Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAska superfit

Śmieszą mnie grubaski które tworzą hasła typu "facet nie pies i na kości nie pol

Polecane posty

Gość LAska superfit

nie poleci" ja jestem bardzo koscista, nie anorektyczka, ale 48 kg do 171cm i co? mam ogromne powodzenie, a moje pulchne koleżanki nie mają wziecia, a jak maja to u nalanych typków, więc nie pierdolcie tylko wezcie sie za siebie, bieganie, rower, siłownia, jest tyle sposobów, od haseł nie schudniecie!

Gość wielbicielkaNatalki
tez tak uwazam, ze grube baby z tłustymi cielskami tak gadają, niektore kobiety są naturalnie zgrabne i nic nie muszą robić, a inne muszą się troche psotarac zeby jakos wygladac

Gość wielbicielkaNatalki
faceci lubia smukłe kobiety mniej lub bardziej, ale rzadko ktora grubsza dziewczyna ma zgrabne ciało wiec bezpieczniej jest miec szczupkle cialo

Gość fbgdfgd
hahaha, ludzie.. po co to napisalaś , az tak Cię to boli? Poza tym kazdy ma prawo powiedzieć to co mysli..

Gość kasaa
przeczytałam nie mają wzdęcia:to zależy od gustu ,ja sama raczej szczupła jestem i drażnią mnie takie określenia,że na kości nie poleci,ja nikogo nie obrażam,nie wyzywam od grubasów:/

Gość vfvggg
nie martwcie sie, jest jeszcze inne powiedzenie:" FACET NIE PIES NA SZYNKE NIE POLECI"

Gość kkjmn
ale 48 kg do 171cm i co? ----- jesteś chodzącym trupem. Mówię to szczerze , nie złośliwie . I jakby co to też nie lubię otyłych kobiet .

Gość wheidfhw
autorko? to żart? masz niedowagę. to jest niedowaga w moim przypadku (1.64 cm) :(

z tego co mi wiadomo to wiekszosc mezczyzn woli pelniejsze ksztalty nie mowmy o nadwadze ale duza pupa i piersi im sie bardziej podobaja i wowczas nie przeszkadza im niewyrzezbiony idealnie plaski brzuszek czy 3cm wiecej w udzie. I tyle ile ludzi chodzi po swiecie tyle bedzie gustow, znajda sie fani anorektyczek, szczuplych o dziewczecej figurze, takich co maja mniejsze albo wieksze piersi jak i blondynek lub brunetek. Dyskusja bez sensu bo nikt tutaj nie bedzie mial racji w ustaleniu jednego idealu dla wszystkich bo to nie jest mozliwe.

Gość wielbicielkaNatalki
kkjmn napewnoe nie jest chodzącym trupem, zeby wygladac na anorektyczke by musiala wazyć z 6 kilo mniej a tak jest bo prostu szczupła

Gość GUDE GLUPIE SZCZYPIORY
MOJA WAGA JEST TAKA WYSOKA BO MAM CIEZKI CHARAKTER :)

Gość LAska superfit
Jestem szczupła, jem ile chcę, ale dużo ćwiczę, a ćwiczę już nie dla figury a dla zdrowia! Mychol gadaj co chcesz, małą masz wyobraznie jesli stereotypowo myslisz,że szczupła dziewczyna to deska, pupę mam małą ale nie płaską, zresztą duże pupy są wulgarne i jak faceci je widzą to im conajwyżej staje, a mną faceci chcą sie opiekować, troszczyć, nie budze w nich zwierzęcych instynktów :)

Gość Babbkaaaa
to nie zależy od figury. Jak dziewczyna ma ładną, sympatyczną twarz to i waga nie ma znaczenia.

