Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuńka123456789

dziewczyny, czy robicie facetom loda???

Polecane posty

Gość gość
O ooo oo tak i to jakiego :-) biorę śmietanę 36 procentową sok z cytryny snizeke w proszku zelatynę i ubijam mikserem na wysokich obrotach :-):-) a na czubek daje truskawke z bita śmietaną posypane czekolada. Wiecie jaki zadowolony :-) hahaha :-)

Gość gośćWW
Moja pani bardzo chętnie robi mi loda, lecz i ja odwdzięczam się lizaniem podgryzaniem łechtaczki ona to bardzo lubi i wydaje takie przy tym dźwięki że mój wacuś staje na baczność w kilka sekund.Ja mojego wacusia tarzam w sosie czekoladowym cały łepek jest aż dwa razy grubszy bo sama czekolada na nim , no i moja pani bierze się do pracy czyli lizania ssania , uwierzcie jestem siódmym niebie taka to rozkosz . Polecam każdej parze.

Gość Klaudia

Uwielbiam robić loda swojemu facetowi, mało tego, często połykam, a największą satysfakcję sprawia nam spuszczanie się na moją twarz albo cycki. Proszę, plujcie, że jestem wynaturzona ale prawda jest taka, że dziś wieczorem to wy będziecie pieprzyć się jak myszy kościelne po cichu, pod kołdrą podczas kiedy ja zaliczę wszystkie pomieszczenia w swoim domu, kończąc na kuchennym stole :D 🖐️

Dlaczego niektóre kobiety w Polsce są takie zacofane, lodzik z połykiem kanibalizm, bez połyku aborcja, ja uwielbiam smak  spermy swojego faceta, abmrozja 

Gość Klaudia

I jeszcze coś dodam, te laski co nie robią im tego niech się potem nie dziwią że zdradził albo odszedł do innej  🙂