Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iska6667

dziewczyny wejdzcie, czy można tak się ubrać

Polecane posty

Gość iska6667
czyli wiekszosc opinii zdecydowanie na NIE. To do czego takie grube rajstopy wzorzyste mozna nosic. jakie butki ? Ja nie mowie ze latem bede w nich chodzic, jesienia bym chciala :) tylko doradzcie z czym je nosic?????

Gość iska6667
upup

Gość iska6667
jestescie?????????????????????????????????

wszystkotylko nie rajstopy do butow bez palcow a jak juz widze rajstopy do letnich sandalkow na obcasie to obi mi sie slabo taki ajstopy do gładkich pełnych butow na obcasie albo baleinek

Gość iska6667
ok czyli do szpilek bez zakrytych palcow sa ok :) dzieki

Gość omygoooodd
jedna z reguly mody jest...nigdy nie ubierac rajstop do otwieranych obcasow...nigdy!! z rajstopami tylko zamkniete buty...a tak wogole kolor tych twoich butow jest completnie fuori moda

Gość iska6667
dobra wszystko pieknie ale z tym ze sa w niemodnym kolorze to przesada

Gość powiedz czy ty widzisz siebie
tragedia dziewczyno , lekka sukienka oblesnie odkrywajaca za grube dupsko do tego maksymalnie grube szare rajtuzy i żółte buty na szczudłach w których chód jest pokraczny z pozycji obserwatora , skąd jesteś ?

Gość omygoooodd
sa sa..wierz mi...pracuje w modzie i wiem

Gość iska6667
powiedz czy ty widzisz siebie za gruba dupe to chyba ty masz!!! Zazdrosc kurwa :) zasrana zazdrosc na kafe norma. Może nie jestem dobrze ubrana ale do cholery od mojej figury wara zazdrosnice

Gość jesienia byś chciała
akurat ! i dlatego prezentujesz ze zwiewną sukienką i butami bez palcy , nie osmieszaj sie

Gość iska6667
aha a z ta sukienka jest tak ze nie mialam zamiary wujsc gdziekolwiek w tej sukience plus te szpilki plus rajstopy !!! Chdzilo mi tylko o rajstopy i buty. Sukienki nie oceniac, nie liczy sie

Gość omygoooodd
ale te rajstopy nie pasuja musisz miec rajstopy kolor nude

Gość omygoooodd
i nie powinno widac palcow od stopy jesli siie ma rajstopy sory ale to kompletny brak gustu...tak samo jak faceci co zakladaja w lato skarpety do sandalow

Gość iska6667
ja rozumiem, ok odkryte palce + rajstopy = obciach

Gość jaka zazdrość ? smieszna jeste
ś , pytałaś o zdanie , otrzymałas opinie dla jednego będziesz szczupła dla innego wyglądasz jak gruba swinia , i nie zaprzeczaj do super chudych modelek nie należysz

Gość omygoooodd
ale tu nie o to chodzi czy ona jest gruba chuda czy nie...trzeba umiec waloryzowac wlasne cialo...i wiedziec na co mozna a na co nie pozwolic...wtedy sie nie popelnia bledow..

Gość dsdfhfgjhgk
też mnie to zdziwiło, sukieneczka czy spodniczka nie wiem co to jest, ledwo zakrywa jej srake a ona chce tak wyjść na ulicę... jakby byla o te z 10 cm dluższa to OK ale teraz to wyglądasz po prostu jak dziwka... no chyba ze pracujesz na TRASIE to wtedy sorry, rozumiem... trzeba jakoś znaleźć klientów ;) i nikt ci niczego nie zazdrosci bo nogi masz koślawe haha

Gość nie zaklada sie rajstop
do butów z odkrytymi palcami;/ a poza tym po co Ci rajstopy w lato ???????? w te są i tak okropne;/ no i oczywiscie kolorystycznie nie pasują do tych butów;/ zdejmij je i założ na gołe nogi te buty

Gość iska6667
też mnie to zdziwiło, sukieneczka czy spodniczka nie wiem co to jest, ledwo zakrywa jej srake a ona chce tak wyjść na ulicę... jakby byla o te z 10 cm dluższa to OK ale teraz to wyglądasz po prostu jak dzi**a... no chyba ze pracujesz na TRASIE to wtedy sorry, rozumiem... trzeba jakoś znaleźć klientów sukienka mi sie podwinela, nie zrobilam tego specjalnie :O a to ze uwazasz mnie za dziwke swiadczy o poziomie twojej inteligencji i nikt ci niczego nie zazdrosci bo nogi masz koślawe haha ale smieszne :) jakos nigdy nie uslyszalam ze mam koslawe nogi ale za to ciekawe jakie ty masz pozdro:) ktos tam napisal ze jak modelka to ja nie wygladam...ej no sorry??? Ale czy ja w ogole chce wygladac jak modelka??? ;/ noz kurwa co za ludzie a poza tym po co Ci rajstopy w lato ???????? niedawno napisalam ze nie mam zamiaru ubierac tych rajstop latem.

Gość gfbbhffbhgffg
Taa wy chyba jeszcze grubej świni nie widziliście :D Wy naprawdę macie jakąś obsesję co do figury.Nogi akurat ma proste.Krzywych nóg chyba nigdy chyba nie widzieliście.

Gość fajne rajtuzki ale
gryzą się z tymi butami. Powinnaś włożyć buty które zasłaniają palce.

Gość iska6667
ok juz wiem ze powinnam zalozyc buty zaslaniajace palce i ciemniejsze buty do tych rajstop :)

Gość gfbbhffbhgffg
Właśnie ciemniejsze buty i konieczne całkowicie kryte i będzie Ok :)

Gość iska6667
gfbbhffbhgffg i ok dzieki :)

Gość fajne rajtuzki ale
one są dobre na jesień do grubych spódnic, a do tej letniej cienkiej sukienki nie pasują i nie słuchaj tych głupoli bo nogi masz w porządku, nawet się zdziwiłam jak zobaczyłam zdjęcie bo spodziewałam się jakichś niezbyt ładnych, ale ty masz na tyle dobrze wyglądające że spokojnie możesz chodzić w mini

Gość iska6667
one są dobre na jesień do grubych spódnic, a do tej letniej cienkiej sukienki nie pasują i nie słuchaj tych głupoli bo nogi masz w porządku, nawet się zdziwiłam jak zobaczyłam zdjęcie bo spodziewałam się jakichś niezbyt ładnych, ale ty masz na tyle dobrze wyglądające że spokojnie możesz chodzić w mini pisalam gdzies tam wyzej ze nie zamierzam latem w nich chodzic i nie z ta sukienka :) ok dziekuje za opinie