Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dajcie pomysl

jak go "przestraszyc"

Polecane posty

Gość dajcie pomysl

Pisalam wczoraj na uczuciowym i pozno i nie doczekalam sie wielu odp, wiec pisze jeszcze raz, tym razem na ogolnym: Hej! Zaczne od tego, ze mam cudownego narzeczonego w ktorym jestem szczerze zakochana, pierwszy raz w zyciu tak na serio. Wiem, ze nie musze sie obawiac z jego strony zdrad i tym podobnych, to dobry czlowiek i bardzo mnie kocha. Problem w tym, ze traktuje nasz zwiazek jakbysmy byli starym malzenstwem (a jestesmy razem dopiero 2lata!). Jest czuly itp, ale to zawsze ja sie przytulam, mowie cieple rzeczy. Jestem atrakcyjna osoba- juz po dwoch tygodniach od porodu wazylam mniej niz przed ciaza, zero rozstepow itp. Niedlugo zaczne szukac ciekawszej pracy i od stycznia zaczac, ale na chwile obecna siedze w domu z malym dzieckiem. Chcialabym,zeby byl znowu o mnie zazdrosny, chcialabym, zeby na codzien pamietal i docenial co dla niego robie (obiadki, w domu zawsze czysto a on jest obcokrajowcem i tu kobiety tak nie robia wiec wszyscy mowia ze ma szczescie; ja robie to z przyjemnosci a nie ze musze, on pomaga w domu i przy dziecku). Mam wrazenie, ze przyzwyczail sie, ze to ja dbam o cieplo, ja jestem zawsze w domu (mamy jeden samochod). Teraz mam przeciez dziecko, wiec za bardzio sie nie wyrwe, szczegolnie bez auta. Niedlugo mamy slub, jestem pewna ze tego chce i ze go kocham, ale chcialabym, zeby poczul co moze stracic, byl zazdrosny, znowu sie staral, PRZESTAL GRAC W TE GLUPIE GRY TAK CZESTO! Jak to zalatwic? Chcialabym gdzies wyjechac na pare dni, uswiadomic mu moze, ze robie wiecej niz mysli itp, ale niemam dokad- mieszkam za granica. Z gory dzieki za rady

Gość albercika88
Współczuję ci, szybko okropnie was dopadło coś takiego... My jesteśmy parą od 7 lat, małżeństwem od 3, a ciągle zakochani w sobie coraz bardziej

Gość albercika88
moim zdaniem to nic dobrego nie wróży- jesteście ze sobą zaledwie dwa lata a już macie razem dziecko... nie dziwne, że tak szybko sie mu znudziło, skoro taki bieg wydarzen

Gość dajcie pomysl
ja tez jestem zakochana i tez czuje, ze coraz bardziej. on tak samo. to nie tak, ze jest sucho i nudno. kochamy sie bardzo, szanujemy itp. ja poprostu potrzebuje bardzo duzo ciepla na kazdym kroku wiec sobie je "biore", a on sie juz tak nauczyl

Może jutro nie ugotuj obiadku na czas, powiedz że się umówiłaś wyjdź z dzieckiem na spacer.

Gość dajcie pomysl
dziecko bylo planowane. jak sie ponalismy, to poprostu obydwoje nas tak trafilo i bylismy od poczatku pewni, ze to to. nie zaluje tego napewno. on i moje dziecko to moje najwieksze milosci

Gość dajcie pomysl
Julita: chyba tak zrobie. jak wroci z pracy to sie zmyje na caly dzien. problem w tym, ze jak niema mnie kilka godzin to mam wrazenie ze on wtedy odpoczywa i moze np spokojnie pograc sobie w gry, bo tak to zawsze jestem w domu

Gość dajcie pomysl
podnosze. doradzcie cos...