Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Puszka Bejbuszka

Nie ma ładnych imion dla chłopca:(

Polecane posty

Gość jest duzo ladnych imion
Mateusz - wszyscy których znam są bardzo sympatyczni, szczególnie jeden :) Paweł - bardzo ładne imię, można fajnie zdrabniać. Dominik, Kuba, Przemek :)

Kiedyś w kalendarzu rzuciło mi się w oko imię Dalebor i bardzo mi się spodobało ale nawet nie zaczynam rozmowy na ten temat bo albo mnie mój K. wyśmieje albo popuka po głowie :D

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaabc
Ja lubię: Adam Piotr Marcin Jakub Wojciech Krzysztof a w moim otoczeniu same małe Franciszki ;-)

I nie skreślałabym imion braci ciotecznych itp. jeżeli Ci się podobają. Bez przesady, imię jest z natury rzeczy powtarzalne.

Leon też fajne. Albo Filip.

Tylko ten kuzyn ze mną jest tak blisko jak mój rodzony brat... ech już niedługo będę miała okazję do poważnej rozmowy to wtedy będziemy myśleć:)

Gość Aga ;)
Najbardziej mi się podoba TOMASZ.! Imię śliczniutkie ;) Z takich mniej znanych to MARTIN, KRYSPIN lub BRUNON ;p

Mamy imię:D będzie Aleksander:) co myślicie?

Wypowiedzcie się:)

znam jednego małego Aleksandra... jest przeuroczy, a wszyscy mówią Olek,Olus na niego. Ja będę miała Tymoteusza. :)

Gość agaal
od Tymoteusza jest lepszy chyba Tymon, ale sprawdź statystki nadawania imion w ostatnich lat to jest teraz bardzo popularne imię, z tego powodu go skreślam. Jak byłam na nartach to w grupie dzieciaków było kilku Tymonów, Eryków i Marceli. A co powiecie na Emiljana imię oryginalne jeszcze nie tak popularne - i prosty skrót na Emila.

Gość agaal
ale napisałam miało być EMILIAN

Gość Aga ;)
Ładniutko! Oluś, Aluś czy Alex? :D

Gość jakajjja
Oskar, Dawid, Bartosz, Ignaś

My mamy Michałka. Mały Michaś, Misiek, Michasiek duży Michał, mam nadzieje ze nigdy nie bedzie sie wstydził swojego imienia i swojego patrona. Nie mieszkamy w PL wiec nagminne mylą z Michael ale nie ma problemu z poprawną wymową jak mówimy że syn nosi polski odpowiednik imienia Michael - Michał.

annnnnnnna- Michał to sliczne imię, podoba mi sie BARDZO a Michałki to moje ulubione cukierki;))) uwielbiam je ..;)

Gość flanka
daj Puszek Bejbuszek ;)

Gość Zodiakalna waga
Aleksander brzmi tak majestatycznie,ale Olek mi się już nie podoba. Moim zdaniem slicznym imieniem jest Krystian.

Gość no jak roznie widzimy...
dla mnie imie Krystian-ostatnie na liscie...

Gość ocet winnny
ROBERT piekne i niezbyt popularne

Gość kolorowa kartka papieru
A u mnie w rodzinie imie Michal jest bardzo pechowe i juz nikt nigdy tak swojemu dfziecku na imie nie da :( Chociaz imie samo w sobie jest sliczne. Imie Cezary jest fajne maly Czarus :)

Gość izolldaa
Mam to samo. Nic mi sie nie podoba. Jedynie Emil -ale tak sie nazywa kot moich rodzicow,ktorego corka uwielbia i nie chce jej mieszac w glowie. Filip mi sie kiedys podobal,ale teraz tyle tego,do wyrzygania. Nie wiem,jak ja tego chlopine nazwe

Gość imiona dla chłopców
Aleksander mi się bardzo podoba (mam dziadka Olusia :P świetny człowiek). Drugi dziadek ma na imię Mariusz- sama nie wiem, który jest bardziej cudowny :) Najbardziej z dzieci wkurzają mnie Kacpry- nie cierpie dzieci o tym imieniu- te które znam są jakieś nienormalne Emil- nie. Źle mi się kojarzy... i zaras słysze: "EMIIIIIIIIIL! DO DREWUTNI!!!!" Piotr- ładne i Piotrki są świetne. Uwielbiam ich Pawły- fajni kumple tylko czasami potrafią być fałszywi. niektórzy bywają ciapowaci. Michały- znam 3 rodzaje Michałów: Pedały, Ciapy totalne (prawie jak pedały) i metroseksualne cipki Mateusz- wajchę przełóż. Ale ogólnie Mateusze są świetne, tylko akurat nie podoba mi się to imię jeśli idzie o jego wydźwięk Marcin- fajni kumple ale czasem takie bezmózgi... natomiast jako ludzie raczej dobrzy Kamil- łobuz, zazwyczaj nieuk Karol- jeszcze większy łobuz A te wszystkie Ksawiery, Tymoteusze, Brajany i inne wynalazki XXI w. (niektóre sa stare, ale modne się zrobiły w XXIw.) to o dupę potłuc.

Gość imiona dla chłopców
A! Bartosz- piękne imię, fajni faceci Bartłomiej- straszne wieśniaki i imię też wiejskie ;P