Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kakakatarzyna

Sluz w cyklu

Polecane posty

Gość Kakakatarzyna

Cześć dziewczyny mam następując epytanie: mam nieregularne cykle ,od 28 dni do 36. Obecnie to mój 20dc, a mój chłopak do tej pory zauważał jedynie śluz lepki, nierozciągliwy... nie czuje objawów owulacji,a przedwczoraj mialam podrażnioną pochwę i taką jakby *suchą* ( może to podrażnienie wynika z faktu, że przedwczoraj *ostro* się bawiliśmy;p, ale ta suchość?). 5 dnia cyklu kochałam się bez zabezpieczenia, ale orgazm był jakieś 10 minut po tym jak we mnie był, a kiedy był w środku stwierdził, a w tej kwestii mu ufam, że nie czuł zbliżającego się orgazmu. Kiedy robił mi palcówkę , stwierdził ze kleisty śluz, i jeszcze w dodatku brązowawy/różowawy ( może to dlatego, że to ostatni dzień krwawienia, bo rano miałam jeszcze kropelki krwi na majtkach). W trakcie stosunku, miałam śluz z podniecenia, taki mega podobny do płodnego, przejrzysty, ciągnący się, a nst dzień już kleisty, nie gładki, niepłodny. Zastanawiam się, czemu do tej pory nie zauważyłam płodnego sluzu, ani znaków owulacji.. Wczoraj miałam, wg mojego chłopaka, sporo białego śluzu, był śliski, ale troszkę kleisty, ale nie rozciągał się między palcami...Proszę o odpowiedź i pozdrawiam

Gość Kakakatarzyna
up up up

Gość lifmgkr
Gdzie to pytanie?

Gość Gochcha
"Zastanawiam się, czemu do tej pory nie zauważyłam płodnego sluzu, ani znaków owulacji." Drogą dedukcji: kiedy mogę mieć owulację i czemu nadal nie zauważyłam płodnego śluzu:)

Gość lopae
a ja mam smar w motocyklu :)

Gość Kakakatarzyna
up up up up

Gość kocciarrrrka
moze cykl bezpowulacyjny