Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weroszeri

co na sam slub ?

Polecane posty

Gość weroszeri

Mialem operacje pare dni temu, dostalem krwotoku, mialem transfuzje krwi ... Obecnie jest ok! Jednak chodze jak zgarbiona staruszka by szwy nie puscily i tak conajmniej 2 tyg ma byc. Za tydzien kuzynka ma slub i wesele i tak mysle by darowac sobie wesele i isc na sam slub. Czuje, ze nie wytrzymam calonocnej imprezy, picie odpada, taniec rowniez ... Czy 100 zl w koperte i kwiaty wystarcza? Idac na wesele planowalem dac 500 zl, a ze pojde tylko do kosciola ... Czy to nie malo?

Gość nie to w zupełności
wystarczy :)

Gość ja tez mysle ze
styknie;) w ogole milo, ze chcesz sie pojawic na uroczystosci. Ja na wesele i slub mojego kuzyna nie polazlam bo bylam pare dni po cesarce i bylam nie do zycia ;(... Mialam wiec idetnyczne rozterki jak ty ;)

Gość sylwiaaaa26
Bardzo fajnie z Twojej strony, ze mimo dolegliwosci przyjdziesz do kosciola:) A prezentem sie nie przejmuj. Tylko mala rada: daj znac mlodym, ze na wesele jednak nie idziesz:)

Gość łeeee tam
po co kasa jak nie idziesz na wesele? kartka i kwiaty wystarczy .

Gość jopjop
Ja tam dawalam 100 zl w kopercie i kwiatki ;) nie moglam byc na weselu bo zlamalam noge.

Gość akkabakka
Wydaje mi się że idąc na ślub nie ma obowiązku dawania kopert. Jeśli masz życzenie to oczywiście daj kopertę i kwiaty. Będzie to bardzo ładny gest z twojej strony. Natomiast nie jest to żaden obowiązek i wystarczą same kwiaty