Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...KrólewnaŚnieżka...

Szkoda mi Otylii Jędrzejczak :-(

Polecane posty

Prawie Płakała ,,miała ostatnie miejsce :-(

Gość XGBURX
chuj jej w dupe!!!!!!!!!!!!!!!:classic_cool:

Gość XGBURX
Brzydka świnia!!!

revolver-Albo na odwrót,ona startowała od zera była kimś,a teraz bidulka mysli że nas zawiodła,Ja pamiętam jej triumfy :-) GBUR -SAM JESTES BRZYDKI,CO TO URODA MA DO TEGO?

pamiętam jej sukcesy ....było super - jednak nie można się tłumaczyć w ten sposób , ze "ona i wszystko było ok" musi mieć trochę pokory - widziałaś jej wypowiedź?

Gość zmartwiona fanka
nic nie trwa wiecznie .... kasy ma sporo- nie zginie w życiu ...

a mi nie, nie można ciągle wygrywać, ostatnio już nei miaął formy, postawa na IO nie jest zaskoczeniem, tylko potwierdzneim tgo neistety nie jest juz w takiej formie jak kiedys i eni bedzie

widzialam koncówkę :( Co mówila dokładnie?

kochała sport!

Gość Jelcz345
Dla mnie powinna siedzieć w więzieniu za zabicie brata.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Tylko teraz wszyscy po Niej jadą i zapominają ile nam dostarczyła radości,jacy byliśmy z Niej dumni jak wygrywała.

ludzie ,bo sa wredni!!!!! po jednej przegranej zjedzą ją,a za brata to kare otrzymała,,pęknięte serce,więc nie nam sie wpierdalać w prywatne zycie!

etap zwyciestw sie zakonczyl, ale to mloda kobieta, sport powinein byc pasja ktorej nie uzaleznia sie od medali

Gość Jelcz345
Zwykły człowiek roboitnik by siedział za zabicie brata. Ona nie siedziała. Wręcz jej wszyscy spółczuli. Ja jak i zwykli ludzie byli by wyklęci przez rodzine, media.

Phelps da sobie rade bo ma adhd tak jak ja :-),,a Otylka potrzebuje juz psychologa

Gość Jelcz345
I trzeba umieć odsiedzieć wyrok.

Gość daawdwadfdfd
też uważam, że powinna siedzieć, ja za to co ona zrobiła to bym siedziała, a jej porażki? medale? Jak one się mają do zabicia brata? Niespecjalnie

Gość Jelcz345
Przed morderstwem uznaje, ale późniejszych nie uznaje. Wtedy by siedziała w więzieniu.

nie sprawiedliwe to jest,ale takie nasze zjebane prawo!ale i tak nie zyczę jej wiezienia,ona dostała kare naj bardziej bolesną :-)

Gość Jelcz345
Po wyjściu jej z więzienia też bym uznawał bo odsiedziała kare.

Gość hehehehheheehe
niech juz nas lepiej nie osmiesza tym swoim pokracznym plywaniem i na emeryturke schrzania ;D;D;D;D

Gość hghhghhg
Otylia jest człowiekiem bez honoru.... to jak się zachowywała po wypadku najlepiej o tym świadczy, jak ją strasznie pchali jakie ona miała parcie na szkło byle się tylko utrzymać i wywinąć z odpowiedzialnośći - a mogła się po prostu przyznać, zawniła by dostała jakąś kare (patrz Farna) - sportowiec bez honoru i godności jest nikim, to taki człowiek dla którego zasady fair play też są niczym, kariera za wszelką cene, jak widać nawet po trupach .... Otylia też jest już nikim a życie potrafi pokarać takich nadęciaków i celebrytów Co do jakiejś tam Wróbel i jej pracy w UK (to nie czasem ta co umarła na zawał....?? (tak to Ona znalazłem na szybko) Zadam pytanie a co to sportowcy święte krowy: państwo i obywatele mają takich utrzymywać?? Niby dlaczego? Masz talent, masz jakieś osięgnięcia ponad innych to masz chyba też siły by zadbać o siebe. Takie jest moje zdanie odnośnie sportowców, artystów, aktorów, piosenkarzy.... niestety żyjemy w coraz większej patologii utrzymując takich najwyraźniej nieudaczników - celebrytów i pasożytów

Raz się wygrywa a raz przegrywa.Ostatnio jednak pchała się za mocno na salony i jeszcze ta śmierć brata.Dostała karę najbardziej bolesną?na własne życzenie

Gość czop456
mi nie jest jej szkoda bo albo sie tańczy albo pływa,celebrytka za dyche