Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spragniona...;*

Erotyczne opowiadanie,głównie dla Pań :)

Polecane posty

Gość mam piekne plecki i włoski
jak słyszę zmiekczenia typu -BRZUSZEK -WŁOSKI -C.IPCIA -PLECKI To wierzcie mi ale chce mi się żygaaaaaać....:-( poza tym uwazam ze to napisł facet, udaje kobiete, zadna kobieta tak by tego nie napisała. To jakis spaślak walący konia przed monitorem, mówie wam:-P

Gość facetowynn
jeśli normalna kobieta może mieć ochotę na drugą kobietę to również normalny mężczyzna może mieć ochotę na drugiego mężczyznę! CO ZA BZDURY! W OBU PRZYPADKACH TAKA OSOBA JEST HOMOSEKSUALNA I KROPKA. NIE PROPAGUJ TU SWOJEJ TĘCZOWEJ ORIENTACJI.

Gość eeeee.............
vera bo się zachłyśniesz

Jest jeszcze biseksualizm. Podobno każdy z nas jest w mniejszym lub większym stopniu bi. :O

Mnie opowiadanie się bardzo podobało, żałuję, że nie jestem kobietą . Na zdanie innych nie patrz szkoda klawiatury

myślałam ze sie podniecę a po przeczytaniu tego dzieciaka smieje sie z tej opowiesci:-)Musisz jeszcze autorze potrenowac troche zeby nas kobiety rozbudzić. Na pocztaku proponuje przestać pisać w formie z miękczonej bo to jest masssakra i anty-sexy

Faceciku mow sobie co chcesz,nie rozumiem Was ludzie. Tyle w Was podlosci, jadu. Siedza na tym kafe cale doby i im odwala. jakby wszytskie rozumy pozjadali. Szkoda mi Was po czesci,naprawde.

Gość eeeee.............
vera okulary już masz ale może zepsute

a jak widzę twój opis i wyraz "cfana" to już kompletnie jestes dla mnie aseskualna/y:-D

jestem kobieta,ale mnniejsza o to. Moj jezyk wypowiedzi faktycznie byl bledem,ale to chyba z przyzwyczajenia ... Jak pisze z jakas kobieta to uzywamy takich zdrobnien czy podczas spotkania,ale faktycznie moze i trzeba to zmienic. Dzieki

E - nie, nie są zepsute. ;) Po prostu ta grafomania to jeden, wielki bełkot. :) Napisany do tego przez jakieś dziecko. :) Takie nagromadzenie deminutywów zdarza się tylko w książkach dla bardzo małych dzieci. :( Dorośli ludzie komunikują się między sobą inaczej.

to zmien to bo to jest gorzej niz tragiczne. Mnie to nie podnieca, wrecz odpycha. Takie jakieś obleśne mi sie to wydaje

Język jest ok. czepiają się bo nie mają co robić vera lynn co za pretensjonalny nick :) nie jest kimś na kogo zdaniu trzeba by się opierać. Nie odpowiada mi to nie czytam.

Dla mnie to wyznania pedofila. Happy - nie wiem, nie mam dzieci, ale jak z nimi obcuję, to mówię jak człowiek a nie uwstecznione gimgówno.

Gość facetowynn
TĘPIĆ PÓŁLESBY I TYLE

Gość eeeee.............
haaa czepianie się wszystkich i wszystkiego taki nasz piękny polski zwyczaj

Dlaczego pretensjonalny? :D Pewnie "Spragniona" albo "Mokruta cipeczka" byłyby mniej pretensjonalne, co?

hehe , chociaz im sie nie nudzi bo maja komu poublizac. Cale dnie tu siedziec? kazdy temat znany to cos nowego sie przydalo,mozna sie wyzyc.

VL jesteś trywialna i pospolita. Nie stać Cię na nic więcej niż spieprzenie komuś topiku. W sprawach seksu czarno Cie widzę, bo czerpanie przyjemności z seksu to również różnorodność, a dla Ciebie to widzę tylko pozycję misjonarską w koszuli nocnej i po ciemku. Nie mam tu na myśli miłości lesbijskiej bo dla Ciebie to kosmos.

vera ogarnij sie Kobieto,chcialabym sie z Toba spotkac twarza w twarz i ciekawe czy tez bys bya taka wyszczekana,pewnie w realu siedzi jak mysz pod miotla,a tu taka wielka pani

Happy - mam na Ciebie ochotkunię moja ty śliczna mysiuniu, chętnie wylizałabym Ci brzuszio, paszki (mam nadziejkę, że masz szarutki śladzik) no i pragnę Twojej brzuskiniusi. ❤️