Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

żab-X

zalety naszych kochanych mężczyzn !

Polecane posty

Problem - w niczym. Tylko nie rozumiem tych tematow z narzekaniami na mezczyzn, zamiast z nimi porozmawiac i sprobowac sie dogadac, zmienic to, co przeszkadza, wypracowac kompromis. A Twoj topic czy niegdys topiki jennifer - to chwalenie sie, jak w zyciu sie powiodlo. Konkretnie Twoj pierwszy post wyglada jak dowartosciowywanie sie malej dziewczynki. Nic ciekawego, nic konstruktywnego. Po co to? Autorko, mam przynajmniej nadzieje, ze Twoj facet wie, ze doceniasz jego zalety.

Gość ANNAbellAA
Moj ma aktualnie urlop. Dzis ja scieralam kurze i mylam podlogi a on cala lazienke sprzatnal-wyszedl w swietnym humorze i powiedzial-posprzatane, szefie, mozesz isc na inspekcje :D

no taaak, jak pisałam, ze zostanę starą panną, to było cacy :D

no wypraszam sobie, ja cię ostatnio dopinguję w szukaniu pracy :P dość brutalnie, ale szczerze ;)

Gość jaja sobie robicie
kochani mężczyżni? żarty niesmaczne/

najpierw poszukaj jednego albo drugiego, ale tak solidnie, a potem gadaj :P

Gość aleee żallllllllll
- jest bardzo pomocny, umie wyonywać wszystkie prace domowe i nie trzeba go do tego namawiać * to musi umieć każdy w miarę normalny człowiek żaden + - robi zakupy (bez kartki!) i zawsze pamięta, żeby kupić mi coś dobrego * jak wyżej. A utuczenie dupy to nie jest przysługa - potrafi wszystko naprawić, przykręcić itp. * wszystkiego na pewno nie bo nie ma kogoś co potrafi wszystko. a przykręcić śrubki czy użyć wiertarki to może nie umieć prawiczek-nieudczanik. Ale to może 1% ludności. Co prawda popularny na kafe - przygotowuje miłe niepodzianki * jak każdy zakochany facet żadna zaleta tylko ostrzeżenie, że jak tak nie robi to już mu zauroczenie przeszło/jesteś tanią dupą do ruchania - zabija robaki, których się boję * fajnie tak mieszkać z pluskwami i karaluchami :classic_cool: - bezlitośie traktuje panny, które chca go poderwać * na Twoich oczach? To bardzo dużo mówi o Tobie jak panny nie boją się podrywać. Widać nie widać, że jesteście razem albo nie dostajesz do chłopa wizualnie. Jak opowiada to wiesz. Mówić można wszystko a zwykle krowa co duzo ryczy to mało śmietanki produkuje. - nosi wszystkie ciężkie rzeczy, żebym się nie męczyła * jak każdy facet z odrobiną wychowania - o ile nie jest islamem - jest przytulaśny i słodki * jak każdy facet w którym kobieta jest zakochana ogólnie to kiepskooooooooo

"ogólnie to kiepskooooooooo" ale i tak się zdołowałaś na cały wieczór, prawda zawistnico? :)

He he jaki by nie napisał topik to za każdym razem znajdzie się jakiś idiota co mu nie będzie pasować - i bądź tu człowieku mądry he he :-P

Gość Zuzanna Amelia & 4
Ja tam jestem staroswiecka: Chwal dzien po zachodzie. Faceta - po slubie.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
faceta po slubie??? po smierci cipo durna, po smierci :D

Gość Zuzanna Amelia & 4
Orange : Meza - po smierci

Gość mój najmojszy
a mój mężczyzna jest najwspanialszy bo: -dba o mnie i troszczy się -zawsze mnie wspiera -jest moją opoką i choćbym nie wiem jak rozhisteryzowana była zatrzymuję się przy nim jak przy murze -razem ze mną jeździ rowerem, chodzimy razem na jogę,rolki, tenisa itp. -robi najpyszniejsze pieczone jabłka z cynamonem -gotuje mi obiadki i śniadania przynosi do łózka -robi pyszne przetwory na zimę, zwłaszcza jagody w słoiczkach -dba o nasz związek i naszą więź, nauczył mnie dbania o relace w związku -jest cudowny -daje mi maksimum bezpieczeństwa pod każdym względem -mówi mi ciągle , ze mam piękne ciało, chociaż to nieprawda

a mi się przypomniało jeszcze parę miłych rzeczy :) - lubi całować moje dłonie, nawet w miejscach publicznych i nosi mnie na rękach - kocha zwierzęta, jak idziemy gdzieś po deszczu i na chodnik wyłażą ślimaki to bierze je i przenosi delikatnie tam gdzie jest trawa, żeby ludzie ich nie podeptali

Gość dla postronnych moze
mizdrzenie i obcalowywanie w miejscach publicznych moze budzic niesmak :O