Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

mój chłopak lajkuje zdjecia innych dziewczyn

Polecane posty

nie chodzi o to zeby z nim zerwać tylko o to zeby mu pokazac ze nie chce zeby cos takiego robil. jesli uwazacie ze wkurzanie sie o to to dziecinada i zachowuje sie jak idotka to mi to napiszcie bo juz sama nie wiem

Gość tak mysle ze
ja lajkuje na ogol jak cos zwrocilo moja szcezgolna uwage lajkuje by podzielic sie innymi moimi spostrzezenami... nie lajkuje sie rozebranych panienek w bikini!! nie jest to normalne , chyba ze facet jest singlem....taka male zaczepka.. wyobraz sobie ze ta w bikini ty i twoj chlopak sie spotykacie...laska wie ze twojemu chlopakowi sie podoba wkoncu zaznaczyl to na forum...ale NIESMAK...z kazdej strony ehh

no moja to jest dobra kolezanka a on gadal z nia 2 razy , jak go zabralam ze soba na jakas impreze u niej

Gość tak mysle ze
no jesli wstawila same fotki w bikini i nie ma na innych , no coz ..lepiej wystawic komentarz..w stylu : " oo widze ze mialas udane wakacje:)" albo "nie za dlugo smazylas sie na tym sloncu?'" heh

Gość tak mysle ze
no w jakis sposob mu sie spodobala..! twoj chlpak to zakomunikowal wstawiajac lajka:) ale jesli lajka usual- zrozumial i nie powtorzy... nie usunal- dran wiec juz nie rozpamietuj mu tego i bedzie ok

tak czy siak moja kolezanka widziala ze lubi jej zdjecie. i przyznam ze postawil mnie w niezrecznej sytuacji

oj przeciez mu powiedzialam ze to mi sie nie spodobalo. na poczatku stwierdzil ZE JA ZAWSZE SIE O COS CZEPIAM, a doiero pozniej powiedzial ze mam racje i ze to sie nie powtorzy

Gość Agnes_900
Skoro lajkuje zdjęcia w bikini to rzeczywiście jest jakiś alarm i ja też nie byłabym zadowolona na Twoim miejscu. Co innego gdyby np. koleżanki umieszczały jakieś śmieszne zdjęcia czy zdjęcia krajobrazów z wakacji.

o to chodzi ze tam na pierwszym palnie byla ona w skapym staniku... przykro mi sie zrobilo ze zdecydowal sie publicznie pokaaazac ze mu sie ona podoba

na dodatek ona ma duze cycki a ja raczej male i mialam zawsze kompleksy z tego powodu. teraz te kompleksy tyko sie powiekszyly :( bo skoro polubil to zdjecie na ktorym pierwsze co rzuca sie w oczy to cycki to pewnie one mu sie spodbaly

nie wiem, w sumie kiedys wyrwalo mu sie i pwoeiedzial o ajkiejs dziewczynie ze jest :fajna: ale innych powodow do zazdrosci mi chyba nigdy nie dawal

Gość tak mysle ze
no ale tego nie cofnieszjuz.. teraz pozostaje tylko wierzyc w to ze nie zrobi wiecej takich nieprzemyslanych glupot, skoro ma swoja piekna kobiete , poco mu inne bodzce. widac ze u niego dzialaja zmysly wzrokowe wiec zabaluj z nim wieczorkiem , bzyknijcie sie , zatancz mu nago:P albo wystaw podobne zdjecie do swojej kolezanki ..i zobaczysz ilu zblakanych face tow bedzie sie slinic..moze zrozumie;)

nie zamierzam dodawac zdjec w bikini na portalach typu fb bo nie rozumiem po co dodawac takie zdjecia. ale to juz prywatna sprawa kazdego jakie sobie zdjecia dodaje. nie zamierzam zachecac go do siebie sexem czy jakimis tancami. jak mu sie podobaja inne to droga wolna, ja go sila przy sobie nie trzymam. ale takich akcji tolerowac nie bede. wiec napewno jakos tego pozaluje.

