Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdzia9814

Co w takiej sytuacji ze śluzem męskim ?

Polecane posty

Gość Magdzia9814

No to tak , leże brzuchem na łóżku przed laptopem , obok mnie kolega w samych bokserkach ( ja w pidżamie , bluzka , krótkie spodenki , majtki i wkładka gdzie było trochę śluzu może ) no i poszłam do ubikacji , on się położył na tą chwile na moim miejscu bo było lepiej do laptopa , wróciłam po minucie i się na tym samym miejscu położyłam , boję się że mógł być śluz , jeśli nie było ( wątpię żeby go podnieciło czytanie o jakiejś grze xd ) , a jeśli tak to jak sądzicie , bo ja leżałam miejscem tak od podbrzusza do włosów łonowych , tak mniej więcej bo oczywiście nie mogę leżeć brzuchem do dołu pochwą na kołdrze xD I się boje że mógł śluz przesiąknąć przez bokserki na kołdrę a potem przez moje spodenki majtki i tam do pochwy ześlizgnąć się , co myślicie ? to był 2 dzień po okresie , 9 dzień cyklu ;x

Gość Magdzia9814
Mój śluz czasami jak nie miałam wkładki z majtek na spodenki przechodził więc dlatego pytam , bo jego też mógł z bokserek na kołdre a ja sie potem tam położyłam

Gość kaisiaiaaa
Dobrze, że głupota nie może tak przesiąknąć jak ten Twój śluz, bo wszyscy tutaj cierpielibyśmy na Pospolity Brak Mózgu.

Gość niuu
no, zaszłaś od prześlizgującego się śluzu z łóżka. :O

Gość wruszka
O matko, toś się wpakowała dziewczyno!! 9 dzien cyklu, czyli szczyt dni plodnych. wiadomo,ze w tym sluzie jest mniej plemnikow niz w spermie,ALE sa jeszcze bardziej ruchliwe i zywotne bo jest ich mniej czyli maja wiecej miejsca, nie przepychaja sie miedzy soba w wyscigu do jajeczka.Czyli szanse na zapłodnienie sa wieksze.Tym bardziej,ze mialas majtki.A jak białe to już nawet testu nie musisz robic bo w ciazy napewno bedziesz. Nastepnym razem jak nie chcesz zajść to założ chociaz skarpetki, najlepiej fioletowe.

Gość merysss
ile ty masz lat?

Gość kaisiaiaaa
Na moje oko ma z 6 lat :)

Gość kaisiaiaaa
Perwersja ma zapewne racje. Jednak miałam nadzieje, że 14-latki są mądrzejsze :(

Gość klip
czyś ty oszalała?!nie ma takiej opcji,dziewczyno w jakim ty swiecie zyjesz i ile masz lat?śluż to nie robaki,nóżek nie dostanie i sam Ci tam nie wejdzie;))

Gość Magdzia9814
Teraz nie wiem które odpowiedzi były sarkazmem a które prawdą , na innym forum mi pisali żebym nie czytała tych różnych historyjek w internecie i pytań o śluz ,tylko mi chodzi czy mogło przesiąknąc tyle warstw a jeśli to czy w 9 dniu byłoby źle ...

Gość Perw mobilna
Oczywiście, że mogło. Zastanów się dziewczyno, pomyśl logicznie. Plemniki są bardzo, bardzo małe. A otwory w materiałach wcale nie takie małe i plemniki spokojnie się zmieszczą. :classic_cool: I może nóżek nie mają, ale worki tak i dzięki witkom się poruszają. P.S. Czternastolatka zna słowo sarkazm. :classic_cool:

Gość Perw mobilna
*witki :D

Gość Magdzia9814
Przecież one się poruszają dopiero jak się do pochwy dostaną , przynajmniej tak mi się zdaję że gdy wstrzeli się do pochwy no to wtedy szykają jajnika, ale na powietrzu chybaby zginęły najpierw , po prostu nie wiem czy by zdąrzyło pzreniknąc tyle warstw czy już nie

Czy ty udajesz, czy naprawde jesteś AŻ tak niedomyślna...? W ciąży nie jesteś. Na pewno.... Ale... Prosze cie, zanim zaczniesz cokolwiek robić ze swoim chlopakiem przestudiuj sobie książkę od anatomii, zadaj ważne pytania nt. sexu swojej mamie/tacie/komuś ogarniętemu, może odszukaj w internecie źródła gdzie podana jest wiedza z tej dziedziny i je przestudiuj. Kolejnym tematem moze być: "Stosowaliśmy stosunek przerywany, czy moge być w ciąży?" Aha- i zacznij uważać na lekcji biologii, dobrze?

Gość Magdzia9814
Ja z nim nic nie będę robiła bo z nim zrywam ... A na biologii dopiero w tym roku będę miała o takich rzeczach >.<

Gość Magdzia9814
Czyli to za dużo, mogłoby prosto ze środka bokserek na kołdre przesiąknąc nadal z ruchliwymi plemnikami ale dalej już nieżywe i za dużo?