Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primarka

zabki u 2-miesiecznego niemowlaka

Polecane posty

Gość primarka

Czy to mozliwe ze 2 miesieczne niemowle juz zabkuje?moja corka ma dopiero 2 miesiace od tyg.sie slini wklada piastki do buzi..dzis zajzalam do buzi a tu 2 biale wystajace punkciki i to w dodatku trojki(kly) gorne..jestem w szoku!

Gość znajomej trzymiesięczna córka
miała ząbek, wiec chyab możliwe......rzadko takie coś się zdarza, ale może faktycznie

Gość mama Lenki ;-)
moja starsza urodziła się z ząbkami a małej właśnie w wieku 2 m-cy wyszły górne jedynki. Piszesz, że kły, to raczej nietypowe... może tylko tak Ci się wydaje, bo na kły to chyba nie czas. Najpierw idą przeważnie jedynki.

Gość primarka
to sa kly..napewno wyrznely juz sie ...odstaja od dziaselka czuc je ..

Gość ojtam ojtam
mój tak miał od 3 m-ca - śliniaki nosił tak się ślinił - zjadł tubke dentinoxu na ząbkowanie - 2 razy miał gorączkę którą zwalałam na zęby a była trzydniówka i angina - a zeby wyszły cichaczem 2 tyg przed roczkiem - więc szczerze wątpie że twoje dziecko ma zeby i to trójki - mój ma 21 m-cy teraz i jedna trójka ledwo sie przebiła - to są ostatnie zeby jakie wychodzą

Gość Monia001
Mój synek w wieku 3 miesięcy też bardzo się slinił, a pierwszy ząbek urósł mu jak skończył 8 :) włóż łyżeczkę do buzi dziecka, postukaj, jak jest ząbek to usłyszysz!

Gość primarka
stukalam...jestem pewna to sa zabki...ale zeby kly:o

Gość primarka
ojtam ojta..moj syn mial 21 miesiecy mial wszystkie..pierwsze jedynki w 5 miesiacu a potem to juz hurtowo szlo

Gość mama Lenki ;-)
Moja Lenka w roczek miała 16 zębów - do 4 włącznie. Kły wyszły ostatnie, przed samym roczkiem... Dziwne te kły u takiego malucha, ale kto wie...