Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakakaka

Wasz ideał mężczyzny :)

Polecane posty

Gość kakakakakaka

Piszczcie wszystko poza wyglądem :p tak z ciekawości pytam was moje drogie :) a może już znalazłyście swój ideał ?

Gość kakakakakaka
ja juz swój znalazłam. ma na imię Azorek

inteligentny mądry z poczuciem humoru pewny siebie ciepły troskliwy opiekuńczy majacy spokój wewnętrzny temperamentny wierny kobiecie i swoim zasadom dobry człowiek potrafiący postawić na swoim potrafiący kochać szczery uczciwy zabawny

Gość kakakakakaka
Mam dość tych prymitywnych podszywów ;//

Gość kakakakakaka
a mój potrafi ładnie merdać swoim kosmatym ogonkiem

Gość kakakakakaka
Wszystko poza wyglądem, dziś na to nie patrzymy ;p

Gość kakakakakaka
No nie wstydźcie się ej :)

Gość kakakakakaka
lubię facetów, który potrafią zapierrdolić z bani

Ideałów nie ma, ale mam kogoś komu ufam. Liczy się dla mnie przede wszystkim (podobne) poczucie humoru.

Gość GHAH SIM JAN RATY KŁUS 666
Od dzisiaj nazywam się Otto Hans Geldman! Nie powiem Wam jak podrywać laseczki, czy jak żerować na systemach z USA! Ich podbudowę sami musiecie rozwinąć, zmodyfikować und przerobić and ulepszyć! Takie znam patenty, których kryminolodzy, prawnicy, sędziowie i prokuratorzy nie znają! Wystarczyło tylko, że sam mózgiem pozapjerdalałem se na fazie narkotykowo-alkoholowo GRASS'owe! Mówię Wam! Łamcie prawo! Pieniądze same wpadają na konto bankowe! Wystarczy działać samemu bez świadków! Żony też lepiej nie mieć tylko młode dziewczyny! Gdy laska młoda a Ciebie leci to ją pocałuj w usta i wymacaj jej doopkę! Sprawdzisz możliwości rozpłodowe tej dzierlatki! Na koniec przytul ją jak podstarzały papież i daj serdecznego całusa w czoło! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy? Pokonwersujemy? Podewiancimy? Popjerdolimy?

o uwielbiam tematy z serii ideal faceta :-D zaraz sie okaze, ze chyba nikt na swiecie nie spelnia tych wymogów hahaha

Nie ma idealow i tez takiego jeszcze nie spotkalam WYGLAD - Dobrze zbudowny, lysy , ladne wyraziste oczy, tattoo, min 35 lat CHARAKTER - sympatyczny, czuly , zwariowany , odpowiedzialny....

Typ mej dziewczyny! Kobiety nie chcę, ani żony! młoda płodna wesoła mało inteligentna dziewica rozwinięta i odżywiona z ogoloną, lub podgoloną cjpką, pachwinkami and nogami und anus'em bez wąsów i brody na twarzy infoholiczka netoholiczka kłamliwa złodziejka patologiczna z cycami i doopką takimi fest rozpłodowymi twarz uśmiechnięta księżniczką może ona se tam być dobrze się musi umieć ona ruchać lepiej by nie piła i narkotyków nie brała i nie paliła GRASS'u oraz papierosów musi nie lubić pogrzebów talk jak i ja doopodajką musi być, ale zada tylko mi ona musi dawać żeby nie zdradzała cwaniaczką musi być ona przekręty i wałki musi ona umieć robić dobrze kraść ona musi umieć

Tatuaże to wiocha nie modna! Tatuaż tandetnie wygląda na stare lata! To że wysoki jest i dobrze zbudowany nieoznacza wcale, że ma mózg kryminalny! Na schemacie jechał! Skoro wyrósł to za młodu mało pił i słabo palił! Jadł dobrze i dużo, czyli leń i nierób! 35 lat to już facet na rencie siedzi! Łysa głowa mądrości nieoznacza! Durni płodzi się najwięcej!

Gość facet musi być
zależy do czego ma być ten facet jak do łóżka to musi być silny i odpowiedzialny sprawny seksualnie czysty wesoły a jak do związku to jeszcze dodatkowo zaradny lojalny inteligentny

Gość 56y54
facet musi być zależy do czego ma być ten facet jak do łóżka to musi być silny i odpowiedzialny sprawny seksualnie czysty wesoły a jak do związku to jeszcze dodatkowo zaradny lojalny inteligentny Czyli ruchacz ma łatwiej niż porządny mężczyzna lipa:(

Gość fksflkshifshussuss
zadbany romantyczny przyjacielski uczciwy kochający pracowity

Gość wheidfhw
stanowczy, nie żadna ciapa, opiekuńczy, empatyczny, lubiący zwierzęta i nie lubiący dzieci, o wielu zainteresowaniach, przedsiębiorczy (niekoniecznie bogaty) wygląd: brunet, z zarostem, wysoki, wysportowany, brązowe oczka

Gość happypills
cechy charakteru podobne do moich, a więc-szczerość, bezpośredniość, posiadający hobby, zainteresowania,kreatywny i posiadający inpiracje, nie narzekający na życie o otaczającą nasz rzeczywistość, lojalność, uczciwość. Cechy wyglądu-nie mam ideału, zastanawiam się ale chyba ich nawet nie ma na świecie.Musi mi sie podobać, musi mieć to coś. NIESTETY, NIE SPOTKAŁAM TAKIEGO

Gość generalnie
atrakcyjny fizycznie i bogaty/dobrze zarabiający

Gość lolaaa231
Majętny

Gość happypills
teraz tylko podpowiedzccie, gdzie szukać tych CHŁOPÓW? :p