Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eva ksak

mam stara panne w firmie która zrobiła sie zgryżliwa co robic?

Polecane posty

Gość eva ksak

ma 29 lat , zaden chłopak jej nie chce bo nie wyglada atrakcyjnie , teraz stała sie upierdliwa i wszystkiegio sie czepia , nikt jej nie lubi, co robic?

Gość ale masz problem ogromny...
nic tylko wejść gdzieś wysoko i skoczyć, bo przecież nie można z tym żyć :)

Gość a na czym ta zgryźliwość
polega? Nie chce o kolkach i pieluchach gadać tylko pracą sie zajmuje?

Gość eva ksak
nie chodzi o tematy dzieci ani rodzinne tylko jest upiedliwa wynika to z tego ze wszyscy maja rodziny a ona nie wiecc swoja złosc wyładowuje w firmie wszyscy sa zli tylko ona dobrze robi nie ma seksu i to ja dobija

co ty nie powiesz? ... twoje poglądy są stereotypowe i mają sie nijak do rzeczywistości z jakiej ty wsi pochodzisz??? bo u mnie w pracy akurat jest stara mężatka, z dziećmi i wnukami i ta dopiero zrobiła sie ostatnio zgryźliwa no i co ty na to?

Gość asasdsdfd
29 lat to jeszcze nie stara panna, stara panna to tak od 35 lat...

Gość no to pojęcie przechodzi
że jak ktoś nie ma męża ani tabunu dzieciaków, to jest z tego powodu zgryźliwy... Jest najszcześliwszym człowiekiem na ziemi, bo nikt mu na głowie nie siedzi i nikogo po pracy obsługiwać nie musi :)

Gość sylwiaaaa126
Ale taka jest prawda. Jestem z duzego miasta, w tym roku wyszlam za maz, w przyszlym brat sie zeni. Mamy starsza kuzynke (35lat), ktora przy kazdej okazji opowiada jaka to ona samotna i jak to nie moze nikogo poznac. To jeszcze byloby do zniesienia gdyby nie fakt, ze odkad sie zareczylam z moim obecnym mezem zrobila sie po prostu wredna. Moje wesele obgadala po rodzinie, po bracie i jego weselu juz tez jezdzi. Jak wczesniej ja lubilam, tak teraz nie znosze. A wszystko dlatego, ze nie ma chlopa w domu.

Gość stuknij sobie w głowę
Ewa ma tu rację! Co ty dziewczyno, urwałas sie z średniowiecza ze ocenia zachowanie kobiety po tym ze w wieku 29 lat nie ma nikogo???Smieszna jesteś!! Ja znam wiele osob od lat zamęznych z dziecmi z mężami i zonami i sa tak upierdliwi i uciązliwi dla innych ze nie da sie z nimi wytrzymac. trzeba byc ułomnym zeby oceniac kogoś po tym czy ma kogos czy jest samotny:-(

Gość sdfghjkl
co za wiejskie myslenie.Teraz to obciach wczesnie wyjsc za maż a nie ze w wieku 29 lat jest sie stara panna.Teraz szybko wychodza za mąż te szkarady które boja sie ze nie znajda faceta i szybko biora byle jakiego który sie nawinął,bo wiedza ze albo ten albo zaden.

Gość eva ksak
ostatni kawaler z firmy ozenil sie w kwietniu i została tylko ona na 16 osob , jedna urodzila teraz 2 dziecko po 6 latach siedzi na zwolnieniu a jej nikt nie chce dlatego stala sie wredna

Gość sylwiaaaa126
Nie powiem, bo sa osoby, ktore do malzenstwa sie nie pala i jest im dobrze. Ale jednak obstawialabym, ze wiekszosc kobiet w pewnym wieku zaczyna sie zastanawiac nad zyciem i rodzina. Jak to mowia: zegar biologiczny tyka. A kuzynce to chyba kota na urodziny kupie jak dalej bedzie sie nas czepiala i wszystko krytykowala. Zreszta znam jeszcze dwa przypadki kobiet, ktore po 30 zrobily sie strasznie upierdliwe i dokuczliwe. Przykre, bo nie uwazam, zeby 30 latka byla stara panna.

Gość eva ksak
kazdy przychodzi po weekendzie i opowiada co robill a ja szlak trafia jeden sie opil drugi wyjechal 3 byla na grilu a ona 29 lat ii nic od 9 lat sama co przyszedl jakis nowy chlopak do firmy slinila sie do niego a nic z tego nie wychodzilo

Gość sylwiaaaa126
Eva, dokladnie, na nas baby dziala fakt, ze znajomi zakladaja rodziny. Wchodzimy na glupiego fejsa i widzimy, ze tamtemu dziecko sie urodzilo, tamta wyszla za maz, a tamten to juz 3dzieci ma, a ja jeszcze nic. Tak myslimy, tak jestesmy skonstruowane. Zegar tyka.

Gość no to pojęcie przechodzi
...jeden sie opil drugi wyjechal 3 byla na grilu ... No faktycznie jest czego zazdrościć :D:D:D

Gość eva ksak
no nie wiem moze ty sama pijesz, sama jezdzisz, i sama sobie gotujesz

Gość eva ksak
bo ja się sama masturbuje, co powoduje chroniczne niedojebanie i zakładanie głupich tematów

Gość eva ksak orginal
eva ksak bo ja się sama masturbuje, co powoduje chroniczne niedoj**anie i zakładanie głupich tematów to podszyw chyba jaks kolejna stara panna na klawiaturze

Gość eva ksak orginal
chcę wam powiedzieć , że tak naprawdę ona mnie podnieca , zwłaszcza teraz latem. Zapach jej spoconej pipy, powoduje ,że chodzę wciąż podniecona . Jest dla mnie niedostępna , woli mężczyzn i dlatego wkładam kabaczka pod posty o niej.Tak spełniam swoje erotyczne fantazje o jej spoconej, owłosionej cipci

eva ksak-to chyba ty jesteś też stara panna,bo tak upierdliwa w tym durnym topiku,że aż mdli nawet jeśli masz jakiegoś chłopa,to niech cię zdrowo dzisiaj wyobraca,bo do cna zgłupiejesz!!!

Gość eva ksak pierwowzor
Podszyw eva ksak orginal chcę wam powiedzieć , że tak naprawdę ona mnie podnieca , zwłaszcza teraz latem. Zapach jej spoconej pipy, powoduje ,że chodzę wciąż podniecona . Jest dla mnie niedostępna , woli mężczyzn i dlatego wkładam kabaczka pod posty o niej.Tak spełniam swoje erotyczne fantazje o jej spoconej, owłosionej cipci

Gość eva ksak pierwowzor
sama mieszkam z szympansem, panem dzielnicowym i kobieta z brodą - to moja rodzina, a ona co? nawet nikogo nie ma na utrzymaniu, wstyd

Gość eva ksak I
zamykam temat podszyw grasuje

Gość eva .ksak
jestem po ciężkiej operacji i ,,chyba na głowę trochę mi poszło"

Gość eva .ksak
znalazłam ją w necie moje słońce , jakbym ją wylizała www.wiocha.pl/689206,Milosci_ma