Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musjabłkowy

przyjaciółka? ludzie ja chce być kochanką :)

Polecane posty

mozecie pojsc do jakiegos pubu itp spozywacie alkohol nastepnie mozesz go zabrac w bardziej ustronne miejsce siadasz mu na kolana zaczynasz sie przytulac itp . .. ... wszystko ma wygladac na sponton a nie na zaplanowana intryge musisz go powoli oniesmielac a powiedz tanczyliscie chociaz kiedys razem ??:>

Gość musjabłkowy
tańczyliśmy ale bez przytulania :( to to był szybki utwór, chodzimy raczej na piwo lub do kina lub w góry na spacery itd. ciężko zainicjować coś skoro on mnie nawet nie prowokuje, z innymi jak się spotykałam to wyglądało inaczej bo zawsze to facet zaczynał

Gość musjabłkowy
"wszystko ma wygladac na sponton a nie na zaplanowana intryge musisz go powoli oniesmielac " ja nie mam talentu chyba jakiegoś czy jak już też dwa lata jestem sama jak on masakra jakaś

hehe no jak to nie masz wez go do pubu jakiegos wypijecie po kilka drinkow pozniej wskakujesz mu na kolana i zaczynasz sie do niego przytulac/go obmacywac i czekasz az sie akcja rozwinie :D on jest chyba na bank prawikiem :D a powiedz czy on mial wczesniej jakies dziewczyny :D

Gość cv kbaehncf
hym hym hym, co mi przychodzi do glowy. Popros go zeby cos Ci zrobil w komie, kup baaardzo zmyslowe perfumy (np Lolita Lempicka), zaloz dekolcik i nachyl sie nad nim. mozesz sie delikatnie niby nie chcacy o niego otrzecx, oprzec mu glowe na ramieniu, tak aby go na 100000 % owial zapach twoich kuszacych perfum, to dziala na pewno, moze byc nawet bez dekoltu, rozpusc wlosy, i zrob tak aby go polaskotaly po policzku, po szyi, aby poczul ich zapach, to tez dziala na facetow Idzcie gdzies potanczyc, i sie przytul w tancu, niech poczuje twoje piersi biodra, oczywiscie wszystko pod przykrywka tanca Strzepnij mu niewidoczny pylek z koszuli, szyi, policzka, zmyslowo go przy tym muskajac koniuszkami palcow postaraj sie go jeszcze raz upic, tym razem skutecznie. zaserwuj drinki long island tea. one sa bardzo mocne a nie czuc w nich wcale alkoholu. ty je rob. sobie slabe jemu mocne, 3 drinki i bedzie zrobiony a wtedy przystap do akcji, przybliz sie, spojrz glebiej w oczy, no jak akcja sie nie rozwinie to ja juz nie wiem zapros go na film, wlacz horroro udawaj strach, niby odruchowo sie przytul do niego lub zlap za reke, pobaw sie koniuszkami jego palcow, pogladz jego dlon, pocaluj delikatnie wierzch, czubki palcow, a potem usta itd itd;) no pomylsow jest pelno , dzialaj dzialaj;)

Gość konfitura23
do pommmpek :) no właśnie bardzo mało mówi na temat związków, kilka lat temu był zakochany ale mu przeszło, znajomi próbowali go swatac ale się nie dał, mam wrażenie że się boi - ale jednocześnie dzwoni codziennie i dba o mnie

Gość konfitura23
do cv kbaehncf na co dzień używam bardzo dobrych perfum typu dior lub lancome i uwierz mi już się do niego przytulałam to stał jak słup soli ....

Gość konfitura23
do cv kbaehncf hehe naprawdę masz dużo pomysłów zainspirowałam się dziękuję

Gość konfitura23
1.hym hym hym, co mi przychodzi do glowy. Popros go zeby cos Ci zrobil w komie, kup baaardzo zmyslowe perfumy (np Lolita Lempicka), zaloz dekolcik i nachyl sie nad nim. mozesz sie delikatnie niby nie chcacy o niego otrzecx, oprzec mu glowe na ramieniu, tak aby go na 100000 % owial zapach twoich kuszacych perfum, to dziala na pewno, moze byc nawet bez dekoltu, 2. rozpusc wlosy, i zrob tak aby go polaskotaly po policzku, po szyi, aby poczul ich zapach, to tez dziala na facetow 3. Idzcie gdzies potanczyc, i sie przytul w tancu, niech poczuje twoje piersi biodra, oczywiscie wszystko pod przykrywka tanca 4. Strzepnij mu niewidoczny pylek z koszuli, szyi, policzka, zmyslowo go przy tym muskajac koniuszkami palcow 5. postaraj sie go jeszcze raz upic, tym razem skutecznie. zaserwuj drinki long island tea. one sa bardzo mocne a nie czuc w nich wcale alkoholu. ty je rob. sobie slabe jemu mocne, 3 drinki i bedzie zrobiony a wtedy przystap do akcji, przybliz sie, spojrz glebiej w oczy, no jak akcja sie nie rozwinie to ja juz nie wiem 6. zapros go na film, wlacz horroro udawaj strach, niby odruchowo sie przytul do niego lub zlap za reke, pobaw sie koniuszkami jego palcow, pogladz jego dlon, pocaluj delikatnie wierzch, czubki palcow, a potem usta itd itd no pomylsow jest pelno , dzialaj dzialaj punkt pierwszy wykonałam kilka razy i nie reaguje, 2 próbowałam kilka razy jak się przytulaliśmy, 3 niestety nigdy nie byliśmy razem tańczyć, 4 robiłam kilka razy, 5 upiłam go raz ale nie miałam odwagi się zbliżyc - masakra, 6. boje się tak wylewnie mu to okazać :(

