Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Auto to wabik na kobiety

Nie lubię jeździć. Wolę kupić fajne ciuchy, niż kiepskie auto

Polecane posty

Nie lubię prowadzić. Auto dla mnie to tylko ewentualny wabik na kobiety. A skoro nie mogę mieć fajnego, to wolę nie mieć żadne, a pieniądze wydać na ciuchy

Gość dzisiejsze młode kobiety
gardzą mężczyznami bez samochodu. Nieważne jakim jesteś człowiekiem.

Ja nie widzę sensu kupowania taniego auta dla samego faktu jego posiadania. Jak mieć auto to jakieś wypasione

same autosanem ale facet musi miec ferrari... ;) kiedy wy sie skapujecie, ze jak nie macie nic wiecej poza ladna buzia to to przechodzi, i jest bzykanie, do momentu az znajdzie sie ladniejsza...

Ja nie lubię jeździć, prowadzenie mnie męczy, a rano lepiej się wyspać w autobusie

Gość prowadząca kobieta
ja sama mam samochód i jestem z tego dumna, uważam że mężczyzna nie posiadający samochodu a co gorsza prawa jazdy to nieudacznik i z takim się nie umówię, musi mieć samochód i to lepszy ode mnie (co z reguły nie jest niczym trudnym do osiagnięcia bo sama mam stary samochód i moi mężczyźni zawsze mieli lepszy) facet bez auta nie jest nigdy sexy nawet jak ma modne dzinsy w ogole facet srojący sie w ciuchy dla mnie to pedał mężczyźni- tracicie swoją męskość siedzicie w autobusie i marzycie o fajnym ciuchu markowym ja baby!!!!

Ale na dyskotekach to my w tych fajnych ciuchach mamy branie

ja rok temu sprzedalem auto i jezdze tylko motocyklem... moze kupie auto na zime, ale potrzebne mi ono jak swini siodlo... :D

Gość prowadząca kobieta
mądra nie poleci na ciuch ale na to co facet sobą reprezentuje dziś to nie jest żadne mistrzostwo świata dobrze się ubrać przy tylu wyprzedażach w sklepach:)

facet z autem kojarzy mi sie z tmy opiekuńczym, który chce podwieść i z tym silnym który trzyam stery facet w modnych ciuchach kojarzy mi sie meską cipką

Gość generalnie ważniejsze jest
posiadanie samochodu niż bycie porządnym

Gość prowadząca kobieta
zgadzam się z poprzedniczką ale nam rosnie pokolenie mężczyzn, pożal sie Boże baby mają ich wozić na zakupy!!!1 A panowie może jeszcze sie malujcie i w koronkach chodźcie!!!1 a najlepiej byście chcieli zebyśmy was nie tylko woziły ale i itrzymywały!!!

Gość możesz zdradzać ,bić, mieć
wyrok za gwałt ale nie możesz nie mieć auta i prawka

A mnie na razie interesuje zarywanie panien na jedną noc, więc auto niepotrzebne

dla mnei prawko i auto to nei priorytet, ale jezeli dla faceta priorytetem są ciuchy to żenujace w moim odczuciu

Gość prowadząca kobieta
facet ma być facetem a nie strojącym się pięknisiem zawsze miała mężczyzm na poziomie i z samochodem albo z prawkiem

Gość wolicie
faceta z prawkiem drania czy faceta bez prawka ale porządnego?

mnie tez interesuja zrywki na jedna noc. jak juz takie glupie jestescie to sobie bedziemy z wypozyczalni brac a po nocy nara... :D nie bylo ani auta ani faceta... :D

Gość laski leca na klubowiczy
.

Gość chow_chow
Rower, motocykl, jazda konna :) Auto do szczęścia nie potrzebne :D

dla mnie osobiście ważne jest co mężczyzna reprezentuje sobą całościowo. nie chodzi o modne ciuchy, o drogie auto czy też pełny portfel. ktoś, kto w ocenie drugiego człowieka kieruje się zasobami, sam chyba niewiele reprezentuje. oczywiste jest, że to jak mężczyzna jest ubrany czy też jakim samochodem podjeżdża w umówione miejsce robi wrażenie na początku, ale czy to powinien być priorytet przy dobieraniu partnera?