Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajna

Jak chudnąć 2 kg tygodniowo?!

Polecane posty

Gość zapytajna

Wiem, ze to niezbyt zdrowe, ale chciałabym wiedzieć jak chudnąć ok. 2 kg na tydzień. Jaka dieta, ile ćwiczeń?

Gość certerte
zero sportu duzo tluszczu

Gość zapytajna
Spodziewałam się takich komentarzy... Mnie to nie rusza. Jak chcesz, to trać sobie czas, na takie bzdury... Czekam na sensowne odpowiedzi.

Niezdrowe, nieopłacalne-bo szybko wróci niestety. a poza tym...ciekawa jestem ile ważysz? Zazwyczaj szybko, tak szybko chcą schudnąć dziewczyny dość szczupłe...Idą na wesele, imprezę jakąś i myślą że jak nie wiele jest do zrzucenia, to mogą to zrobić szybko.

Gość kasinka...
jak zastosujesz glodowke, to poczatkowo zyskasz taki efekt, ale to bedzie ubytek wody, nie tluszczu... Pozniej w organizmie nastapi alarm i cokolwiek zjesz, bedzie odkladane. Tak to niestety dziala. Stad efekt jojo - po glodowce nasze komorki przygotowuja sie na kolejne glodowki. Najlepiej odzywiac sie racjonalnie, a wiecej sie ruszac. Niestety, w ten sposob chudniej sie dluzej, ale te kg nie wracaja zaraz po zakonczeniu kuracji.

Gość zapytajna
To w takim układzie 1 kg tygodniowo będzie ok?

Gość kasinka...
najlepiej udac sie do dietetyka (jesli chce sie schudnac wiecej niz 5-7 kg). Bo caly ambaras w tym, zeby tez chudnac z tluszczu, a nie miesni, co przy skrajnych dietach jest, niestety, norma. Zeby nie pozbawiac organizmu witamin i mineralow (wypadajace wlosy, lamiace sie paznokcie, ziemista ciera).

Gość kasinka...
poczatkowo ten kg szybko spadnie, ale o kolejne bedzie trudno. Jak sie kiedys zawzielam, odrzucilam przekaski, zmniejszylam porcje obiadowe i...kolacje (moja ulubiona pora na jedzenie) oraz codziennie ruszalam dupsko (sama cwiczylam pol godziny, ale codziennie) to w...pol roku spadlo mi jedynie 7kg... I tak bylo widac, a wyrzeczen bylo sporo. Ale to nie wychodzilo nawet 1kg na miesiac...

Gość apkddhndgfsc
1 kg ma tydzien zdrowo

Gość mamusiasynusia;)
ja na south beach chudłam 1 kg tygodniowo i nic nie wraca mimo podjadania lodów czy jakiś słodyczy, pewnie ktoś może pomyśleć że po co chudłam jak znowu podjadam takie coś, otóż jadam to raz czy dwa razy w tyg malutko tak dla przyjemności i waga w miejscu ale na co dzień pilnuję zasad jakie nabyłam podczas diety i zdrowo się odzywiam, schudłam 10kg w 2,5 miesiąca a wagę utrzymuje już drugi miesiac i moze jeszcze sie zdecyduje zrzucic 2-3kg, jem 5 posilków, ciemny chleb itp