Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do ciężarnych

Upominacie sie o ustąpienie wam miejsca w autobusie?

Polecane posty

Gość co za idiotki az brak slow
no tak, bo taksowka w tym kraju majatek kosztuje i by sie przejechac trzeba dawac dupy:D Moze ty znasz tylko takie sposoby na zarobienie pieniedzy, ale ja wyobraz sobie znam inne. Uczciwe. Nie mierz innych swoja miara I nie ma co sie na mnie oburzac ja tymi autobusami nie jezdze wiec nie ma co miec do mnie pretensji. Jak sie zle poczuje jedna z druga to mozna poprosic o ustapienie miejsca, a nie sobie filozofie dorabiac.

Gość Coachia
Prorok jaki (w spódnicy :P) czy co.. :D Jaką ideologię? Poległaś, dziecino :P

Gość niuu
Temat do bicia piany -kolejny z resztą w tym zakresie tematycznym z którego i tak nic prócz obelg nie wynika.

Gość do hehesn
Są jeszcze ludzie, którzy zarabiają więcej niż 2.000 i stać ich na coś więcej iż pieluchy z Biedrony Naprawdę? Nie tutaj, kotku :classic_cool: A Dady z Biedry są całkiem niezle, nie ośmieszaj się, nieinteligencjo w pierwszym pokoleniu :P

Gość Hyhyhyhe
i stać ich na coś więcej iż pieluchy z Biedrony Na wątpliwych lotów mierne komentarze? :D :P

Gość olka980
osobiscie nigdy nikomu nie ustepuje miejsca w autobusie jestes w ciazy? spoko, ale to nie moja sprawa, ja tez płace za bilet i chce sobie posiedziec, a Ty jezeli tak Ci ta ciąża ciąży to siedz na dupsku w domu.

Gość wheidfhw
ja ustępuję jak mam dobry dzień. nigdy nie widziałam żeby komuś było słabo, ale ustąpiłabym gdyby się słaniałXDXD ciężarnej z widocznym brzuchem też, choćby z tego praktycznego powodu, że mniej miejsca zajmuje XDXD. a jeśli chodzi o starsze osoby to bywają miasta, w których nie pytają nawet, tylko wypychają z miejsca. true story:)

co wchodze na kafe to potem odechciewa sie mi na tydzien czytac. w ciazy nie bylam,dzieci nie mam.czy to naprawde taki wielki problem zeby ustapic kobiecie w ciazy miejsca jesli siedzimy na oznaczonym dla nich miejscu? czy w ogole? najgorsze jest to ze kobiety sa tak zapieczone w zawiscie czy nienawisci i (rozumiem placa za bilet wiec IM SIE NALEZY) szczegolnie te nieciezarne a przeciez wasze matki was urodzily. odbiegajac od tematu jak widze ze ktos jest o kulach czy starsza osoba,ciezarna to ustepuje.kiedys ja bede w takiej sytuacji albo moja siostra.na taxi mnie nie stac i samochodu nie mam.

Gość ciężarna to jeszcze nic
tą to wpuszczają. matkę z malym dzieckiem też posadzą. ale w życiu nie widziałam, żeby ktoś udostępnił miejsce facetowi z dzieckiem. Bo istnieje przekonanie, że matce z dzieckiem należą się prawa a facetowi to już nie. Kiedyś jechałam zatłoczonym pociągiem. Wsiadła kobieta z trzylatkiem i facet z niemowllęcięm- góra trzy miesiące dziecko miało. Oczywiście to dla kobiety zorganizowano miejsce a mężczyzna długo jechał na stojąco z tym maluchem:O

Gość Nonetta
Mojemu mężowi ustępowano, kiedy jechał z małym dzieckiem na ręku a tramwaj szarpał.

Gość Fryzyjka
Gorący kubek - do niektórych nie dociera, że mężczyzna ciężarnej może cały dzień pracowac i jej nie obwiezie po mieście na badania do laboratorium a potem do lekarza, a zwyczajnie ich nie stać na 2-3 kursy taxi. Zresztą te najzajadlej ujadające zapewne też taksówkami nie jeżdżą, ale fajnie tak poczuć się przez 5 minut bogaczką przydać sobie ważności na kafe :P

Gość przyszłamama12
Jakie te niektóre wpisy są durne.... A co wy myslicie że we wczesnej ciąży to na brzuchu jest zbroja i nic dziecku się nie stanie jak kobieta upadnie albo dostanie łokciem w brzuch?! Pomyślcie troche.... co by było gdybyście wy same straciły dziecko po upadku w autobusie? Odklejenie się kosmówki, krwawienie i po ciąży...no ale "trudno" przynajmniej inni pasażerowie się wysiedzieli... Wczesna ciąża to też ciąża i zagrożenia dla dziecka są takie same jak w ciąży zaawansowanej. Może matka nie czuje się tak zmęczona na początku jak później z wielkim brzuchem ale każdy upadek i uderzenie grozi stratą dziecka więc radzę wstyd schować do kieszeni i grzecznie prosić o zwolnienie miejsca.