Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani D.

Brak seksu w małżeństwie - pomocy

Polecane posty

Gość qsdadsas
ja nie napisalem ze zawsze winne sa kobieity, nie zawsze tylko zazwyvczaj, to jest roznica statystycznie wieskzosc zwiazkow ropzpada sie z winy kobiet, wiekszosc to nie znaczy ze wszystkie

Gość gall anonimowo
qsdadsas Nie doczytalem, ale widze ze jestes menem.

Gość gall anonimowo
qsdadsas ok. Nie wazne co mowia statystyki. kazdy przypadek i tak ocenia sie indywidualnie.

Gość gall anonimowo
qsdadsas A teraz juz sie pozegnam. Dobrej nocy zycze!

Gość Pani D.
Wiecie co? Osoby z jakimkolwiek kompleksem niższości albo po prostu niepewne swojej wartości powinny mieć ustawowy zakaz wychodzenia za mąż, bo zawsze sobie znajdą taką osobowość, że się pogrążą. mam ten sam problem Obwiniam siebie, bo nie jestem bez winy. Widzę skazy swojego charakteru i to nie tylko ten "brak ambicji". Gdyby mój mąż spoczął na laurach i ograniczył swoje życie do pracy, piwa i tv też byłabym rozczarowana. Choć z 2 strony ograniczenie go do pracy i komputera (na któym robiłby nawet najciekawsze rzeczy świata) też mnie nie satysfakcjonuje. Pani A.. Właśnie mnie podziwiał za coś. Wybrał na żonę kierując się listą moich zalet, na której widział pracowtość (potrafię być, ale w systemie nieciągłym, taka natura). Wiem, że nie rozglądał się na ładną buzią tylko za osobą, kóra ma cośdo zaproponowanie intelektualnie np. uzdolniona lignwistycznie, z osiągnięciami w nauce itp. Dziecko to jakby nowa sytuacja i może nowa szansa. Jest w domu i będzie przez miesiąc. Przy dziecku dużo robi, bawi się z nim itp. Na początku nie wiedziałam jak z nim "wytrzymam" pod jednym dachem przez tyle godzin (zwykle widzęgo po 18 i jest zajęty swoimi sprawmi). Już się przestawiłam na jego obecność. Oczywiście czas spędzamy w dużej mierze osobno (wożąc dziecko od jednego do drugiego), śpimy osobno, staram się, żebyśmy jedli razem. Mam nadzieję, że uda nam się wykorzystać tę szansę, ale nie wiem, czy to wpłynie na źródło tej sytuacji. Gdyby stracił pracę byłby dla mnie nadal pociągającym mężem, ja nie lubię "załugiwać na miłość". Albo się mnie kocha, albo nie. Może to egoistyczne i niedojrzałe, bo zdejmuje ze mnie obowiązek dbania o siebie i innych, ale tekie "motywacje" osiągająu mnie dokłądnie odwrotny skutek.

Gość do Pani D.
Słuchaj, a prowadzicie bądź prowadziliście kiedyśerotyczne rozmowy? Flirtujecie? Wiesz, wybrał Cięze względu na Twój intelekt. Użyj go. Sam będziesz zaskoczona jaka siedzi w Tobie kochanka. Trzeba się tylko przełamać. Często bywa problemem rozmowa w cztery oczy. Użyjcie wtedy jakiegośmedium, może internet? Komunikatory? Piszcie do siebie liściki, opowiadaj mu o swoich fantazjach, prowokuj pewne tematy, delikatnie, subtelnie podpowiadaj co siędzieje w Twojej głowie. Na pewno to zauważy. W końcu mózg to Twój najseksowniejszy organ. Pamiętaj, musi zobaczyćw Twych oczach pożądanie by poczuć sięfacetem.

Gość Pani D.
On wie, że mi się podoba i wie chyba za dobrze. Jest tego pewien, a to chyba ten rodzaj pewności, jakiego mężczyzna nie powinien mieć. Niestety. Prawdę mówiąc kiedyś tego próbowałam, ale on woli zobaczyć, że coś zrobiłam (oczywiście nie obiad - bo to przecież oczywistość, tylko jakąśrzecz, której czas nie przeminie natychmiast, że tak powiem).

Gość Pani A..
Pani D. - to w takim razie jesli on jest taki pewny Ciebie i siebie, to moze sprobuj inaczej, z innej strony go "zaatakuj", sprobuj wzbudzic w nim zazdrosc, ale tak inteligentnie, tak aby na moment sie zawahal i nie byl juz taki pewny, pokaz mu siebie z innej strony, ze jednak nie zna Cie az tak jak mu sie wydawalo i badz przy tym seksowna, spokojna, ale jednoczesnie pokaz mu, ze nie jest i nigdy nie bedzie "pepkiem swiata", ze na nim swiat sie nie konczy... jesli mu zalezy na tym zwiazku, to mysle, ze go to ruszy i zacznie myslec...

