slub cywilny a po nim obiad, tort i wiadomo jakiś alkohol będzie więc do tego muszą być zakąski. Napoje, alkohol, ciasta, tort we własnym zakresie..zastanawiam się, czy nie dałam się zrobić w balona.

Gość jaaa76476458723794
bardzo dużo

Gość eeeee____laluniaaaaa
no zdarli ja placilam duzo mniej

Gość gjfgjgkgk
Jeśli jest to jakaś dobra restauracja to pewnie sporo sobie liczą. Ale jeśli ciasta tort napoje i alkohole we własnym zakresie to jest to zbyt duża cena.. Jeśli masz jeszcze możliwość to rozglądnij się za czymś innym

Gość dorociczka
to zalezy jaki będzie ten obiad,zalezy też od klasy lokalu

Gość osiemnaćsie
zgadzam się z przedmówcą - wszystko zależy od tego w jakiej restauracji będzie obiad. My robimy w lokalu który we wszystkich rankingach plasuje się w pierwszej trójce najwykwintniejszych restauracji w Polsce. Cena za obiad: 250 zł od głowy. Mnie tam pasuje :P

Gość to nie jest dużo
siostra robiła komunię w lokalu i też był obiad, deser i zimna płyta i płaciła w tym roku od osoby 140 zł

Gość ccckjhsdfdfdfb
ja pracuje w pizzeri, nasz szef ma tez sale bankietowa i tez komunie ma za 140 zł, obiad i zimna płyta, kolacja, napoje i ciasta własnym zakresie. ale dlateo tak drogo bo u nas w miescie komunie sa w ciagu 2 niedziel maja, dzieci jest dużo, więc chętnych też, to chyba logiczne ze wtedy ceny sa troche nie adekwatne, a zamówienia mamy juz za 2 lata.... wesele natomiast 180 zł od osoby plus samochó-jak ktos chce ;) wiec ... 80 zł za obiad i zimną płyte za dużo... gdyby była jeszcze kolacja ciepła to było by ok

Gość popychaczka
moja siostra robiła obiad weselny i potem była zimna płyta,obiad był wypasiony ,najpierw przystawki,potem 2 rodzaje zup,potem 4 rodzaje mięs,2 surówki ,2 sałatki,ziemiaki,dufinki,frytki,na zimno też był bardzo duży wybór,tort ,ciasta i alkohol we własnym zakresie ,od osoby było 160 zł,więc autorka to ma raczej tanio ale zależy od tego co ma za te pieniądze