Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

zalety naszych kochanych mężczyzn !

Polecane posty

w odpowiedzi na topik o wadach, tu będzie o zaletach :) zaczynam: - jest bardzo pomocny, umie wyonywać wszystkie prace domowe i nie trzeba go do tego namawiać - robi zakupy (bez kartki!) i zawsze pamięta, żeby kupić mi coś dobrego - potrafi wszystko naprawić, przykręcić itp. - przygotowuje miłe niepodzianki - zabija robaki, których się boję - bezlitośie traktuje panny, które chca go poderwać - nosi wszystkie ciężkie rzeczy, żebym się nie męczyła - jest przytulaśny i słodki 😍 🖐️

Gość patrasekk
niskie masz wymagania, ale spoko:)

Gość To właściwie cały ja
żab-X "w odpowiedzi na topik o wadach, tu będzie o zaletach zaczynam: - jest bardzo pomocny, umie wyonywać wszystkie prace domowe i nie trzeba go do tego namawiać - robi zakupy (bez kartki!) i zawsze pamięta, żeby kupić mi coś dobrego - potrafi wszystko naprawić, przykręcić itp. - przygotowuje miłe niepodzianki - zabija robaki, których się boję - bezlitośie traktuje panny, które chca go poderwać - nosi wszystkie ciężkie rzeczy, żebym się nie męczyła - jest przytulaśny i słodki " To właściwie cały ja z tym, że ja jestem wolny

" niskie masz wymagania" a gdzie tu jest coś o wymaganiach, kretynie? wszystkich jego zalet nie wypiszę, bo musiałabym tu siedzieć do jutra 🖐️

Gość patrasekk
tak czy siak niewielkie wymagania co do zalet:)

Gość a czego sie spodziewacie
WARTO nadmienić, że żab-x dwa lata siedziała na kafei umawiała się z kolejnymi niedorajdami, szukając takiego co by ją rozdziewiczył :D :D

Gość xx cizia mizia xx
Potrafi wykochać mnie, jak żaden dotąd, a było ich kilku (zawsze po kolei) ;)

Gość a czego sie spodziewacie
aha, coś jeszcze: żab-x jest DDA. czyli odpad do potęgi 34.

Gość do całego ja
To właściwie cały ja - a skąd jesteś i jak wyglądasz?:D;)

Gość moj maz jest przecudny...
poniewaz: 1. moge na niego zawsze liczyc 2. umie zrobic w domu wszystko - pan "złota raczka" 3. lubi sie przytulac i calowac, moge tak godzinami 4. w kwestiach seksu jest jak tygrysek ggrrrauuuu (doskonale wie kiedy chce ostrzej i zamienia sie w zwierzaka) 5. klepie mnie po pupie (uuuwielbiam tooo) 6. zabija pajaki, robaki i inne badziewia 7. pieknie pachnie, nawet jak sie spoci ( w sume wole go takiego spoconego, pachnie wtedy tak podniecajaco) 8. dla niego jestem najpiekniejsza, najmadrzejsza, najwspanialsza (mowi to tak ze serio w to wierze) 9. pomaga mi w domowych obowiazkach 10. organizuje super wakacje 11. daje mi duzo swobody- rowniez tej finansowej, moge sobie studiowac, jezdzic gdzie chce.

Gość do bitów się bujam
Moje Serduszko ❤️ kochane ma jedną zaletę: nie posiada wad. :)

Tak szczerze - co da Ci ten topic o zaletach? Poza tym, ze masz okazje do pochwalenia sie? Jesli cos da, to napisze :D

kurcze, wiedziałam, że o czymś zapomnę. mój mnie komplementuje nawet kiedy jestem chora i wyglądam autentycznie jak potwór ;)

"Tak szczerze - co da Ci ten topic o zaletach? " o co daje topik o wadach?

Gość Zuzanna Amelia & 3
18:20 [zgłoś do usunięcia] To właściwie cały ja - bezlitośie traktuje panny, które chca go poderwać To właściwie cały ja z tym, że ja jestem wolny Skoro bezlitosnie traktujesz panny , ktore Cie chca poderwac to jak masz nie byc wolny ?

" Moze to, ze ktos moze sie z kims podzielic radami jak z nimi walczyc?" nie, on sluży wyżaleniu się na "zlego faceta". no ale oczywiście negatywne topiki można zakladać, a pozytywny to już bezsens 🖐️

Gość kobiety wolą narzekać
taka jest większość

Gość Evvvvvka
- potrafi wszystko naprawic - jest bardzo kontaktowy i towarzyski, cała moja rodzina, znajomi, wszystkie babki, dziadki, ciotki, sasiedzi go uwielbiają - ma dobre serce, pomoze w potrzebie kazdemu nawet obcym ludziom - traktuje mnie jak ksiezniczke ktora zasługuje na wszystko co najlepsze:) - lubi sprawiac mi przyjemnosc prezentami i prezencikami czy to paczką ulubionych zelkow po ktore pojechał w nocy na drugi koniec miasta do calodobowego marketu czy nowym laptopem ktory ogladałam w sklepie. - zabiera mnie na spontaniczne wyjazdy, typu pakuj sie szybko bo za 15 min wyjezdzamy na weekend nad morze - mimo młodego wieku jest bardzo pracowity i odpowiedzialny - jest dobry w łózku:) - jest 100% mezczyzną, stanowczym, silnym psychicznie i fizycznie a do tego jest czuly i kochajacy Jestesmy razem 6 lat

Gość jedna.wielka.wada
A ja bym chciała prosić o link do topiku o wadach jeśli można...

calluna - ale w czym problem? topik służy chwaleniu mężczyzn i ich zalet.

Gość soldat de fortune
ja też to potrafię i się tym wcale nie chwalę, ja po prostu mam talent

Gość frgsgvsa
a czego sie spodziewacie jak autorka to kisząca kuciapę damska wersja no-life'a, ____________ dokladnie , to jakas przyjebana ciota lub zyebany fejk 🖐️