Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takaJa1877

krótka głodówka?

Polecane posty

Zaczynam zdrowo się odżywiać (postaram się odrzucić z mojej diety jedzenie typu fast-food, słodycze, ciężkostrawne, tłuste potrawy itp. ) Czy dobrym pomysłem jest zrobienie 1-dniowej głodówki - tylko woda niegazowana i herbatka zielona, a później np. dzień jedzenia samych jabłek aby oczyścić organizm przed zmianami ?

Gość sialalalalalalablbka ssa
jestes glupia !nigdy nie schudniesz locho hahahahah

sialalalalalalablbka ssa - a gdzie tam widzisz, że chcę przez to schudnąć ? Nie umiesz czytac ze zrozumieniem - nie wypowiadaj się. proste

cześć taka ja uważam że zrobienie sobie głodówki ma sens bo chociaż organizm sie oczyści ale tak naprawdę co chcesz osiągnąć oczyszczenie czy też zgubić kilogramy bo ja walczę z nadwaga...

hej Hanka33 :) własnie dziś robię 1-dniową głodówkę (musiałam tylko zjeść kawałeczek chleba bo biorę tabletki) od rana piję tylko wodę niegazowaną a co do zrzucenia kilku kilogramów to też by się przydało i mam w planach dietę jogurtową http://www.atlasdiet.pl/jogurtowa.php ale to pod koniec miesiąca. :D chcę zrzucić jakieś 3/4 kg

Gość Elvis25
Jednodniowa głodówka nie zaszkodzi, aczkolwiek nie będzie to jakaś duża różnica. Nie polecam jedzenia potem samych jabłek, czy w ogóle opierania diety o jeden produkt. Zwykła zmiana nawyków na zdrowe, bez tego jednodniowego "resetu" też przyniesie zmiany i efekt. Wbrew temu co można znaleźć na niektórych stronach, organizm człowieka (o ile jest zdrowy) potrafi doskonale się oczyszczać w normalnym trybie pracy i głodówka niczego tu nie poprawi - to samo organizm zrobi po zmianie stylu odżywiania na zdrowszy.

masz rację zdrowe jeedzenie i zdrowy rosądek to najważniejsze !

takaJa1877 -> dobrze Ci radzę, uciekaj z kafeterii. Ja tutaj byłam jakieś 2 miesiące, wprawdzie poznałam kilku fajnych ludzi ale niestety większość to pomarańczowe nicki gimbusów, trolli internetowych, itp. Idź lepiej na forum Vitalii. Tam możesz sobie założyć pamiętnik, wstawić zdjęcie, ustawić pasek wagi i poznać naprawdę wartościowych ludzi. Życzę powodzenia :)