Gość musjabłkowy
przez chwilkę byłam konfiturą - przepraszam

Gość musjabłkowy
do pommmpek POMOCY :(

Gość cv kbaehncf
musisz sie przelamac i zrobic pierwszy krok, albo wcale upij go i namietnie pocaluj, albo cos bedzie albo nie, przynajmniej sprawa bedzie jasna, chyba ze chcesz czekac kolejne 2 lata

Gość cv kbaehncf
chyba tak dlugo miedzy wami nie ma zadnego kontaktu fizycznego ze sie w tym zafiksowaliscie, i teraz kazde drzy na mysl o tym i zadne nie podejmuje kroku. raz sie zyje. pocaluj go namietnie albo odwzajemni pocalunek i dacie sie poniesc żarowi namietnosci (hehe) albo nie, przynajmniej bedziesz wiedziala.

Gość musjabłkowy
niestety mam przeczucie że jak nic nie zrobie to minie jeszcze ze dwa lata :( a może znaleźć kogoś innego - może to go ruszy?

Gość musjabłkowy
kiedyś go pocałowałam w policzek i się strasznie zgasił - tak go odbieram

Gość cv kbaehncf
to pocaluj go teraz gleboko w usta , moze to go rozpali a nie zgasi. no ludzie pragniesz go czy nie? zycie ucieka przez palce, zaryzykuj w koncu, na co do cholery czekasz?!

Gość musjabłkowy
cv kbaehncf bardzo się boje że mnie wyśmieje :( odepchnie:(

Gość cv kbaehncf
nie badz tchorzem. moze bedzie w koncu miedzy wami czulosc, namietnosc, seks. a jak cie odepchnie to bedziesz miala jasna sprawe. dreczysz sie psychicznie dwa lata, chcesz skrzywdzic inna osobe (bo co to za pomysl zeby zwiazac sie z kims innym aby w nim wsbudzis zazdrosc, nie liczysz sie z uczuciami tej potencjalnej osoby) to chyba warto zaryzykowac pocałunek? jak nie to i tak sie to rozpadnie, latka leca, a czasu nikt nie wroci.

Gość musjabłkowy
i jeszcze ten wiek jest 5 lat młodszy masakra (pisałam wczesniej ze mamy po 30) wiec ja 35 on 30

Gość musjabłkowy
jeszcze ten wiek - bo jak mi powie cos w stylu "że mam za duzo lat?"

Gość cv kbaehncf
rób co chcesz i nie zaluj, z twoim tchorzliwym podejsciem juz wkrotce bedziesz samotnie plakac w poduszke, coz twoje zycie, twoje wybory.

ptzecztałem z niedowierzaniem cały topik, zachowujecie się jak nastolatki, ale trudno. Też myślę że on może być prawikiem, bardzo boi się pierszego bliższego kontaktu, co się stanie, jak to będzie?. Może jest średnio obdarzony przez naturę, to dodatkowy stres, znam z autopsji sprzed lat :). Dlatego intryga z alkoholem może skończyć się tak jak pisałaś że spi....li tam gdzie pieprz rośnie. Jednak tak jak radzi większość musisz zrobić pierwszy krok. Powinnaś przełać się i poprostu powiedzieć że dłużej tak nie możesz żyć, że kochasz go i potrzebujesz miłości, chcesz być w normalnym związku. Pisałaś że co będzie jak wyjdziesz na idiotkę? A co jest teraz? Jesteście zawieszeni w próżni i nie wiadomo jak długo tak będzie. Przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz a może za tydzień będziecie najszczęśliwszą parą pod słońcem. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Napisz na co się zdecydowałaś i co z tego wyszło. (Pffu kurva ile pisania na telefonie:D)

Gość musjabłkowy
do b_analny :) bardzo dziękuje za wypowiedź :* i do tego jeszcze pisaną na telefonie hehe, mam zamiar się ujawnić jak wróci teraz z urlopu - będę się domagać przytulenia!!!

Gość musjabłkowy
aaaaa zapomniałam dodać ze tak 1,5 roku temu powiedział mi że chce być narazie sam więc tym bardziej nie mam teraz odwagi :(

Gość musjabłkowy
b_analny bardzo Ci dziękuję :*

Gość musjabłkowy
podnoszę może jakiś dobry człowiek jeszcze mi cos doradzi? :)

Gość gadu-99
Po prostu powiedziec - stary mam na ciebie ochote ! I być bez majtek, ale po pigułce !