Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaacanaaafoorummmmn

rozwarcie na 1 palec

Polecane posty

to moja pierwsza ciaza, jestem w 38 tygodniu. Lekarz po badaniu stwierdzil u mnie rozwarcie szyjki na 1 palec. Ile czasu jeszcze moge sie spodziewac do porodu?

a masz już skurcze? koleżanka rodziła wczoraj i przy skurczach co 8 godzin urodziła po 5 dniach.

nie wiem, bo jestem w ciazy pierwszy raz i nie wiem jak wygladaja skurcze :( Brzuch mam twardy, czasem mnie cos tam kluje, ciezko mi siedziec bo mi cos naciska w dole brzucha, lepiej mi sie ;ezy. Ale nie mam boli jak na miesiaczke.

Gość kolorowa kartka papieru
Rozwarcie na jeden palec to zadne rozwarcie,ja takie mialam od 5 miesiaca ciazy :)

A jestes juz po terminie,ktory w ogole to tc?

A no tak przeciez napisalas hehe kto wie moze juz sie zaczyna :) Ale powoli nie szykuj sie ze to juz nastapi.

Kochana, bez stresu ;) jak będziesz miała skurcze porodowe to będziesz o tym wiedziała wierz mi. Koleżanka też była pierwszy raz w ciąży ;) do szpitala pojechała na czas. Od rana miała skurcze co godzinę i coraz częściej i częściej, mając skurcze co 35 minut wylądowała w końcu na porodówce. Mając skurcze co 5 minut urodziła po 2 godzinach.