Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foottellik

jakiej firmy polecacie foteliki samochodowe

Polecane posty

Gość foottellik

jak w temacie. z gory dziekuje.

Gość malenikaa
a jaki przedział wagowy, wiek?

Gość Softii*s
ja mysle o wadze 8-25 kg

Gość dziecina
Polecam stronę http://fotelik.info/ Najważniejsze jest bezpieczeństwo dziecka a więc wyniku testu ADAC.

Gość foottellik
wlasnie sie zastanawiam nad waga, bo moj synek synek ma 6,5 miesiaca, waży teraz 8,600, ale chyba tak jaki jak kolezanka wyzej opisuje, 8-25

Gość foottellik
ktos jeszcze się wyowie???

Gość szafirek...
ja tylko maxi cosi

Gość foottellik
no własnie wiem, że dobra firma:) a jeszcze jakies inne??

Gość ..........................caAB
romer king plus :) 9-18

My mamy BeSafe IZI Comfort X3 9-18 kg i jest super.jak mały zaśnie to ustawiam pozycję pół leżącą i dziecko ma wygodnie ,głowa mu nie leci do przodu.

Gość foottellik
olga, troche drogi ten fotelik....

Gość okaoka
grupa 0-18,taki kupilam corce,gdy miala 7miesiecy i wyrosla z tego pierwszego britax, drogi,ale godny polecenia. cora ma prawie 3lata,wazy ok 14kg i nadal w nim jezdzi.

Gość gość
a do wagi 15 -36?

jezeli chodzi o foteliki 15-36 to bardzo fajny jest jane montecarlo r1, jest bezpieczny, bardzo wygodny dla dziecka.

Gość gość
cybex

na pewno firma jane i tu kolejno 2 modele montecarlo r1 - bezpieczny i wygodny fotelik oraz exo - jak najbardziej bezpieczny z miękkim siedziskiem

Gość gość
Najwazniesza nie jest firma ale wyniki w testach zderzeniowych. Ja mam maxi cosi i kupilam go nie ze wzgledu na marke ale na bezpieczenstwo.

Gość gość
Dla mnie numerem jeden wśród hurtowni jest Centrum Dystrybucji Artykułów dla dzieci Semma w Krakowie. W ofercie znajdziesz najwyższej jakości produkty od poszukiwanych na rynku producentów za bardzo konkurencyjną cenę. Sam sprawdź ofertę na stronach firmowego serwisu pod adresem www.semma.pl. Ja prowadzę sklep z tego rodzaju asortymentem i właśnie tam się zaopatruje.

Gość gość
Polecam Cybex i kontakt pod ten adres info@foteliki-cybex.pl jakby ktoś był zainteresowany.

Gość gość
Najbezpieczniejsze są Rwf czyli fotele montowane tyłem do kierunku jazdy. Wystarczy zobaczyć crash testy. Ja mam Axkid i nie wyobrażam.sobie wozić dziecka przodem.

Gość gość
foteliki-cybex.pl

Gość gość
recaro z całego serca Ci polecam mamy taki a jeździmy z dziećmi duuużo. Drugi mam chicco, może być nawet ale nie umywa się do reccaro. Jak dziecko podnosze z chicco to fotelik też wyjeżdża:( recaro jest stabilny wygodny bezpieczny

Gość gość
to jeszcze raz ja:) Z tym że recaro jest ciężki ja kupiłam drugi chicco właśnie żeby nie nosić tego bo mamy 2 auta

Gość gość
Ja miałam recaro young sport 9-36 bo wszyscy polecali i powiem tak - średnio polecam bo po pierwsze jak koleżanka wyżej napisała jest mega cieżki , montuje się go pasem samochodowym i "lata" w aucie, nie siedzi stabilnie. Mega drogi !!! No i najwieksza wada- jest wąski i mimo że pisali, ż rośnie z dzieckiem mój synek za szybko z niego wyrósl. Fotelik był na max podniesiony w góre a dziecko sie nie mieściło ramionami w tych bocznych osłonach głowy! i sidział bokiem a raczej wciskał się w niego. A za fotelik dałam 1000 zł!!! i miał wystarczyć do końca okresu fotelikowania R. odziedziczyła mlodsza siostra i na razie jeszcze sie mieści -ma 5 lat ale jest niewysoka i drobna. Synkowi kupiłam wzamian GRACO NAUTILUS też 9-36 i o dziwo SPOKOJNIE SIĘ MIEŚCI !!! (nie wiem wiec dlaczego R. jest taki mały! skoro tez ma być do 36 kilo ) NAUTILUS kosztuje połowe mniej co R. i jakościowo jest porównywalny. Żałuję że nie kupiłam Nautilusa od razu bo i niedrogi i większy od R. i też bezpieczny

Gość gość
Dla 15-36 polecam ostatnio testowany w tv BabySafe Chart kosztuje ok 400 zł ma antypotny materiał i co ciekawe składa się oparcie. Czy brać foteliki 9-36 kwestia jest dyskusyjna i się jej nie podejmę. Osobiście biorę niższe przedziały wagowe.

Gość gość
ja mam Graco dla obu dzieciaków - bardzo sobie chwalę

Gość gość
Kiddy

Gość gość
recaro