Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda_toja_22

Samotny urlop

Polecane posty

jak w temacie, własnie zaczęłam 2-tygodniowy urlop, jestem sama, nie mam z kim pojechać na wakacje, znajomi pracują. Chciałabym zaszyć się gdzieś w górach na te 2 tyg i niczym sie nie przejmować, zwyczajnie odetchnąć od wszystkich zmartwień. Ale nie zdecyduję się na samotny wyjazd, sama nawet nie wiem czemu:/

Gość soldat de fortune
ja mogę z Tobą pojechać na całe dwa tygodnie

Gość soldat de fortune
do kąd?

Haha z tą pielgrzymką to nie jest nic śmiesznego, kolega już od dłuższego czasu prosi, żebym się z nim wybrała :D ale to chyba nie dla mnie...gdziekolwiek, byle w góry :)

Gość kasaa
a nie boisz się z obcą zupełnie osobą jechać?JAk to na serio piszesz to masakra,odradzam,chyba że podajesz się za kobiete a jesteś jakimś zboczonym facetem i szukasz naiwnych

Gość soldat de fortune
miałem na myśli pielgrzymkę, tylko że ja nie lubię krzyków przez megafon a w góry to chętnie mogę jechać

Koleżanki pracują, niestety wypadło tak, że ze znajomymi mamy urlopy w różnych terminach. Od rodziny też chciałabym odpocząć :) wiem, wiem, ktoś powie, że jakbym naprawdę chciała gdzieś wyjechać to nie zależało by mi z kim. No ale tak nie jest.

Gość soldat de fortune
kasaa a nie boisz się wracać nieoświetloną ulicą w środku nocy?

Gość kasaa
boję ale to jest nieraz konieczne,co innego jechać z zupełnie obcą osobą,mieszkać z nią pod jednym dachem,dla mnie to naiwne

Gość soldat de fortune
kassa według twojego rozumowania to na randki sama też lepiej niech nie chodzi z całkiem obcą osobą

Ale przecież ja nie napisałam, że szukam tutaj kogoś kto mógłby pojechać ze mną, wiadomo, że bym się bała, i jest oczywiste, że z nikim obcym bym nie pojechała na urlop. Tylko wkurza mnie fakt, że mam urlop i raczej nie wykorzystam go tak jakbym chciała.

Gość soldat de fortune
to można wynająć pokoje jedynki, tak jakby samemu się pojechało

Gość soldat de fortune
to znaczy że nigdzie nie jedziemy?

Gość soldat de fortune
tak, i nawet trochę długi do czasu aż mi się znudzi

Gość kasaa
na randkę ,na pierwsze spotkanie ,oczywiscie że nie poszłabym w odludne miejsce z obcą osobą,wolałabym wśród ludzi,a już napewno nie zamieszkałabym z nią

Gość soldat de fortune
no widzisz jakie teraz czasy się zrobiły niebezpieczne, kiedyś ludzi stopem jeździli po polsce i europie i jakoś nikt sie nie bał i kierowców i autostopowiczów

soldat de fortune nie bardzo rozumiem, ale to chyba nieistotne ;) kasa masz racje, ale zawsze są jakieś obawy, czy to przed spotkaniem z obcą osobą w kawiarni w centrum, czy gdzieś na odludziu, przynajmniej ja tak mam, ale to chyba przez zbytnią rozwagę...

Gość kasaa
no,ja akurat mam ,,szczęście''i często trafiam na typy spod ciemnej gwiazdy,tymbadziej przeczulona jestem

Gość soldat de fortune
chodzi mi o to kasaa bardzo bojaźliwa jest i nie ma zaufania do ludzi, i dlatego dałem przykład autostopowiczów i kierowców nikt nie wie jaka jest ta druga osoba, a odnośnie wyjazdu to się można dogadać, każdy wynajmuje osobny pokój i każdy śpi osobno, więc tak jakby nie ma czego się bać, jedynie dnie spędza się razem na wspólnych wycieczkach po górach, czy też dolinach, to prawie jakby pojechać samemu

jedźmy wszyscy razem, może będzie bezpieczniej ;) a tak poważnie to szlag mnie trafia a dopiero początek urlopu...

Gość soldat de fortune
kasaa też chcesz jechać w góry?

Gość kasaa
a może nie bojażliwa tylko rozsądna?Potem tylko się słyszy o jakiś masakrach,po prostu dla mnie to głupota jechać z nieznajomym gdzieś

kasaa ale to nie sex czat tylko forum dla potencjalnych zyciowych ofiar losu, wiec z nami bedzie bezpieczna :-P

Masz rację kasa, ale równie dobrze, mogła byś nie wychodzić w ogóle z domu, bo gdy wyjdziesz np na ulicę, może podjechać auto, wpakować Cię do środka i słuch po Tobie zaginie, czyż nie ?