Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieterka bladym świtem

Ile czasu trwa Wasz stosunek?

Polecane posty

Gość niebezpieczna ;))
LEx LEx moim zdaniem ona zbyt cie podnieca, dlatego tak szybko dochodzisz, byłeś przyzwyczajony do poprzedniej partnerki, wiec mogłes się kochac z nią dlugo, intensywnie i zawsze było super. Jednakże teraz masz nową partnerkę do której musisz sie przyzwyczaić i nauczyć się jej ciała. Dziękuj Bogu, że masz taka wspaniałą kobiete, która nie jest na Ciebie zła o to, tylko powie, że nic się nie stało. Musisz z nia o tym wszystkim rozmawiać, powiedzieć, że musicie tak jakby zaczynac wszystko od początku. Niektórzy mężczyźni tak po prostu mają, nie martw się tak bardzo. Wszystko sie ułozy tylko z czasem, nie jesteś zapewne impotentem ani nie masz 50 na karku, wiec seks z nową partnerką a w dodatku z tak wyrozumiałą z czasem będzie wspanialszy od tego z poprzednią Twoją kobieta;-) Powodzenia !

Gość LEx LEx
Do 50tki mi daleko.Mam30,bardzo mi na niej zalezy.Jest cudowna i wyrozumiala.Rozmawiamy o wszystkim.Tlmaczy mi ze nic sie nie dzieje ze poczeka ze jestem dla niej wszystkim.Widze ze jest tez"napalona"ale widze ze tez potrafi zaplakac przy mnie ze szczescia.Jestem od niej 8 lat starszy i moze dlatego sie stresuje.Wczesniej nigdy z zadna kobieta nie mialem takiego problemu.Ostatniej nocy spalismy nago obk siebie i nawet mi nie drgnal.Wiem jak to brzmi,moze duze wyczerpanie organizmu praca po 14 h dzienie.Jest taka cudowna nie chce jej zawodzic.Jest mna zafascynowana ale wiem jaki sex jest wazny w zwiazku i kiedys zacznie jej to przeszkadzac.

Gość niebezpieczna ;))
tak, masz racje zacznie jej to z czasem przeszkadzać i to bardzo. Ale zobaczysz, że się zmieni to wszystko. Będzie dobrze. Skoro mówisz, że pracujesz ciężko to faktycznie to może być powodem twoich problemów. Dodatkowo stres, problemy no i duży stres przez Twoją erekcję, więc to wszystko daje się we znaki. Wiesz co mogłoby być dobrym rozwiązaniem? Gdy będziecie mieć oboje więcej czasu, może weekend lub jakiś urlop wyjedźcie gdzieś - tak po prostu. Zaskocz ją tym wyjazdem. Jedźcie do jakiegoś cichego, miłego miejsca, nad jezioro , w góry, nad morze- gdzie tylko możecie. Może takie oderwanie sie od rzeczywistości pomoże Ci całkowicie ją zaspokoić no i Twoja męskość w końcu będzie dowartościowana.

Gość LEx LEx
Ostatnie 4 miesiace byly dla mnie koszmarem.Mialem ciezkie zalamanie psychiczne.Zdiagnozowano depresje.Na ulotce ywczytałem obineznie libido.Cholera przerasta mnie to do tego stopnia ze jestem gotów od niej odejść,tyle ze ona jest taka szcześliwa przy mnie.Ja sie jednak obawiam ze to chwilowa fascynacja.Nie ukrywam ze jestem po ciezkich przejsciach. Myslisz ze ustabilizowanie stresu pomoze?Wzialem dzis miesiac urlopu.Chce ja zabrac do Chorwacji na dwa tygodnie.Nie sadzilem ze taki problem mnie dotknie.Dla niej jestem gotow zażyć nawet wiagrę.Obawiam się że ja odepchnę ze strachu.

Gość SabinaSarnkowa
kiedys kochalismy sie pare razy w ciagu dnia nawet bylo po 4 h teraz juz krocej 15 min jakos

Gość niebezpieczna ;))
Czyli miałeś trudne chwile w swoim życiu, które Cię wykończyły, tak to jest zdecydowany powód. Współczuje Ci bardzo.. Ale słuchaj, to na prawdę świetnie, że wziąłeś urlop! Jedź z nią na te dwa tygodnie na Chorwację, super pomysł. Tam odegnasz się od życia codziennego, stres odejdzie. Tylko pamietaj nie spinaj się tak bardzo gdy już będziecie w intymnej sytuacji. Spróbuj się wyluzować na ile tylko możesz. Nie myśl o niczym innym tylko o niej, o jej ciele, które tak kochasz i duszy która jest Ci tak oddana. Nie zażywaj viagry bo to robią już naprawdę zdesperowani mężczyźni, dla których już raczej ratunku nie ma lub głupcy. Nie zostawiaj jej tylko dlatego, ze myslisz, że moze to być tylko zafascynowanie Twoją osobą. A jeśli kocha Cie na prawde? Zraniłbyś ją nie do opisiania.. :)

Gość wigorrr
Z kochanką 1h 30 minut z zoną tylko 30minut.

Gość ja z mezem to zwsze
rekord cala noc zreszta tak zawsze mamy , bardzo dlugie stosunki i do tego rozne rozmaicenia od wlozenia do spuszczenia tyle ze male przerwy na papieroska ,dodam ze stal mu ciagle ogier z niego a i ja jestem wymagajaca i nie do zajechania hehe uwielbiam jego huja

Gość ja z mezem to zwsze
a najlepszy seks to zawsze z rana przed praca wtdy to dopiero ogien

Dlaczego to tak jest że na początku związku jak się kocha to można kilka razy dziennie nawet jak się w nocy przebudzi a później to wszystko mija i jest coraz rzadziej. Ja z moim to pół godzinki co dwa dni ale dla mnie to mało:( niestety. Jestem jego pierwszą czy to może przez to. Ze sobą 2 lata.

Gość ja z mezem to zwsze
andzia my z mezem jestesmy 15 lat poslubie i jest tak samojak na pocztku a moze i nawet jeszcze lepiej sex mamy codziennie nochyba ze cos tam nam wypadnie i mamy gosciczy co to nie ale tak to sex jest u nas na poczatku dziennym

No to można po zazdrościć:)tylko:) u nas czasami się zdarza że codziennie a tak to co dwa dni.

Gość Teppic  No1
Ciężko powiedzieć, bo to w dużej mierze kwestia wyboru. Między godziną a dwiema. Ale mówię - to złożona kwestia, bo w dni, kiedy np mamy 15 minut przed pracą dla siebie, też damy radę :D

Gość lizakzdsfgxfgh
Ja bawie sie 3-4 godziny tylko podczas seksu wyjmuje go na lizanie i dalej...

Gość lizakzdsfgxfgh
Ja bawie sie 3-4 godziny tylko podczas seksu wyjmuje go na lizanie i dalej...

Gość gość
Roznie ale tak okolo 30 minut minimum. Chociaz tak naprawde czasem po 3 minutach moglby byc koniec ale da sie wstrzymac wytrysk jak kobieta jest na tobie a jak ty dominujesz to najlatwiej w pewnym momencie zwolnic i zaciskac miesnie. No i przyjemnosc wieksza dla obojga;).