Gość nhdeifbudvfi Napisano Lipiec 31, 2012 mój facet jest naprawde idealny, zakochany,oddany,przystojny,dobrze zbudowany,zapatrzony we mnie, wcześniej był raczej typem takiego cwaniaczka ale zmienił się przez problemy w domu. Wiem że jestem dla niego dosłownie wszystkim .. i własnie tu jest problem. Kobietki nie miałyście nigdy tak że jeżeli facet za bardzo się stara i nie potrafi odejść kiedy powinien to nie ważne jakim nie byłby ideałem to po prostu nie chcecie takiego ? Wiem, brzmi to conajmniej beznadziejnie.. ale tak już mam. Tymbardziej nie moge siebie zrozumieć, poznałam chłopaka który jest przeciwieństwem mojego . Jest 6 lat starszy, cwaniak, troche taki bajerant ale w ogóle nie widze go z dziewczynami. Ma w sobie coś co mnie tak bardzo przyciąga . Nie polece na niego, nie jestem głupia, (chociaż ciągnie mnie strasznie) ale to uświadomiło mnie że chyba nie moge być nadal w swoim związku. Co o tym sądzicie? Niezdecydowana małolata ze mnie czy kobietom w każdym wieku zdarzają się takie problemy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach