Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turcja

duża ilość śluzu i spozniający się okres

Polecane posty

Gość turcja

Witam Was. Mam kilka pytań, na które mam nadzieje odpowiedzie i pomożecie mi w ten sposob. Pomimo ze miesiączkuję już 6 lat (zaczełam w wieku 14 a mam 20) moje miesiaczki nie sa idealnie regularne. Okres przewaznie przychodzi z wahaniami 5-6 dni spoźnienia. Ostatnio spoznił się az 10 dni, ale to dlatego że miałam zapalenie pęcherza i troche się odchudzałam. Teraz moje najważniejsze pytanie: skoro własnie moj ostatni okres tak sie spoznił, to czy nastepny rowniez moze pojawić się z opoznieniem przez to ze moj organizm mogl sie ostatnio rozregulować? Moje pytanie stąd, poniewaz okres powinnam byla dostać jakies 6 dni temu. Mam cały czas dosć obfite wydzielanie białego, raczej lejącego śluzu. i Jeszcze jedna informacja: kochałam się z chłopakiem, ale w prezerwatywie, bez zabezpieczenia wszedł we mnie tylko raz, ale jego penis był całkowicie suchy. Wiadomo, myśli o ciąży też przychodzą z tego powodu teraz. Dziewczyny-mam nadzieje ze mi pomozecie. Pozdrawiam

Gość byslop
hej, mam podobny problem, ostatnio dostałam okres kilka dni wczesniej niz powinnam, a teraz spoznia mi sie, jesli liczyc od tamtego czasu. Czy jesli poprezdni okres dostalam zbyt wczesnie to kolejny mam liczyc od wtedy kiedy go dostalam, czy tak jakbym dostala w normalnym terminie? od dwoch dni mam tam lekkie bole, ale boje sie, ze to raczej z nerwow...

Gość turcja
ja właśnie nie wiem, dlatego probuje sie dopytać.. z tym że mnie okres poprzednio się spóźnił i teraz tez sie spoznia...mam nadzieje ze własnie dlatego ze poprzedni był opozniony i ciezko by było zeby teraz przyszedł planowo

Gość turcja
ale na Twoim miejscu to liczyłabym od momentu kiedy dostałaś, a nie kiedy powinnas była dostać, bo pierwszy dzień miesiaczki jest pierwszym dniem cyklu

Gość byslop
w takim razie spóźnia mi się już ponad tydzień...

Gość turcja
a podejrzewasz dlaczego? moze chorowałas?

Gość byslop
nie bylam chora, moze lekko sie stresowalam, ale watpie by mi sie przez to az tak opoznil. moze nie mialam super regularnych, ale teraz juz sie denerwuje

Gość turcja
nie bój się:) jeżeli nie masz podejrzeń np o ciąże, to nie ma sie czym martwić, na pewno przyjdzie:) tez tak czasami miałam, bo z tego co wiem to duzo czynnikow moze miec na to wpływ wiec o opoznienie nie trudno