Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkowa lola

interesuje się mną facet-ruchacz. czy kontynuować tę znajomość?

Polecane posty

Gość lolkowa lola

od jakiegoś czasu próbuje mnie podrywać facet, znany w okolicy jako casanova. zapewne mam być kolejną jego zdobyczą. szukam faceta do stałego, szczerego związku opartego na zaufaniu jednakże ten koleś jest bardzo przystojny, no i bardzo mi już brakuje sexu. jak byście mi poradziły, dziewczyny?

Gość ghjg
od jakiegoś czasu próbuje mnie podrywać facet, znany w okolicy jako casanova. zapewne mam być kolejną jego zdobyczą. szukam faceta do stałego, szczerego związku opartego na zaufaniu jednakże ten koleś jest bardzo przystojny wysterczy wygląd a kobieta zapomina o swoich zasadach:( nie warto być porządnym lepiej być casanową

Gość niestety masz racje
niestety masz racje, ale to przekłada się tez na facetów wystarczy perfekcyjny wygląd laski i zapominają o wszystkim w sumie jestesmy podobni :)

Gość Apasz:)
To żeś się dowiedział, zamiast do biblioteki idź na siłkę, jak chcesz ruchać więcej i lepsze

Gość łajka3000
niech sprdla w podskokach :D

u mnie jest taki w mojej miejscowosci..jak chcesz to kontynuuj..ja bym nie kontynuowala..jako znajomi ok ale tylko dlatego dla seksu to ja dziekuje bardzo..rob jak uwazasz..to twoja decyzja..

Gość A później płacz, że tak mało
albo prawie brak porządnych mężczyzn! Jak widać nie opłaca się dziś być porządnym, wartościowym, z honorem i zasadami mężczyzną bo to dziś praktycznie skazuje na samotność bardziej niż nieatrakcyjny wygląd.

Gość weronikaikot
nie zadawaj sie z nim :) tacy faceci nigdy sie nie zmieniaja:D