Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie mi rozwiac ten temat

POMOZCIE MI ROZWIAC TEN TEMAT

Polecane posty

Gość pomozcie mi rozwiac ten temat

jeszcze raz od poczatku kochalem sie z kobiety w terminie 15-20listopada,pozniej wyjechalem a ona zaszla w ciaze,jednak cos mi nie daje spokoju po tym jak widzialem wyniki usg tak wiec na usg pierwszym (jest w zalaczniku 2.02 brak echa zarodka) na drugim usg dziecko dopiero mialo a usg jest z 9.02 0,58mm czy jest mozliwe zeby dziecko bylo tak male gdyby doszlo do zaplodnienia okolo 15 listopada??!?!?!?!!?!?!? CZY TO MOZE BYC MOJE DZIECKO!??!?!?!?!!?!?!?!?!?!? (nie patrzac na to ze oszukala lekarza i podala ten okres ze miala niby 22 grudnia) POMOZCIE BLAGAM link do usg z 9.02 wt03.wrzuc.to/obrazek/mP3WrCQ3Sj/ciaza_onek.jpg posiadam tez usg z 2.02 prosze o zobaczenie i opisanie tego zdjecia http://hostuje.net/file.php?id=a7d6574cf08504 18ab84d3ce3f9ef5e3

Gość yuyu
y

Gość Niuniulkai
wklej jeszcze raz te linki

Gość niuu
kiedy naprawdę miała okres?

Gość yuyu
dajcie spokoj, przciez to prowokacja, po raz kolejny ten sam tekst tylko tytuł inny

Gość vbdhtyh
Chłopie od kilku lat pytasz na forum o to samo? Ile razy ci głąbie trzeba napisać, ż eto NIE TWOJE DZIECKO?????!!! Musisz faktycznie być wyjątkowo durnym cwelem że się w bachora dałeś wrobić i nie masz jaj by się z tego wywinąć.

Gość ojtam ojtam
to nie twoje dziecko..

Gość Niuniulkai
na 100 % nie twoje dziecko ale jak ci to nie daje spokoju zrób test DNA matka dziecka nie musi praktycznie o niczym wiedziec wystarczy włos dziecka i bedziesz w 100% pewien że to ni twoje

Gość vbdhtyh
Ale zrozumcie że do tego jełopa nie dociera że to nie jego dziecko! W tamtym roku chyba z 50 tematów założył, w poza przeszłym to samo itd.

Gość niuu
jakoś mnie to ominęło. Rób test dna.

dziecko powinno byc w tym miesiacu tzn lutym znacznie wieksze skoro w listopadzie by mialo dojsc do zaplodnienia :) a tak swoja droga jest sierpien to po co pytasz,dziecko sie urodzi to sie dowiesz albo prowokacja jakiejs panikary ktorej FASOLKA nie rosnie haha

Gość latawcewiatr
to ile powinno miec tegk 9 lutego?

jak byk jest napisane ze wiek ciazy to 6tyg i 3 dni czyli jakies 4tygodnie od zaplodnienia w lutym bylo.. czyli w ciaze zaszla w styczniu.. i wogole po co podajesz daty z listopada, ze doszlo do zblizenia skoro ona sama podala lekarzowi ze ostatnia miesiaczka byla 22 grudnia? co oznacza, ze w ciaze nie mogla zajsc w listopadzie.. pomiary usg wlasnie sluza do okreslenia dokladnego wieku ciazy a nie miesiaczka.. usg to weryfikuje.. poza tym podaj date pporodu to ci oblicze kiedy prawdopodobnie w ciaze zaszla.. bo ze zdjecia widac, ze ten berbec to ponad prawie trzy lata ma juz...

Gość latawcewiatr
urodzila 20 sierpnia !!

Gość latawcewiatr
i co oznacza BRAK ECHA ZARODKA na tym pierwszym usg?!?????!?!?!!?!?

Gość latawcewiatr
odpowiedzcie prosze:(to dla mnie wazne bardzo prosze o wyczerpujaca odpowiedz niech ktos mi pomoze:(

Gość latawcewiatr
przepraszam 20 wrzesnia pomylilem sie!!!

Gość a jak tam chlopak?
ale kto tu Ci pomoze? Masz watpliwosci idz zrob test na ojcostwo i po problemie.

Gość latawcewiatr
pomzcie mi sie uspokoic prosze czy ona fakycznie zaszla w styczniu czy mogla zajsc okolo 15 listopada/??!?!1/1/1/1/1/

oznacza tyle, ze ciaza jeszcze nie byla na tyle widczna skoro, drugie usg bylo tydzien pozniej znaczy sie, ze na pierwszym byla w 5tyg. Serducho bije od szostego dlatego nic nie wykryli.. z daty porodu wynika, ze do zaplodnienia doszlo w koncowce listopada jesli przenosila cale 40tyg.. w ktorym tygodniu ciazy urodzila? ile wazylo i mierzylo dziecko po porodzie? bo informacje ktore podajesz sa bardzo rozbierzne.. z usg wynika ze musialo dojsc do zaplodnienia w styczniu!! jesli opierac sie na usg to mi wychodzi 34 tydz ciazy, czyli prawie dwa miesiace przed terminem.. a wlasnie usg jest najbardziej miarodajne... nie da sie oszukac na zdjeciu..

Gość latawcewiatr
ona urodzila 20 wrzesnia a nie 20 sierpnia:) mogla przenosic az tyle zachodzac w listopadzie/??

20 wrzesien.. no to masz odpowiedz ;) do zaplodnienia doszlo w styczniu czyli data miesiaczki z 22 grudnia jest jak najbardziej prawidlowa.. do tej daty dodaj ok 2 tyg i wyjdzie ci data poczecia ;)

Gość latawcewiatr
a nawet gdyby zaszla w listopadzie nie moglaby tyle przenosic/??

Gość latawcewiatr
i nie mogla oszukac usg ze dziecko byloby tak male w tego 9.lutego 0,58mm jezeli by zaszla w lisopadzie mowie tu o 15 listopada?

nie pozwolili by jej tyle przenosic.. ciaza wlasciwa (od momentu zaplodnienia) trwa 38 tyg wiec latwo obliczyc od momentu poczecia na kiedy mialby byc termin porodu. Zreszta tak jak mowilam na USG nie mozna oszukac bo ono wlasnie po to jest, zeby okreslic wiek ciazy.. szczegolnie w poczatkowym etapie bo po 20 tyg dzieci rozwijaja sie w swoim tempie i juz nie mozna okreslic z pelna dokladnoscia wieku ciazy. Z moich obliczen wyszlo, ze do saplodnienia doszlo ok 5-6 stycznia i urodzila w 39 tyg ciazy (liczac od ostatniej miesiaczki a nie poczecia..

wiec sorry kolego ale jesli w styczniu z nia nie spales to dzidzia nie jest twoja niestety.. ah.. i sorka za literowki