Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzi o zdrowie...

Moje ostrzeżenie dziewczyny przed zakochaniem na wyjezdzie wakacyjnym

Polecane posty

Gość chodzi o zdrowie...

Pojechałam na wyjazd z 4 znajomych, wsród nich był chłopak,bardzo mi sie podobał. Cały czas spędzaliśmy razem, nie miałam czasu na kupę i wstydziłam się tez. 3 dnia bez kupy zaczął boleć mnie brzuch ale zignorowałam to i zaczełam brac tabletki przeciwbolowe. 6 dnia nie wytrzymałam, napór był ogoromny, pobiegłam do ubikacji - okazało się,że dostałam biegunki. Biegunka trwała jeszcze 2 dni, akurat wracalismy do domu. Po powrocie miałam biegunkę jeszcze 1 dzień, gdy ustała, zauważyłam że bardzo boli mnie odbyt- nabawiłam się z tego wszystkiego hemoroidów. Także dziewczyny dbajcie o siebie i zdrowie i nie zakochujcie sie na wakacjach. :(

Gość 1122312312233
albo po prostu się wysrajcie.

Gość qwwqwwewe
jak trzeba miec we lbie nasrane i jak byc zwyrodnionym psychciznie, zeby wymyslac takie bzdury i pisac na forum...

Gość chodzi o zdrowie...
wymyślać? a co tu wymyślać, to mi sie zdarzyło naprawdę, miałam zepsuty cały wyjazd

Gość mmlena07
nie miałaś czasu na kupę i nie masz miejsca na rozum w makówce, nie wierzę, że istnieją takie idiotki, jak autorka... :D

Gość chodzi o zdrowie...
nie chciałam by wiedział,że idę na kupę ;( nawet udawałam ,że nie sikam siku robiłam tylko pod prysznicem

Gość chodzi o zdrowie...
I tak zmarnowałam cały wyjazd bez anala :( Bałam się, że jak mi wepchnie, to mu go osram...