Gość tak mysle ze
no masz racje!! dobra odpowiedz, dobrze ze sa jeszcez takie kobietki..bo juz myslalam ze wszytskie sie reklamuja na portalach..z tego co widze na fejsie i moue niektore kolezanki tez wystawiaja foty pol nagie..ponoc to sa artystyczne zdjecia.....ladne owszem..ale po jasna cholere..

jeszcze tym bardziej jak ma sie faceta... po co inni faceci maja ogladac moje pol nagie zdjecia i sie slinic? kompletnie nie wiem po co ludiom takie zdjecia na portalach. ale to juz prywatna sprawa kazdego, nie mi oceniac. i moze mi tu ktos mowic ze jestem dziecinna itd. ja jestem zdania ze przegial i z pewnoscia tego pozaluje. nie bedzie moj facet publicznie pokazywal ze podobaja mu sie moje kolezanki, no bez jaj...

Gość tak mysle ze
tez jestem ze swoim facetem 4 lat a. .jakby zrobil take glupote to gym sie wsciekla, zrobila mini awanturke , ale nawet po calej sprawie wyjasnien , dalej bylo by mmi troszke smutno..zaczelabym watpic w to czy mu sie jeszcze podobam.. jak dal as mu jasno do zrozumienia, ze jak mu sie inne bardziej podobaja.. to prosze droga wolna.. w dzisiejszych czasach nie ma idealnych zwiazkow..trzeba ciagle and tym pracowac ...

dodam jeszcze ze dzis polubil zdjecie jakiejs małolaty. na zdjeciu wyglada jak jakies dziecko. to tez z lekka przesada bo troche mi glupio ze mojemu afcetowi podobaja sie dzieci...

o to chodzi, jesli uwaza ze cigle sie tylko czepiam, a na dodatek podobaja mu sie inne to niech nie traci mojego czasu. nie jestesmy zaobrączkowani , nie mamy dzieci... wiec teoretycznie nic nas nie trzyma przy sobie...

Gość gość
a ja podbije, wiem, ze to słabo brzmi, wiem, ze to niedzisiejsze - przejmowac sie portalami ale sam fakt, moj facet dzis tez polubił zdjęcie jakiejś wymalowanej laluni, dodam, ze znam ją z widzenia - nie chodzi o zazdrość, bo uważam, ze do pięt mi nie dorasta, mimo, mojej niskiej samooceny. Ale było mi po prostu przykro..tym bardziej, ze Ona na fotkach cała wymalowana, szminka.. a On zawsze mi mowi, zebym nie malowała ust. :O

Gość gość24
Ja jestem w podobnej sytuacji... mój chłopak często do mnie pisze, dlaczego polubiłam jakiś obrazek z tekstem, który wg niego wygląda na taki, jakbym tęskniła za byłym chłopakiem (oczywiście tak nie jest, lubię bo po prostu znajduje się tam mądry/ładny cytat), a sam lubi zdjęcia swoich koleżanek, myśli ze tego nie widzę- faktycznie ma zablokowane wyświetlanie tego co lajkuje, ale wiem, że lubi takie zdjęcia, bo np dzisiaj moja koleżanka polubiła zdjęcie swojej koleżanki, której mój chłopak nie zna, a zobaczyłam pod tym zdjęciem lajka od niego właśnie... widocznie ktoś z jego znajomych polubił to zdjęcie i on widząc na swojej tablicy tez to zrobił. Stąd wiem, że często takie numery robi... a mi jest przykro, bo zarzuca mi różne rzeczy... zabronił pisać z kolegami, ok, tylko najbardziej zdenerwowało mnie, że ja uszanowalam to ze mu się to nie podoba i zrezygnowałam z kolegów, on ze swoich przyjaciółek i lubię nią zdjęć innych dziewczyn nie...