Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Spragniona...;*

Erotyczne opowiadanie,głównie dla Pań :)

Polecane posty

No i to by było na tyle na Twój temat :) pokazałaś kim jesteś gratuluję :) cyt: 16:18 [zgłoś do usunięcia]vera lynn Karate - szczym ryj, kafeteryjny onanisto z niebywale wyszukanym nickiem. Bywam małostkowa, cyniczna i bezduszna. Osądzam bez litości, bez serca i miłości .

Karate - widzisz - nic o mnie nie wiesz. Zapomniałeś dodać, że do seksu zakładam onuce i włączam Radio Maryja. :D Jesteś zwykłym onanistą. Walisz pod biurkiem pod jakieś infantylne opowiadania radem z bloga równie infantylne nastolatki. Spragniona - nie, nie siedzę jak mysz pod miotłą. Mam swoje zdanie i zawsze je miałam i nie kryję się z tym. Ja z tym nie mam kłopotu - kłopot mają ci, których dotykają moje słowa, :)

Gość eeeee.............
vera na każdy temat musisz zajrzeć każdemu musisz latke przypiąć czy ty w ogóle sypiasz?

Gość Zboczona;D
Jak dla mnie bomba,widac że dziewczyna ma wyobrażnie [ kiss ]

Też o mnie nic nie wiesz a obrażasz mnie i to w niewybredny sposób. Masz chyba kiepskie wykształcenie bo nie umiesz nawet dyskutować.

Ja nigdy nie marzyłam o tym, żeby iść do łóżka z kobietą, bo kobiety w większość są głupie - jak pokazała autorka-kryptopedał. Happy - mmm chętnie wycałowałabym te Twoje śliczne stópeczki, possała paluszki, potem całowałabym Twoje łydeczki, kolaneczka, udeczka, pupeczkę. pachwinki. ❤️ O cycusieńkach nie zapominając! Te Twoje cudowne suteczki. Mmmm. AjjjĆćĆ ^^ :D

Vera - bo zaraz moja teoria o braku checi na kobity padnie :classic_cool: i co... znowu beda mi gadac ze udaje kogos kim nie jestem 😭 a tak w ogole to nici z ruchanka dzisiaj bo Happy ma okres i trzyma papier toaletowy w spodniach :classic_cool:

Skoro nie marzyłaś to co tu robisz? to nie jest topik dla Ciebie. Skoro nie lubisz spieszczeń to wolisz pewnie "wal mnie, grzmoć mnie, sięgnij rowa wsadź mi w dupę, spuść się na cyce "

No tak świat musi być wg. very lynn która wie lepiej co należy mówić w trakcie seksu, jak go opisywać. Kurna, głosowałaś na PIS !!!!!!!!! bo oni wiedza wszystko lepiej :)

Karate - a ty? Co ty wiesz o mnie? :) A mój nick jest jednym z bardziej wymyślnych na forum. Od groma jest tutach spragnionych muszelek/brzoskwinek/morelek/myszek/cipeczek. Przecież to żenada. Wyżyny infantylizmu. :O Naprawdę - nie ma się czym chwalić a tym bardziej czego zachwalać. Gdyby mi facet zaczął piszczeć o muszelkach, siusiaczkach i łechtusiach wyleciałby z hukiem. :) Mam 25 lat - posługuję się językiem dorosłych. Mój facet ma lat 30 - również przemawia po ludzku i wie, ze nie nosi w spodniach siurka, tylko kutasa. Masz z tym problem, karateko?

A co ma piernik do wiatraka? Ja tutaj nie piszę o tym, że bym się z kobietą podymała, ale się mam za mało metaforycznych jaj, żeby to zrobić. :D Z kobietą sie całowałam i trzymałyśmy się za piersi. To całe moje homoseksualne doświadczenie, z którego nie jestem dumna. :classic_cool:

Gość eeeee.............
twój facet ma pecha

Masz takie prawo !!!!!!! i nie odmawiaj go innym, z wiekiem mi nie wyskakuj bo biję Cię na głowę :) Gratuluję samozadowolenia i megalomani :)

A powiedz mi - co takie uosobienie męskości robi na forum przeznaczonym dla kobiet? :classic_cool:

Gość jCDCDCD
IGNORUJCIE LESBĘ. NORMALNI LUDZI NIE GADAJĄ Z LESBAMI.

A ma !!!!!!!! bo nie jesteś pępkiem świata !!!!!!!!!! osoba inteligentna po prostu by napisała "nie podoba mi się" i uzasadniła dlaczego ale merytorycznie bez żadnych wycieczek osobistych.

szkoda mi czasu na ta zbedna dyskusje ,ide,bo mi nie nudzi sie tak jak Tobie Droga Vero czy jak Ci tam i innym Twoim kompanom/kom.

Jesteś strasznie niekonsekwentny - sam mi robisz wycieczki osobiste. Po pierwsze - nie uważam, ze jestem inteligentna, ale przy takich osobach jak autorka naprawdę - moje ego dostaje erekcji. ;) Nawet mi się nie nudzi - jutro wyjeżdżam i 2-3 dni mnie nie będzie. 😭 Korzystam z darmowego odmóżdzenia się i nic więcej. ;)

Gość eeeee.............
vera co możemy zrobić żeby twój pobyt przedłużyć?

Uzyskam odpowiedź na pytanie - koniobijco w podeszłym wieku spełniajacy sie jako Don Juan na kobiecym forum?

na Twoje ego nie poradzę ale wiedz, że nie dam Ci satysfakcji byś się lepiej poczuła bo, tego tu szukasz. Ja przy tym opowiadaniu miałem erekcję i cieszy mnie to :)

Twoje inwektywy spływają po mnie :) Jak rozumiem słownictwo i znajomość tematu pogłębiłaś ze swoim mężczyzną. Mnie akurat to nie odpowiada ale i nie przeszkadza:) Rób w swoim łóżku wszystko by Wam było przyjemnie :) i innym pozwól na to samo :)

Gość przedmiot ona
Vera tęp tych jebaanych trolli!!! :classic_cool: Ponoszą się po kafe, ty jedyna odważna jesteś co potrafisz ich zgnoic!!! Dzieci maja wakacje i strasznie udzielają się na forum! Powodzenia kochana 👄

Ciągle robisz wycieczki osobiste i ciągle pokazujesz jak niewiele o mnie wiesz. Ja się na tym forum zwykle czuję źle, bo ogarnia mnie smutek, ze dorośli ludzie są aż tacy głupi. :) A najsmutniej jest mi w chwilach kiedy widzę jak dorośli faceci podniecają kryptopedałami. :)