Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zbanowana za twarz

Historia która musze sie podzielić!

Polecane posty

Otóż przypomniałam sobie jak pewnego dnia mój Tatuś zamknął mnie w pokoju i powiedział, że nie wyjdę tak długo, aż nie nauczę się wszystkiego o kontrreformacji. Zostałam sama ze stosem książek w pokoju i było mi bardzo smutno, ale już po chwili zaczęłam sobie jedną z nich energicznie pocierać łechtaczkę. Tak się podnieciłam, że mogłam włożyć do mojej obszernej pochwy cały zgromadzony w pokoju księgozbiór. Wyobrażacie sobie, jaką miał tatuś minę, gdy przyszedł i nie mógł znaleźć ani jednego woluminu :classic_cool: od tamtej pory regularnie pocieram sobie tzipeczke róznymi różnościami ...dobrze sprawdza sie tez pilot do Tv :classic_cool: 🖐️

Gość łajka3000
Książka do epg lepiej podchodzi =)

Gość nie róbicie tego w domu =)
Ważne, że żadne zwierzę nie ucierpiało :)

Drak_Side - masz czscescie ze na tym stojaku nie było parasola, bo jakby się otworzył to dopiero mógłby być problem :)

Gość mateusz.koolas@wp.pl
Kiedyś miałem taką sytuację że smyrałem palcem łechtaczkę kobiecie. była tak mokra że włożyłem jej palec i nic. Ona mówi że palec to mało!!! więc 2,3,4,5 i pikuś. Więc włożyłem jej UWAGA!!! "bejsbola" i nagle siiiiuuuuuuup! zniknął, więc zacząłem go szukać. Włożyłem rękę do jej czipki i nagle czuję jak mnie wciąga i siiiuuuuuuup. Wciągnęło mnie i tak sobie idę w tej ciemności nagle widzę światełko i...... podchodzę a tam czołgiści siedzą przy ognisku. Pytam się ich grzecznie czy nie widzieli mojego "bejsbola" a oni do mnie..... Coś Pan zgłupiał??? My tu od tygodnia swojego czołgu szukamy! :):):) Wasze czipki to pikuś.

A nie jak M&M'sy - they melt in your mouth not in your hands lol :$

Gość waczus
zbanowana jestes pojebanym zbokiem,kto to widzial zaspakajac sie pilotem,to lepiej niech cie osiol przerznie

Gość osła nie ma pod ręką
a pilota zawsze :classic_cool:

nie mam pilota zawsze pod ręką :O Aktualnie jedene co mogło by sie zdac to kubek, linijka, pomadka lub telefon. Ale mam smartfona i jak go za mocno ścisne to moge poniszczyć więc sobie go daruje 😭 widzę waczus nasz nie flustrata siedział na forum baaaardzo długo :classic_cool:🖐️