Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić co robić

Kupiłybyście sobie sukienkę za 1000zł??

Polecane posty

Gość klinkkka
swoją drogą rzeczywiście ładna ta sukienka;) bo te z linku ''mysle ze.....aa'' porażka...nawet 20 zł bym za nie nie dała...

Gość chybazwariowałaś
żeby wydawać 1000 zł na taką bazarową sukienkę. To nie jest sukienka z klasą - już chociażby wcześniej wymienione massimo dutii ma lepszy wybór, jeśli pragniesz wybrać coś w stylu Audrey Hepburn lub Grace Kelly. Jestem jak najbardziej za wydawaniem nawet 2000 na sukienki, jeśli są to sukienki naprawdę tego warte. Ta nie jest moim zdaniem okropna - zobacz chociażby tył - ohydnie ciągnąca się koronka, jeszcze za materiałem kryjącym. Wygląda jak obrus zwisający ze stołu. Spodziewam się też, że będzie okrutnie ciężka i nie wierzę, że będzie wyglądać jak na zdjęciu - ciągnące się nitki, niedokładnie przyszyte koraliki, itp - to zwykła masówka. Fe.

Gość Ja też nie...
Ale sukienka należy do tych sukienek, które mają za zadanie nie tłamsić urody modelki. I dobrze w niej może wyglądać tylko brunetka o wyrazistej urodzie, oliwkowej cerze i nieskazitelnej sylwetce. W innym wypadku jej uroda zblednie.

Gość może nie mam gustu ale
Sorry ale te z massimo dutti są po prostu wstrętne. Wyglądają jak ze szmatexu.

Gość Ja też nie...
Ja miałam z tej koronki sukienkę i ona po czyszczeniu się zniszczyła. Oni tego ręcznie nie przyszywają. I to nie są koraliki, a cekiny. Miałam podobną, tylko że drobniejszy wzór.

Gość Ja też nie...
Tę koronkę kupuje się już z cekinami.

Gość taka ja kaaaaja
Kupiłabym sukienkę za 1000 zł, ale na pewno nie tą. Ona wygląda delikatnie mówiąc wsiowo, jak tania bazarowa kiecka dla dziewczyny bez żadnego wyczucia stylu. Jest po prostu brzydka i bez wyrazu.

Gość dodam jeszcze
Sukienka jest cudna, dawno takiej ladnej nie widzialam, az zal ze tylko na wielkie wyjscia, droga, ale jesli masz odlozone.

Gość akurat mnie ta sukienka nie
wpadla na tyle w oko, ale jak Tobie sie podoba to kupuj. Ja ostatnio kupilam okulary przeciwsloneczne za 700zl, telefon za za 2,5tys a tez nie zarabiam 10tys/msc ale czasami warto "podarowac sobie troche luksusu";) o ile nie rujnuje Cie to finansowo...

Gość akurat mnie ta sukienka nie
aaa jakbym miala oszczednosci wystarczajace jedynie na te sukienke, to nie kupilabym. zeby czuc sie w miare komfortowa z fundowaniem sobie takich zachcianek to musze miec na koncie wielkorotnosc jej kosztu (razy kilkadziesiat, czy chocby kilkanascie).