Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterka bladym świtem

Ile czasu trwa Wasz stosunek?

Polecane posty

Ile czasu trwa Wasz seks, tzn. sam stosunek od momentu włożenia do wytrysku?

Gość ddssds
15 minut

dzięki za pierwsze odpowiedzi :classic_cool: kinky - pojęłam aluzję :) ale chodzi mi o jakąś średnią, żeby stworzyć orientacyjne widełki. Czy normą jest np. 5 minut, czy taki czas oznacza, że jest jakiś problem z seksem...

Gość anders semczyk
5 minut to szybki numerek .. Norma to raczej miedzy 10-20 minut .

Gość myślę, że ok 30 min +
ale nie więcej niż 1,5 h :)

dzięki

Gość rano po przebudzeniu na
szybko 5 minut, wieczorem 20min

Gość nie mam nicka
ok. 20 min. ;)

Gość lordkoks_
od wlozenia do zakonczenia ? cos kolo 40 min - godziny zdazalo sie nawet dluzej, bylo kilka takich przypadkow ale to jak bylem zmeczony po calym dniu

Gość to juz bylo
3 minuty przy dobrych wiatrach;(

Gość szykujeSieDoPracy
to juz bylo 3 minuty przy dobrych wiatrach;( u mnie też, tyle ze to z grą wstępną hehehe

Gość to juz bylo
hehe - no i odezwały sie kobietki:P a faceci....30 minut:D oszukują czy jak.

To u mnie jakoś podobnie będzie jak u szykującej się i to już było ;( A można coś zrobić, żeby ten czas wydłużyć? :(

Gość a ja sie kocham ze swoim
roznie:) Rano 10 minut :) Taki szybki seksik :classic_cool: Czasem po południu pół godziny :) A wieczorem godzine, dwie czasem zdarza sie trzy :D🖐️

Gość Trzyminutowiec nie ma
u mnie szans :o

Tylko że czasem ten, jak napisałaś, trzyminutowiec na co dzień jest cudownym człowiekiem. O takich dziś ciężko i trzeba być chyba nienormalną, żeby go rzucać dla jakiegoś chama, który może się rżnąć przez pół nocy.

Gość dfgfdf
poza tym zawsze pierwszy raz z nową kobietą jest albo za krótki albo za długi ( albo mu nie stanie ) Jest tak dlatego ze facet jest niedostosowany do nowej partnerki i musi sie do niej przyzwyczaić .. Po kilku tygodniach powinnno sie ustabilizowac

Mój za każdym razem szybko dochodzi - z lodem czy bez :( Czasem udaje nam się za chwilę drugi raz to zrobić, ale nie zawsze. W efekcie ja chodzę niezaspokojona (potrzebuję dłużej), a on zdołowany, bo chociaż ja go zapewniam, że jest OK, to on ma poczucie, że mnie nie zadowala.

mam świadomość swego ciała i swoich potrzeb i dlaczego ja mam się poświęcać dla faceta, który nie potrafi się postarać o dłuższy stosunek? Jak dla mnie bez sensu ;) A można znaleźć takiego, który będzie i dobrym człowiekiem i będzie długo "mógł".

A jesteśmy ze sobą ok. roku. Pamiętam, że na początku też nie wytrzymywał długo, ale za to robiliśmy to kilka razy w ciągu nocy.

Gość dfgfdf
zatem to ze on tryska przy waszym pierwszym stosunku po 3 minutach nie znaczy za tydzień , miesiąc również bedzie konczył po 3 minutach .. On sie przyzwyczai do twojego ciała i moze konczyc po 10 minutach .. To jest kwestia oswojenia z nową cipką .

Gość a ja sie kocham ze swoim
robicie swoim loda :O ja nie :classic_cool: chyba , ze sie nawale :D

"mam świadomość swego ciała i swoich potrzeb i dlaczego ja mam się poświęcać dla faceta, który nie potrafi się postarać o dłuższy stosunek? " No jasne. Pytanie tylko, czy to od faceta zależy, jak długo może to robić. Jeśli tak tzn. zależy od niego, to faktycznie - nie chce mu się postarać. Ale jeśli nie zalezy od niego?

Nie zależy od niego? Wszystko można wypracować, wystarczy chcieć, ćwiczyć i próbować. Co prawda nie zrobi to od razu z niego długodystansowca, ale stosunek się wydłuży chociażby do 10 minut.

Gość dfgfdf
Mój za każdym razem szybko dochodzi - z lodem czy bez to czasem też zależy od kobiety .. Przecież jedna kobieta robi lepiej loda inna gorzej .. Jesli kobieta robi głebokie gardłą i ciagnie jak odkurzacz zna sie na tym ... To mało facetów jest w stanie wytrzymać dłużej niz 5 minut takiego loda .. A są kobiety ktore nie potrafią robić loda i zajmuje im to 20 minut .

Gość dfgfdf
to jak szybko facet dochodz nie zalezy tylko od faceta .. Kobieta tutaj też ma wiele do powiedzenia .

Trzyminutowiec nie ma - a znasz jakieś sposoby, jak to wydłużyć? Przyznam, że to mój pierwszy partner i nie mam za dużego doświadczenia. Mogę mu jakoś pomóc? Jakoś wpłynąć na to, żeby wytrzymywał dłużej? dfgfdf - mojego loda wytrzymuje jeszcze krócej, niż seks. Dlatego jak chcę się z nim jeszcze kochać, to w pewnym momencie muszę sama przerwać - w sumie muszę przerwać po kilkudziestu sekundach robienia loda.

Gość dfgfdf
ale w zasadzie jesli ktos konczy za szybko to są przeciez prezerwatywy opozniające wytrysk czy zele znieczulające członka .

Jednak zanim po nie sięgniemy, chciałabym spróbować wydłużyć czas stosunku naturalnymi metodami ;) Myślę, że to lepiej podziała też na jego psychikę