Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spragniona...;*

Erotyczne opowiadanie,głównie dla Pań :)

Polecane posty

Czyli nie umiesz czytać ze zrozumieniem i śmiesz stawiać znak równości między tym co ja piszę, a tym co Ty ?? biedactwo współczuję

Gość eeeee.............
vera jest proste rozwjązanie wystarczy że nie będziesz zagladała na kafe i nie będzie ci smutno

Tere fere. Dalej to samo - nic nie wiesz a zawodzisz jak zagłodzony Burek. W prawdziwym życiu raczej nie przeklinam, bo: 1. Nic mnie nie irytuje. 2. Chłop mnie za to tępi, jeśli już mi się zdarzy 3. Najważniejszy punkt - mówię francuskie "r" i wulgaryzmy brzmią naprawdę słabo z tą wadą. I mam prawo wygłaszać swoje opinie i mam prawo krytykować wytykać grafomaństwo. Język polski jest zbyt piękny na to, żeby się go tak po prostu kaleczyło.

Gość eeeee.............
ha jaka estetkaa

Gość Zboczona;D
te wszytskie pomaranczki(choc sama nia jestem:D ) to sama vera,chce sie troche podbudowac;/ o lol

hm napisz mi co z moich wypowiedzi odpowiadałoby Twoim "kafeteryjny onanisto" "koniobijco w podeszłym wieku" oczywiście, że masz prawo do własnego zdania ale kulturalny dorosły i dojrzały człowiek umie je we właściwy sposób wyrażać:) jak mniemam w realu masz niewyparzoną hm. twarz i nikt Cię nie lubi za Twoje "OPINIE"

Czego mi współczujesz, trzepaku? :D Jesteś zdesperowanym idiotą, który marszczy gruchę pod grafomańskie wypociny jakieś nastki, która się w życiu erotycznym zrealizować nie potrafi? :D Fakt, taka młoda już nie, ale jeszcze nie taka stara. :) I tak najbardziej rozbawił mnie banalny nick. :D Musze pomyśleć nad jakimś zmyślnym - może pomożesz - jako znawca tematu. Liczę na ciebie!

Gość przedmiot ona
Vera jesteś naturalna a nie udajesz chooy wie kogo! Tak trzymaj piękna :classic_cool:

Ty jesteś znawcą języka polskiego ????????? jestem w szoku. Czekamy więc na Twoje książki pełne barwnych opisów natury, osób. Mniemam, że Twoje życie pełne jest wyszukanych przyjemności i kolorytów za wyjątkiem sytuacji kiedy rżniesz sie i gzisz i wsadzasz huja w cipę bo tak się przecież te czynności i części ciała wg. Twoich dorosłych standardów nazywają :)

Gość eeeee.............
vera rozłóż parasol bo plujesz jak mówisz

Przeciwnie - mam mnóstwo znajomych, którzy akceptują mój niełatwy charakter i cenią sobie to, ze szczerze się wypowiadam w każdym temacie. Szczerość nie boli. Regularnie krytykuję głupie zachowania i co więcej - regularnie sama jestem krytykowana i stawiana do pionu - ale przez ludzi, których krytyka jest konstruktywna. A tak poza tym, to jestem dobrym człowiekiem. :)

Gość eeeee.............
A tak poza tym, to jestem dobrym człowiekiem ups................

