Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszek+okruszek

Objawy ciąży ?

Polecane posty

Gość Puszek+okruszek

Mam 18 lat jakieś 4 dni temu kochałam się z moim chłopakiem z prezerwatywą i jako stosunek przerywany teraz zauważyłam że moja pochwa jest nabrzmiała(sprawdziłam to palcem). Od tego czasu wydobywa się śluz, to akurat mnie nie dziwi bo tak mam często i czuje się niekomfortowo. A ostatnio miałam trochę stresów. Współżyłam tylko kilka razy. Czy mogą być to jakieś objaw zapłodnienia? Niby była forma zabezpieczenia ale zawsze jest ryzyko. Gówniara jestem i wiem że pewnie wyjdę na niedouczoną, ale jednak się boje.

A jak boli cie pochwa to albo cie "zatarl" albo masz uczulenie na lateks.

Gość halo nie do wiary
nie ma takiej możliwości, żebyś po 4 dniach miała objawy ciąży, więc nie wykręcaj sobie nic i spokojnie czekaj na okres.

Gość ja ja ja
a moze Ci sie okres zbliza po prostu? ja tez zazwyczaj "zwężam" sie niedlugo przed okresem.. ale cos Ciie boli? jakies inne wczesniejsze ewentualne "wpadki" ?. jesli nie to spij spokojne :)

Gość Puszek+okruszek
boli mnie troche podbrzusze, ale ma też lekkie zaparcie, śluz jest w zabarwieniu żółtym. Może to jakaś infekcja? Był to mój 12 dzień cyklu. A moje miesiączki są pokręcone przez ostatnie pół roku było to 29,28,36,34,29,32,32,23.

Gość Puszek+okruszek
dziś jest 16 dzień więc do okresu trochę długo