Gość sebastianno
my z żoną (ja 47 lat ona 44, dwójka dzieci 15 i 17 lat) 2-3 razy w tygodniu po 2-3 stosunki (orgazmy-wytryski), z reguły zaczyna się od pieszczot językiem, (anal raz na miesiąc-dwa),kiedy żona nie może lub ma okres to zaspokaja mnnie ręką lub ustami, ja często używam języka i paluszków, często jakiś wstepny dłuższy masażyk, jak nie ma dzieci w domu to wskakujemy pod prysznic lub w kuchni, od 2 lat depiluję sobie mosznę, czasami też żonie pomagam usunąć włoskiwokół cipki - oczywiście bardzo się przy tym podniecamy - ja szczególnie więc kończy się obowiązkowo seksem, z poczatku tak nie było, dopiero jak nam się ustabilizowała sytuacja materialna i mieszkaniow to się polepszyło, jestem w pracy 10-12 godzin w soboty także pracuję, zona na 3-4 etatu,uprawia fitnes ja ja trochę biegam i rowerem, ale uważam że facet musi się starać bardziej, chyba że trafi na ciamcię niezaradną to mu się odechciewa wszystkiego - nawet pracować na potrzeby rodziny

Gość gall anonimowo
sebastianno Cenimy sobie kazda wyowiedz, ale az takie szczegoly nikogo nie interesuja. Zapomniales jeszcze dodac, ile , tych wloskow z c..ki usunales. Wybacz, moznabylo sie wypowiedziec bardziej igolnikowo.:(

Gość .....twierdza
Gall 👄 za odpowiedz na post sebastianno...ech facet chyba doslownie pojal prosbe o rade... a depilacja to rowniez rzecz dyskusyjna :p panie sebastianno

Gość gall anonimowo
hej twierdza. 🖐️

Gość gall anonimowo
.....twierdza No zgodze sie z tym, ze podal wiek i ile razy w tygodniu.Bylby to przyklad, na to ze z uplywem wieku zainteresowanie drugo osoba nie przemija, ale ta reszta? Moze chcial sie na erotycznym pochwalic jaki z niego jesczcze dziarski mezczyzna, tylko sobie nie to kliknal, bo mimo dobrej kondycji seksualnej, wzrok juz nie ten:D

Gość .....twierdza
to haslo: jestes w necie anonimowy niektorzy biora bardzo powaznie...i doslownie i zapewne sa tacy co potrzebuja takich rad...ale chyba nie my Gall...my obstukani w dziedzinie seksu ? co ? tyle ze nienasyceni ;)

Gość gall anonimowo
.....twierdza No zgadza sie. a pro po stukania, to juz by sie cos puknelo, miesiac w domu nie bylem;) :p

Gość .....twierdza
hehehehe a co ja mam powiedziec?

Gość gall anonimowo
.....twierdza Chyba zaloze topik p.t. " Jak sobie z tym radzisz, gdy nie masz dostepu?":D

Gość .....twierdza
wiesz nawet nie jest zle ;) powiem ci ze bylo duzo gorzej gdy facet byl w domu i nic, jeden dzien, drugi i nic...spicie w jednym lozku i nic...kurcze...a tak spokoj, nie czujesz zapachu mezczyzny ;)

Gość .....twierdza
zaloz bedziemy sobie tam pisac-dobry pomysl

Gość .....twierdza
Jak sobie z tym radzisz, gdy nie masz kobiety/mezczyzny tak chyba lepiej

Gość gall anonimowo
.....twierdza Nabierasz zlych nawykow:) Jeszcze Ci sie taki stan rzeczy spodoba i co bedzie?:p

Gość .....twierdza
takiego jak chce na pewno nie znajde...to co mam sie meczyc z byle kim ? ech...byle byl...nie Gall to juz nie dla mnie...

Gość gall anonimowo
.....twierdza Masz w jednym racjje; byle czym nie ma co sie zadawalac. ja tez nie zawsze kuouje to, co jest najtansze.:) Ale z drugim sie nie zgodze. A moze sie co porzadnego trafi?

Gość .....twierdza
moze Gall...jak zaczne szukac... na razie tego nie robie...jak widzisz wieczor sie zbliza, a ja siedze przy kompie, pije kawe i paplam z milym ale zonatym facetem ;)

Gość gall anonimowo
.....twierdza Nie podejrzewam Cie o to, ze bylabys w stanie umowic sie z facetem z internetu. Swiadczyloby to o calkowitym braku rozumu. A z reszta "towar" przed zakupem lepiej wczesniej obejrzec z kazdej strony.;)

Gość gall anonimowo
.....twierdza Zapomnialem podziekowac za komplement, co niniejszym czynie i vice versa . Tez jestes bardzo mila osoba (kwiat)

Gość gall anonimowo
.....twierdza 🌻

Gość .....twierdza
kiedys przegladalam portale...wiesz ludzie sie tak poznaja...ale sie okazalo ze kazdy facet chcial mnie najpierw obejrzec na zdjeciu i prosil o zdjec kilka...powiem ci ze mnie to wkurzylo...a bylo tak dlatego ze gdzies tam zalozylam profil ale nie dalam zdjecia...po co? nie rozdaje swoich zdjec obcym ludziom, czy ja wiem co sie z tym zdjeciem potem stanie...a jak przerobi i wrzuci you tuba?

Gość gall anonimowo
.....twierdza Znikne na chwilke, czyli na godzinke. mam pewna,pilna sprawe do zalatwienia.Narka!;)

Gość gall anonimowo
.....twierdza Do Twojej ostatniej wypowiedzi odpowiem po powrocie. Pa!