Mam taka straszna ochotę na piękna kobiete,nie po prostu na kobiete. Na to cudowne,pachnace,delikatne ciało . Chcialabym ja glaskac po wlosach, smyrac po plecach i brzuchu. Czuc jej bliskosc,tak po prostu ,nie zebym byla lesbijka ,mam zwyczajne pragnienie bliskosci drugiej osoby,ale konkretnie kobiety. Lezalabym z nia na lozku ,obejmujac w pasie i mocno przyciskajac do siebie. Kiedy skierowalaby twarz w moja strone i popatrzyla mi w oczy,wiedzialaby jak bardzo jej pragne. Wtedy przejechalabym delikatnie palcem po jej lekko rozchylonych wargach ,a nastepnie przywarla do niej swoimi. Nasz pocalunek stawalby sie coraz bardziej namietny,a oddechy coraz szybsze... wsunelabym jej noge pomiedzy uda,by byc jeszcze blizej niej. Odwrocilabym ja na brzuch , odgarnela wlosy i zaczela piescic ustami jej szyje,przejezdzajac wzdluz niej jezykiem ,zaczepiajac o ucho ,lekko je przygryzajac... jej ciche wzdychanie potegowaloby we mnie pragnienie by ja miec. Podciagnelabym jej koszule i calowala plecy ... wrocilabym do gory,przyciagnela jej twarz do siebie i pocalowala,te cudowne, miekkie wargi...ahh Lezy teraz odwrocona przodem do mnie,siadam na niej okrakiem ,ona rowniez siada. Sciagam z niej bluzke i zaczynam piescic dekolt,muskam ustami jej szyje ,obejmuje za twarz i znowu laczymy sie w goracym pocalunku,nasze jezyki szaleja ... juz nie moge wytrzymac. POzbywam sie jej stanika,ujmuje w dlon jej piers i delikatnie ugniatam , lekko przygryzam sutek, ktory twradnieje pod wplywem mojej pieszczoty,lize go namietnie,zataczajac kolka czubkiem jezyka,z druga postepuje identycznie. Popycham moja kochanke na lozko ,schodze nizej ... Jej skora jest taka delikatna,czuje ze zaraz oszaleje... caluje jej brzuch ,zataczajac jezykiem kolka wokol pepka. Schodze nizej,rozpinam rozporek jej obcislych spodni, serce chyba zaraz mi wyskoczy. Zdejmuje je z niej i znowu nasze usta spotykaja sie,tym razem calujemy sie juz bardziej wulgarnie ,moja reka bladzi po jej prawie nagim ciele. Przejezdzam po wewnetrznej stronie ud. Zaczyna drzec. Czuje jak kladzie swoja reke na mojej i teraz ona kieruje... nie przestajemy sie calowac ,przesuwa moja dlon coraz wyzej... az wkoncu kladzie ja na swojej WAGINIE??? Zaczynam delikatnie masowac jej skarb,przez majtki ,przez chwile patrzymy sobie gleboko w oczy. Widzę jak mnie pragnie , ale lubie sie draznic, przytrzymac ja by podniecenie wzroslo... odchylam bielizne i dotykam jej golej CIPY, czuje jaka jest miekka i mokra... Masuje delikatnie ja cala dlonia, rozchylam palcami wargi i zaczynam draznic łechtaczke... pieszcze w tym czasie szyje mojej kochanki ,slysze jej szybki oddech i ciche pojekiwanie... obejmuje mnie, i wbija swoje paznokcie w moje plecy...jest juz taka mokra,chcialabym juz zlizywac z niej soki,ale jeszcze nie teraz... jestesmy twarza w twarz , wchodze w nia delikatnie,jednym palcem i powolutku nim poruszam... dokladam drugiego palca i wchodze w nia tym razem mocniej, moje ruchy sa coraz bardziej ostre ... wyjmuje je oblizuje i ponownie zatapiam w dziurze... wyjmuje palce , calujemy sie rozkosznie pojekujac... pieszcze jej piersi ,sa takie nabrzmiale... wkladam udo pomiedzy jej nogi dotykajac jej CIPY ,obejmuje mnie za posladki i mocno dociska do siebie,zaczynam sie poruszac drazniac przy tym jej CIPE... oh,jest wspaniala... leze pomiedzy jej nogami ,caluje nogi idac coraz wyzej , pieszcze usatmi i jezykiem jej uda... zatapiam swoj goracy jezyk w rownie goracym miejscu...przejezdzam nim wokol warg, cmokajac... rozchylam wargi i zaczynam draznic guzik,slysze coraz glosniejsze pojekiwanie mojej kobiety ,ktora zaplata swoje dlonie w moje wlosy i mocno dociska mnie do swojej C.I.P.Y, uwielbiam to... lize ja coraz namietniej, lekko zatapiajac sie w szparZe ... i coraz glebiej. Slinie palce i delikatnie wkladam je do srodka, jednoczesnie pieszczac C.I.P.E,poruszam nimi coraz szybciej i mocniej... "głebiej" -slysze, tak tez robie,jej jeki spowoduja ze zaraz eksploduje, tak mokro,ah... zlizuje z niej kazda krople... wyjmuje palce i dokladnie wylizuje, dokladam trzeciego , wkladam,wymuje i znowu wkladam ,ostro!! moj jezyk nie przestaje lizac Twojej C.I.P.Y,jecz kochanie,glosniej...mmm jestes cudowna... odwracam ja na brzuch, podpiera sie na lokciach a dupe ma jak najbardziej wypieta w moja strone,mmm. zaczynam calowac jej wspaniale posladki ,przejezdzam jezykiem pomiedzy nimi ,pieszcze teraz jej druga dziurę... jedna reka przejezdzam po jej mokrych udach,gdzie zatrzymuje sie na C.I.P.I.E i zaczynam masowac ja kciukiem,lekko zaglebiajac go do szpary...klade sie pod nia a ona siada na moich ustach. Lapie ja dlonmi za biodra i steruje jej ruchami kiedy moj jezyk piesci C.I.P.E... vera to dla ciebie,ulzylo Ci? te wszytskie "cipy" tak "fajnie" brzmia,ahhh