Gość męska logika
waga ma znaczenie ale nie tak duże jak myślicie. liczy się całokształt. charakter, jakieś myśli w głowie, ładna buzia odpowiednie ciało. nie ma ideałów ale fajnie jeśli ktoś o siebie dba.. w każdym aspekcie

Gość huhu to i ja cosik powiem
autorko moim zdaniem wazysz jednak troche za malo,byc moze masz ksztalty jak trzeba ale kurcze no ciezko mi sobie to wyobrazic a co do tematu sama intensywnie sie odchudzam po ciazy ale nie dla meza tylko dla siebie do porodu poszlam z waga 106 kg co jest dla mnie zyciowa porazka obecnie waze 83 wzrostu mam 170 jeszcze chce zgubic 20 kg i bede czula sie dobrze,jezdze na rowerze biegam za corka,dzwigam codziennie 11 kg malego cudu,krece hula hopem, uprawiam seks,sprzatam i jem mniej a i tak ciezko mi schudnac przez moja tarczyce;-( ae zgadzam sei mezczyzni wola szczuple kobiety jednak nie chude

ja nie napisalam, ze kazda szczupla nie ma ksztaltow, dalam przyklady ze jednemu sie podoba taka innemu jej przeciwienstwo. To chyba oczywiste? Sama nie mam nadwagi ale za to tez nie figury dziewczynki czy nastolatki, wrecz przeciwnie. Natomiast nawet jesli mnie zle zrozumialas to piszesz po chwili, ze duze pupy sa wulgarne itd. i ta cala opisana teoria ma byc madrzejsza i oczywiscie jedyna prawidlowa? Prosze cie...

Gość huhu to i ja cosik powiem
centrum rozsmieszyla mnie twoja wypowiedz i troszczeke poprawila humor

Gość Not 4 fit
A mnie śmieszą sfrustrowane szmatki które zakładają takie głupie tematy jak ten oto i jeszcze w dodatku pod nickiem "LAska superfit". Qrwa żal do sześcianu.

Gość LAska superfit
nie martw sie Łna o moja dupe i trzaskaj swoim celulitem

Gość grubaski musza sie
pocieszac, tylko tłuszcz im został ; )

Gość pajacu z łuny
wulgarny debil z ciebie, poziom podstawowy 🖐️

Gość LAska superfit
Ha ha pewnie jesteś pulchna niczym pulpet i siedzisz w domu:D Ja-szczupła,piękna,na każdej dyskotece zawsze biorę z pupci do ust. Mój najnowszy facet kupił mi różowy diademik za to ze mu lache 3 razy spaliłam i jestem teraz jego Krolow więc bujaj pulpecie na siłke i solke to może pogadamy:):)

Gość LAska superfit
NIE BEDE T JUZ PISAC a ostatni post nie byl moj :) szkoda gadac na forum grubasów :D mychol wyszło że jestes trzydrzwiowa szafa :D łuna malo mnie obchodzi twoje zdanie na szczescie nie spotykam sie z takimi chamami i nikt w pupe mnie nie klepie ;D

Gość LAska superfit
Nawet jak spadnę do 30 kg to i tak mnie będzie kochał bo mu zawsze wezmę pod pachę jak tyłka zabraknie:) Za mną lata stado samców a za wami tylko komary moje drogie wielorybki:) Jestem fit i nikt tego nie zmieni

Gość LAska superfit
SraM:classic_cool:mordoM

nie odnosilam sie do ostatniego postu :D tylko do calosci. Ktos kto jest z siebie zadowolony nie duma nad takimi bzdurami :) dla ciebie moge i byc szafa o szerokosci 226 i glebokosci 60 :) i tak mnie nie zobaczysz i nie odczuwam potrzeby udowadniania komukolwiek tutaj tego ilo drzwiowa szafa jestem :)

Gość moniczka :P
autorka tego tematu cierpi na bank na jakieś zaburzenia odżywiania głodzi się sama i innym jeść nie da a huj was obchodzą inne laski ? chyba że jesteście lesbami to zrozumiałe :) najlepiej nie mieć za dużo ani za mało :p

Gość LAska superfit
Una uwierz.Chciałbyś na takim badylu poleżeć oj chciałbyś ale w koncie trzepiesz proncie i takie som fakty. Jestem fit-jestem hit!