Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochamale

Ile wybaczycie dziewczynie?

Polecane posty

Autorze, chcesz byc szczesliwy? To badz! Nie analizuj, kochacie sie, dogadujecie, planujecie razem przyszlosc to z tego sie ciesz a nie szukaj problemow.

Gość kochamale
Mówię po prostu, że chciałbym,a jak się ułozy pokaże życie. Krwawa Wilczyca - o jakiej prawdzie mówisz?

Gość patrasekk
chodzilo mi o to ze moze przedwczesnie zostac wdowa i miec kolejnego partnera po tobie, w tym znaczeniu mi chodzilo ze nie bedziesz jej ostatnim

Gość kochamale
No tak, to chyba najmądrzejsza rada jaką mogłem usłyszeć. Czasem człowiek zapędzi się w myślach a i po co?? Można stracić później wartościowa osobę...

Gość kochamale
Daj pożyć jeszcze :D

Patrasek, ile znasz osob ktore bzykaja sie w kiblu w klubie z nowopoznana osoba? U mnie w szkole z 5 lat temu moze bylo pare pustych lasek, ogolnie byly postrzegane jako patologia, i one moze teraz tak robia. Ale nie wiem, bo kontaktu z nimi nie utrzymuje zadnego. A tak to nie znam takich ludzi.

Gość patrasekk
:)

Gość patrasekk
no coz seks w klubach to raczej norma, a po klubie to dosyc czesto, po to sie idzie do klubu zeby miec seks przeciez

Gość smutneleczprawdziwe
Dawno na imprezie nie byłam... Za moich czasów na dyskotekę szło się wytańczyć,a jak się ktoś całował to później cały tydzień było co przeżywać :D eh czasy się zmieniają :)

Ojej, no to musze moich znajomych ogarnac bo my sie w klubach nie bzykamy:D Kurde, i znajomi moich kolezanek tez jacys zacofani sa. Te kluby tez zacofane bo w toaletach jeszcze nigdy sie nie natknelam na pare uprawiajaca seks. A podobno ten zachod Polski taki postepowy:D

Gość smutneleczprawdziwe
Pewnie znajomi już za starzy :D Wyobraźnia nie taka jak mają 15, 16, 17latki :)

No wiesz, niektorzy jeszcze nastolatkami sa (w tym i ja:P), ale moze faktycznie do 15-17latkow nam brakuje. Chociaz mi dowod nieraz sprawdzano, moze nie wybieram klubow gdzie mlodszych wpuszczaja tak wielu:P

Gość patrasekk
no to mamy inne doswiadczenia w takim razie

Gość patrasekk
albo z jakimis nawiedzonymii sie zadajesz jakies koncerty punkowe, ja mowie o innego rodzaju klubach,, nie o jakich rockowych czy jazzowych

Jak chodze to wybieram takie puszczaja cos co sie nazywa muzyka, a nie zbitka elektronicznych bitow. Jazz to dla mnie jednak ciut niszowy, nie przepadam za nim, ale zeby rock, punk tez byl w tej kategorii to pierwsze slysze. Raczej to jest popularna muzyka.

Gość patrasekk
no ja pisalem bardziej o takich klubach gdzie przychodza chetne dziewczyny

Gość patrasekk
nie chodzi mi o muzyke tylko o sluchaczki:)