"wg." ? :D Ahaś. :D Nie jesteś znawcą języka polskiego, ale robię wszystko, co w mojej mocy, żeby pisać jak najlepiej potrafię. Nie czytasz ze zrozumieniem i stawiasz kropkę po wg. Nie mamy o czym rozmawiać, onanisto bez elementarnej wiedzy. Nie trzeba być polonistą, żeby wiedzieć dlaczego po skrócie wg nie stawia się kropki. :) Nie przesadzaj ze znakami zapytania - juz Terry Pratchett wyraził się dość dosadnie na temat nadużywania tychże znaków. ;) E - nie pluję się, przestań mi nieudolnie dokuczać. :)

Gość eeeee.............
vera nie dokuczam ci staram się jedynie utrzymywać twój klimat

A gdzie ja napisałam, że cipa to ładne określenie? Za dużo sobie dopowiadacie, Gdyście nie czytali wybiórczo, a z głową nie byłoby tego typu komentarzy. :) Przeczytałam dwa pierwsze akapity - brzmi ą o wiele lepiej, ale widzę, że przyznałaś mi rację a propos swojej infantylności. Serio - wyrazy nie muszą być zmiękczone do granic bólu, żeby brzmiały pięknie. Powodzenia w spełnianiu fantazji. 🖐️

E - nie dorastasz mi do pięt. I zaloguj się. Aha, ty pierwszy/a nazwałaś mnie debilką. Krótka pamięć? :) Czołem. 🖐️

Gość eeeee.............
serio czy chcesz się przypodobać

I to jest własnie to skoro nie umiesz się skupić na meritum dyskusji czepiasz się czegokolwiek :) ja nie twierdziłem, że jestem znawcą j.polskiego. Kropka przy wg nie dyskredytuje mnie jako człowieka. Natomiast Twoje uwagi na swój temat "jestem dobrym człowiekiem" świadczą dobitnie o Twojej megalomanii, braku pokory bo na ten temat wyłącznie wypowiedzieć mogłyby się osoby, które Cię naprawdę znają. Twoje inwektywy również świadczą o braku argumentów. Ja w każdym razie nie zniżę się do wyszukiwania w Twoich wypowiedziach błędów styl/ort czy literówek bo nie o to chodzi w dyskusji

Gość eeeee.............
narka

Pierwsze bardziej mi się podobało :) naprawdę miałem erekcję :) obawiam się że przy VL miałbym problem nie lubię wulgarnych kobiet :)

Przecież wiem, że temat i tak był na niby :) ale czasem warto sobie pogadać :)

Z deminutywów do augmentatiwów. Co za skrajności. karate - osobniku o wymyślnym, genialnym, nowatorskim, zaskakującym, podniecającym nicku! Nieustannie szyjesz jakieś bzdurne historyjki o mnie - a nie wiesz o mnie nic, tak jak i ja o tobie (chociaż obecność faceta na kobiecym forum i jego wyznania na temat erekcji są wystarczająco żałosne i dają dużo do myślenia.) Faktycznie - opinie musiałyby wygłosić osoby, które mnie znają - ale skoro ich tu nie ma, musi ci wystarczyć moje słowo. To nie jest żadna megalomania - wiem jaka jestem i jak żyję. Tyczy się to PRAWDZIWEGO ŻYCIA, a nie pisania na forum o kupie, które tak bardzo lubię. :) Gdyby ludzie mnie nie lubili to prawdopodobnie nie miałabym często skrzynki zawalonej pocztówkami z wakacji, kartkami na urodziny, święta czy istami od znajomych, którzy są tu i tam. :) Nikt by do mnie nie dzwonił, nie zapraszał na wszelkiej maści eventy, nikt nie poprosiłby mnie o bycie świadkiem na ślubie ani o bycie matką chrzestną swojego dziecka. :) Pasujemy do siebie doskonale - ty przy mnie nie miałbyś erekcji, a ja miałabym w kroku Saharę - nie przepadam za posuniętymi w latach onanistami. :)