Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabinka1990

Zakupiona suknia ślubna...

Polecane posty

Gość arya
nie obraź się ale..jak dla mnie jakas taka wiejska.. o gustach nie powinno sie dyskutowac

Gość jesli Ty w niej dobrze
wygladasz i dobrze sie czujesz to najwazniejsze. Sa gusta i gusciki i kazdemu moze podobac sie co innego. Jedna ubralaby sukienke na ktora inna nawet by nie spojrzala wiec nie warto sie przejmowac. Zycze udanego slubu :)

Sliczna.... choc dla mnie przesycona jak na slub koscielny... no i oby Ksiadz nie dostal zawalu na Twoj widok!!! hehe

Będzie jeszcze skromne bolerko i mniej zdobień na górze... no i będzie trochę węższa, zmniejszone koło... Próbuję ją "uskromnić" :)

Gość dalejdalej
Nie rozumiem ludzi, ktorzy pisza, ze ta suknia jest wiejska... JEdnak to chba wynika z "jadu"- byle tylko napisac negatywny i chamski komentarz. Mi osobiscie podobaja sie suknie proste i skromne. Jednak ta jest bardzo ladna. Sama bym jej nie kupila, bo zle bym sie czula, ale jest bardzo ladna. BEdziesz wygladac z niej slicznie (tylko nie przesadz z dodatkami:))

Gość dalejdalej
dodam jeszcze cos :) Uwazam, ze kazda suknia ma w sobie "cos". Trzeba tylko znalezc odpowiednia dla siebie. Autorko nie przejmuj sie komentarzami. Jesli ladnie w niej wygladasz, dobrze sie czujesz i przede wszystkim suknia Cie nie przycmi to nie martw sie. :) JEst wiele wiecej bardziej strojnych sukien slubnych i kobiety je wybieraja. To, ze jest strojna nie znaczy, ze jest wiejska, a wiele osob myli te pojecia. Dla jednego taka suknia bedzie brzydka, a dla drugiego zwykla prosta np. w stylu greckim :) Zakladaj ja, wygladaj slicznie i ciesz sie z najwazniejszego dnia w Twoim zyciu! Szczescia zycze!

Gość Tyktyktyk
Ta suknia jest wiejska i nie mydl jej oczu. Nie dość że tysiące świecidełek to jeszcze falbany ! DRAMAT w biały dzień !

Gość TYSIUNECZKAAAAAAA
JEST PRZEPIĘĘĘKNA , TEZ CHCE MIEC TAKA NA SLUB. PIĘĘKNA!!!

Są gusta i guściki niestety:) Jak dla mnie i na mnie jest ta jedyna podkreśla co ma podkreślać i chowa co ma chować:) pokażcie Wasze :)

Moja kuzynka miała podobną na swoim ślubie. Jak dla mnie zbyt obfity dół. Model dobry, ale lepiej poszukać w internecie bardziej "szczuplejszego" wzoru :)

Gość bnhgff
popieram większość sukna jest straszna a pomiędzy wielskimi białymi kopami siana a halkami jest jeszcze mnóóóstwo sukien:D

Gość bnhgff
oo ta powyżej to juz inna bajka:)

Przymierzałam takie ale to nie to... nie mój gust:) PS. ja mam wesele wieeejskie:P no i chciałam suknię w stylu hiszpańskim podkreślającą talię i biodra a te w typie A wszystko chowają.

Nie rozumiem , jeśli podoba Wam się suknia i jesteście pewne swojego zakupu , to po co wklejać tu zdjęcia i poddawać pod ocenę przypadkowych osób. Czy każdą życiową decyzję musi zatwierdzić grono internautów ? Przecież od tych komentarzy na pewno nie poczujecie się piękne i wyjątkowe w dzień swojego ślubu.

twoja suknia, twoja sprawa, teraz siedzisz i się tłumaczysz ze swojego wyboru przed jakimiś laskami, które złośliwym komentarzem poprawiły sobie humor

Gość ale macie gust
Ale macie gust - to do autorki i drugiej pani, która wkleiła linka. Obie suknie są koszmarne. kiczowate, w złym stylu, przesadzone. No ale cóż, gust to coś, co się ma albo nie. Mogę sobie wyobrazić resztę tego weselicha:( Stawiam, że miejsce to remiza.

Gość ale macie gust
Ta z trzeciego linka wklejonego na tej stronie jest ciut lepsza.

Gość sdfghjk
NO I WYSZLO KTOS REKLAMUJE SALON

Gość Renkaaa
DO Ale macie gust: no i co z tego, że w remizie czy świetlicy wiejskiej? W remizie też można zrobić ładne, skromne wesele, ze świetnim żarciem i nie wydać fortuny na jakąś restauracyjkę ze schabowym w tonie panierki i rosołem z kostki. Ale nie, na wsi to tragednia od razu, milion baloników, serpertyn i cekinów na sukni młodej. Jesteś ograniczona czy co?

Gość aniaLipiec
a kiedy masz ślub? bo chętnie ją od ciebie odkupię.

lepiej nie wklejać linków, bo zawsze będą ludzie krytykować. do kocyccekkkkk piękna!o takiej marzę. tylko ciekawa jestem jak wygląda w "realu", bo często zdjęcia z katalogów odbiegają znacząco od rzeczywistości. moja siostra ostatnio szukała sukni i czasami to co mierzą przyszłe PM woła o pomstę do nieba... ale każdy ma swój gust