Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tattaratta

w ogole mu zalezy?

Polecane posty

Wiem, ze Ci przykro- ale serio tym razem trochę przesadzasz. Faktycznie napisałaś to w tonie rozzłoszczonej księżniczki, która łaskawie wyłuskała dla chłopiny godzinkę ze swojego cennego czasu... Nie martw się- popiszcie do siebie wieczorem i już planuj jak się z nim przywitasz... :)

Gość tattaratta
dzięki wielkie ;)

Gość tattaratta
hehe, napisałam czy ma jakieś plany na dziś, a on że nie. a ja napisałam 'to może jednak do mnie przyjedziesz :) ?' , 'nieee, kumpel jest u mnie' :(

Wydaje mi sie, ze oczekujesz od niego zbyt wiele. Jestescie para? Jesli tak - jak dlugo? Wczoraj spedziliscie sporo czasu-bylo sie pozegnac, a nie odgrywac melodramaty dzisiaj. Naprawde. Jestes mloda i pewnie inaczej to odbierasz, wiec sprowadzam Cie na ziemie.

Gość tattaratta
podszyw ! :P jesteśmy razem 2 lata.

A jaki masz problem, ze Ty do niego nie mozesz pojechac? Musisz sie spakowac i co jeszcze? Tylko spakowanie sie jest powodem? Zachowujesz sie jak ksiezniczka 🖐️

Gość tattaratta
w takim razie popuszcze szparki jakiemus roslemu chorwatowi w krzakach po dyskotece :) na nastepny raz bedzie wiedzial, ze nalezy mnie odwiedzic :)

Gość tattaratta
no wlasnie duzo robie! musze posprzątać dużo w chacie (przyjdzie do nas podlewać kwiatki kolezanka mamy- plotkara. musi byc wszystko na blysk, by ona nie komentowała :o), odebrać to autko. pakowanie jeszcze nie gotowe :P póki co latam ze ścierą po domu i w miedzy czasie tu odpisuję :p ale dobra, TEMAT SKOŃCZONY. :) juz mi wyjasniliscie, że przesadzam. po prostu schowam to w sobie.

Gość tattaratta
juz mówiłam, ze na dwóch krancach miasta mieszkamy i komunikacja miejska to jakas godzina. dla mnie to nie problem, bo czesto do niego jezdze. :)

Ma cię w dupie i tyle. Jak moja dziewczyna wylatywała samolotem to wziąłem urlop, wyjechałem do Warszawy na lotnisko i tam ją pożegnałem. Jak kocha to na rzęsach stanie. Ja na jego miejscu bym zapierdalał pieszo nawet byle się pożegnać.

Gość tattaratta
bo czuly krzysiu jestes meska cipka, facet bez jaj, jak tresowany kundelek skaczesz wokol swojej pani. ja takich nie szanuje... dobrze ze moj nie jest taki, bo bym go kopnela szybciutko...

To idź szanować swojego samca alfa dla którego ważniejsza jest gra na konsoli od Ciebie :D A jak mu się zachce to poszuka innej szpary. Takich to lubicie dzifki.

Gość tattaratta
jaki tepy podszyw !!! nie mysle tak krzysiu ;) bardzo fajnie, ze sa tacy faceci jak ty. tylko pomarzyc!

Gość tattaratta
dziffki? :D zabolala prawda o miekkiej palce? :D i tak cie rzuci predzej niz pozniej. takich jak ty trzyma sie tylko, kiedy nie ma nic ciekawszego ;)

Gość tattaratta
ja pierd.. spadaj podszywie, bo tylko tu mieszasz I pozniej na mnie beda jechac ;/

" dziffki? zabolala prawda o miekkiej palce? i tak cie rzuci predzej niz pozniej. takich jak ty trzyma sie tylko, kiedy nie ma nic ciekawszego " Dlaczego mam wrażenie pisze to facet, którego żadna nie chce? Jesteś zagubioną duszyczką, która innym robi na złość. Jakbyś rzeczywiście był złym lowelasem, który nie szanuje dziewczyn i spotyka się w jednym celu wiedziałbyś, że trzeba je w sobie maksymalnie rozkochać a wtedy będą dla ciebie w stanie zrobić wszystko.

Gość mała ela
weź się za to pakowanie wreszcie, bo nie zdążysz, ale wtedy bedziesz miała więcej czasu dla niego i dla siebie,

Gość tattaratta
uwaga to wyzej to podszyw, poza tym zupelnie bez sensu :O naprawde nie lubie cieplych kluchow :O

Gość tattaratta
rozkochac bedac cieplymi kluchami? :D ty chyba masz nie wiecej jak 20 lat? :D

Gość tattaratta
TE OSTATNIE KOMENTARZE TO PODSZYWY!! JA SIE JUZ TU NIE UDZIELAM! ;/ Boze, glupi Ludzie, ktorym sie nudzi musza ssobie robic jaja z innych

Facet ma jechac 1 h, zeby chodzic z Toba 1 h? podczas gdy wczoraj tyle sie widzieliscie? w ten upal? busem? blagam, miej litosc:O Poza tym, czemu nie jedziecie razem skoro jestescie 2 lata ze soba?????

Gość tattaratta
nie udzielam sie, ale napisze sobie jeszcze jednego posta, ok? ;) chyba krzysia zabolala prawda o nim i uciekl do kacika poplakac sobie w rekawek :(

chyba Toj "facet" już ma Cie dosc mlodzi jestescie i to nie jest milosc twojego zycia a Ty nie jestes jego miloscia;)