Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CHU CHU

Od jutra chudne. kto ze mna?

Polecane posty

Gość CHU CHU

Hej. Od jutra zaczynam diete 1000 kcal ktora zaczynalam juz kilka razy, ale nigdy nie dotarlam do celu:( Udaje mi sie wytrwac tydzien i gdyby nie to, ze moja przyjaciolka jest szczupla i zajada sie przy mnie to pewnie bym dala rade, ale niestety nie sama i dlatego szukam chetnych, ktorzy rowniez walcza ze soba aby nie podjadac i sami nie daja rady. Moze razem damy rade i dobrniemy do konca:) Co wy na to? Pozdrawiam i czekam (mam nadzieje, ze mnie nie zostawicie samej).

ja jestem chętna :) dodałam podobny post na swoim prof :) trzeba się wziąść za siebie raz na zawsze !

Gość CHU CHU
Super:) Ja musze schudnac 6kg i postanowilam, ze nie bede codziennie wskakiwac na wage, bo wtedy napewno nie dam rady, wiec wejde na wage dopiero 1 wrzesnia i do tego bede jadla 5 posilkow dziennie, (zdrowych posilkow. bez slodyczy, zupek chinskich, fast foodow, trunkow z procentami i majonez tez odpada) bede jadla ryby, warzywa i nabial, mleka nie pije, ale zastepuje je sojowym i jestem wegetarianka. Rano zawsze chodze na spacery 1 godzine, ale chce zaczac biegac.